Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.

Aika kulkee  1

Mihin se aika oikein katoaa? Kohta on elokuukin jo mennyt. Jouluun alle neljä kuukautta muistutettiin radiossa.

Jotain olen tässäkin kuussa sentään saanut aikaan, mutta paljon on vielä tehtävää. Työhakemuksia pitäisi kirjoittaa. Pitäisi kuvailla ja kehua itseään, osata tehdä se epäsuomalaisella tavalla itseään aliarvioimatta mutta myöskin olemalla sopivan tietoinen omasta epätäydellisyydestä.

Pitäisi ylipäätään miettiä ja päästä yhteisymmärykseen itsensä kanssa mitä tulevaisuudeltaan tahtoo. Aina tähän asti on suunnitelma ollut valmiina, mutta yhtäkkiä edessä odottaa tyhjyys josta pitäisi muovata oma tulevaisuutensa. Siinä tuntee itsensä aika pieneksi ja haavoittuvaksi. Mikä tahansa ovi voi olla se oikea tai aivan väärä. Pitäisi kai vain suotta pelkäämättä jokin niistä avata. Mutta kun omat tekemiset vaikuttavat niin moneen muuhunkin elämään, eikä voi ajatella vain itseään, kuten teinivuosina kun niitä suunnitelmia viimeksi teki, iskee yhtäkkiä pelkuruudenpeikko jostain.

Vaan elämä täytyy elää itse, eikä odottaa että asiat vain tapahtuvat. Täytyy mennä ja tehdä, nauttia onnistumisista ja kantaa vastuu virheistään.
Teoriassa kaikki on niin helppoa, mutta miten käytännössä?


Uneton  1

"If all you have to do today is find peace of mind, come here, you can have a piece of mine". Tuli jostain mieleeni juuri. Itse voisin kirjoittaa aivan päinvastaista. Kun ei tiedä mihin suuntaan kulkisi, minkä polun valitsisi. Iltaisin risteilee ajatukset päässä eikä unta saa.


Taas se iski  1

Joka syksyinen vitsaus, ääni menee. Aamulla oli ääni käheänä ja nyt illalla ääni laskee ja laskee kunnes kuuluu vain pelkkä örinä ja pihinä. Näin on joka syksy. Heti kun ilmat vähän viilenee ja tulee syksyn kosteat säät niin käy näin. Pahimmillaan ääni on ollut poissa lähes kuukauden. Yritä siinä sitten töitä tehdä ja tavaraa kaupata. Mutta nyt kun ei mistään saa edes sairaslomaa.



Hankintalistalle: Elämä!  1

Tarvis olis, mistä sellaisen sais? Kelpaa myös vähän käytetty jos on hyvä ja saa halvalla. Mielellään saisi sisältään hyvän työn ja kivat kaverit. Tehdäänkö kaupat? Anyone?

Mitä kaipaan tänään:

Sadetta ja ukkosta, mun puolesta seuraavat pari päivää saisi sataa vaikka tauotta ja kaatamalla.
Vapaa-aikaa, ei siis lisää sitä, vaan ylipäätään että edes
olis.

No juu, synkistelyt sikseen. Tuli tänään käytyä salilla pitkästä aikaa. Olipas kivaa. Kun pääsis säännöllisemmin käymään niin alkais tuntua ja näkyäkin jossain. Uimassa sit samalla kertaa ja kyllä nyt ainakin lihaksissa tuntuu mukavasti. Huomenna sitä on sitten ihan tönkkönä mutta kipu se on joka kasvattaa.

Kaks 15 vuotiasta sälliä oli siellä kuntopyörää ja soutulaitetta vatkaamassa, joskin siitä lähes tunnista ehkä 5min ajan yhtään mitään tekivät. Soittivat suutaan ryyppäämisestä ja dvd-levyjen polttamisesta. Rikollista touhua, kyllä nykynuoriso on sitten turmeltunutta, kun minä olin nuori niin.. jäkä jäkä jäkä... Pidin suuni kiinni, joskin meinasin revetä kun olivat niin kovaa poikaa...