Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

**ttu kun **tuttaa  1

Oli tarkoitus painaa pari paitaa joululahjoiksi. Tätä varten ostin paidat (3x 9e), tulostimeen uutta mustetta (47e koko pakkaus) ja siirtokuvapaperia (22e 10arkkia). Suunnittelin kuvat, varmistin tulostamalla tavalliselle paperille että ovat oikeanlaiset ja väriset. Tulostin siirtopaperille kuvat, parhaimmalla mahdollisella tulostus laadulla (= vie ***keleesti mustetta).

Ensimmäinen paita oli musta, no oma moka, huomasin tässä vaiheessa että on tarkoitettu vaaleille tekstiileille, no eihän kuvasta siis näkynyt mitään. Kirosin huolimattomuuttani ja lähdin vaihtamaan toisetkin paidat valkoisiksi. Hyvällä mielellä sitten silittelin kuvat niihin kiinni, ihan vain huomatakseni että tumman oranssi väri on hailakan keltainen ja mustasta tekstistä näkyy vain hentoista harmaata piperrystä.

Voi ***tana kun raivostuttaa. Sen kerran kun keksin jonkun tosi kivan joululahjan, näen vaivaa sen eteen ja käytän rahaa (jota ei olisi yhtään ylimääräistä käyttää) niin koko homma menee tälleen pieleen.

Minen anna kenellekään mitään tänä jouluna siis. Ärsyttää niin mahottomasti nyt. Ja saavat tuolta firmasta vastata mun reklamaatioon mikä meni pieleen. ***tana***kele**ttu.

Se joulumielestä tänään..


Mikä jouluressi?  1

Vaikka kuinka ite yrittää ottaa rennosti ja rauhassa tän joulun niin aina löytyy vähintään yksi hössöttäjä joka sitä ressiä lietsoo. Kun viimeistään viikkoa ennen alkaa se "ootko tehny sitä, tätä, tota, ostanu lahjan sille tälle tolle...mitä teett jouluna, MINÄ suunnittelin että..." Jees.

Ei, en ole ostanut kuin jokusen lahjan, luultavasti en montaa annakaan koska ei ole rahaa ostaa eikä aikaa enää tehdä. Yleensäkin haluan antaa lahjat ajatuksella, jos ajatusta ei ole niin miksi antaa jotain turhaa? Siivoan kotona kyllä jouluksi, mutta kaappeja on ihan turha tulla tarkastamaan. Ne pursuaa tavaraa. Poissa silmistä, poissa mielestä. Piste.

Jouluruuat teen, lähinnä itseni takia, muut ei niitä osaa kaivata edes. Mä olen ihan tyytyväinen jos voin aattona aamulla riisipuuron syödä, töistä tullessa laittaa jouluaterian, saunoa ja illalla istua lukemaan uutta kirjaa uusissa villasukissa. Ei mitään joulun suorittamista koska "näin on aina tehty".

Ja se joka jouluinen hössötys mitä mun äiti ja mummi aina sai aikaan, ei kiitos, hössöttäkööt nyt keskenään. Onko kinkkua tarpeeksi, mikä ruoka on vielä tekemättä, missä nurkassa vielä pölyä, miten nyt keritään sitä ja tätä... Ja Ei, en katso Kylli-tädin joulusatua "kun se on Niiin Ihana, ja Kylli-täti on jo niin vanha että kuolee kohta ja sitten ei enää kerro satuja.." (Turha luulo että siitä pääsisi). Tämä siis oman mummini repla lapsuuden jouluista. Ikinä en omia lapsiani pakota sitä katsomaan jos ne ei itse halua!

Ah, joulu angsti jatkuisi vaikka miten pitkään., mutta sitä siivousta on jouduttava jatkamaan :-/

Joulu on kiva juhla, kun vaan saa olla rauhassa...




Jihaa!  1

Uusi työpaikka! Vuoden alusta aloitan, nimikkeenä vapaa-ajanohjaaja mutta eniten aikaa tulee uimahallissa vietettyä. Hienoa saada harrastuksestaan ammatti. Joten muistakaa kaikki uimassa käydessänne, minä valvon....!
;)

Turkuunkin pitäisi matkata vielä tässä ennen. Mieli tekisi uutta tatuointia mutta ei ole vielä valmiiksi piirrettynä vaan ajatuksissa. Otanpa siis lävistyksen. Aina parin vuoden välein mulle on iskenyt himo uuteen lävistykseen. Jännä sinänsä, tatuoinnit on enemmän mun juttu. Se muutaman tunnin inhottava ja ikävä kipu on siedettävämpää kuin se hetkellinen riipaisu mitä lävistyksessä tuntee. Mutta silti, nänniin seuraavaksi :)

Pitäisi järjestää pikkujoulut. Kun ei kukaan muukaan niitä järjestä, voi byhyy. Parin kaverin kesken ajateltiin kun ei olla nähty ikuisuuksiin. Tehtäisiin jotain niin kuin silloin ennen. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Ehtisi vaihtaa kuulumiset vuoden parin ajalta oikein kunnolla.

Nyt pitäisi töihin mennä. Pitäisi ja pitäisi. Aina vaan pitää kaikkea. Kahviautomaattikin oli rikki töissä tänään. Suorastaan iski epätoivo mutta olihan siinä sitten kahvia järjestetty. Ei töissä kestä ilman kahvia...