Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.


Hetken hiljaisuus  1

Kuolema. Se kohtaa meidät kaikki. Vanha kaverini kuoli viime yönä auto-onnettomuudessa. Tuo tieto pysäytti. Ensin suru kaverista, ikävä... Kaikki ne tunteet mitä kaikki ihmisen menettäneet on varmasti tunteneet. Samalla sitä tulee mieleen kysymys jos minä olen seuraava?

Voinko lähteä tästä maailmasta tietäen että vaikka ehkä en saa asioita valmiiksi, olen tehnyt parhaani niiden eteen ja elänyt niin kuin oikeaksi tunnen. Ehkä en vielä ole siinä tilanteessa, asioille on tehtävä jotain, ennen kuin on liian myöhäistä.


Oletko...  2

Nettiujo? Minä olen. Olen varovainen sen suhteen mitä mielipiteitä netissä tuon julki ja minkälaisen kuvan itsestäni annan. En esim. cityssä muiden käyttäjien takia vaan sen jäljen mikä minusta ikuisesti bittiavaruuteen jää. IRL minusta ei saa ujoa tekemälläkään. Mutta cityssä olen jättänyt osallistumatta keskusteluihin joissa aihepiiri olisi mennyt liian henkilökohtaiseksi tai on ollut kovin provosoiva. Tämä ei tarkoita sitä etten seisoisi sanojeni takana, mutta kirjoitettu teksti on aina kovin helppo ymmärtää väärin ja asia yhteyksistään erotettuna väärinkäsitykset ovat enemmän kuin todennäköisiä.

Siitä syystäpä olenkin lähdössä City-risteilylle. (toivottavasti) pääsee jutustelemaan ja tutustumaan sellaisiin ihmisiin joihin se on jäänyt täällä tekemättä tuon "ujouden" vuoksi.

Sitä odotellessa!


Nörtti  1

Olen leikkinyt pari päivää tosi-nörttiä. Asennellut kaikenlaisia ohjelmistoja ja lisäosia. Vielä kun saisi kunnollisen työaseman johon tän koneen sijoittaisi. Sitten voisi hifistellä taas lisää, langattoman hiiren ja näppiksen ostinkin jo. Voisi hankkia paremmat kaiuttimet johon yhdistäisi telkkarinkin ja vaikka mitä kivaa.

Harmi vaan välillä pitää käydä töissä...


Kaks viikkoa...  1

synttäreihin. Aika muistuttaa kulumisestaan kerran vuodessa. Ja tahti senkun kiihtyy.
Mitään suunnitelmia ei ole kuinka asiaa juhlistaisi. Vieläkö sitä viitsisikään juhlia. Yhdet onnittelut sain jo etukäteen ja ne jäänevät lähes ainoiksi. Sinänsä ettei kyllä haittaa pätkääkään.