Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Horoskoopit  1

Vaikka horoskoopit olisivatkin kuinka huuhaata tahansa, joskus niistä löytyy pelottavia yhteneväisyyksiä tosi elämään.
Itse olen rapu ja muut vedenmerkit luetellaan aina ravun parhaiksi ystäviksi ja kumppaneiksi. Näin nopeasti laskettuna lähipiirissäni on 4 skorpionia, 3 kalaa ja 3 rapua. Lisäksi useampi muukin tuttava lukeutuu näihin merkkeihin.

Jännittävää, eikö totta... :D

Rapunainen:
Rapunainen voi olla pahimmillaan oikutteleva kiukkupussi. Hän on erityisen tarkka kodistaan ja taloudestaan. Rapunaiselle rahojen laskeminen on elinehto. Rapunaisen ja Rapumiehen on vaikea lopettaa ihmissuhteita. Tämä johtuu heidän omistushalustaan, joka Ravun kohdalla tarkoittaa todellakin kokonaan omistamista. Rapunainen saattaa tulkita kumppaninsa tunnetiloja lähes pelottavalla intensiteetillä ja tarkkuudella. Rapunainen kärsii myös syyllisyyden tunteista. Varsinkin lasten ja uran välillä luoviminen saattaa olla Rapunaiselle kova paikka. Hän kun ei silloin tunne riittävänsä mihinkään. Rapunaiset ovat melko ahdistuneita henkilöitä, mutta he kykenevät peittämään sitä kiitettävästi. Rapunainen saattaa esittää kovaa, mutta hän on pohjimmiltaan hyvin epävarma tunteissaan. Rapunainen saa hetkittäisiä avoimuuden puuskia, joita myöhemmin katuu. Rapunaiset ovat herkkyydessään hyviä äitejä. Heillä on taipumusta myös läheisriippuvaisuuteen. Rapunainen osaa tarvittaessa olla myös jonkintasoinen peluri. Rapunaiselle viini ja takkatuli on lyömätön yhdistelmä.

Rapu sängyssä:
Rapua kuvaillaa erittäin lämpimäksi rakastajaksi. Hän on kaikessa tunteellisuudessaan hyvin huomioonottava. Ravuilla saattaa kestää kauan ennenkuin he ovat valmiita sänkypuuhiin, mutta kun lämpö on päällä, se onkin sitten menoa. Rapu on rakastajana mielikuvituksellinen. Ravun kanssa puuhatessa ei ole yllätys, jos kerta toisensa jälkeen hihasta löytyy uusia temppuja. Rapu on kuitenkin kausiluontoinen rakastaja. On aikoja kun hän haluaa useasti, ja sitten aikoja kun häntä eivät nämä puuhat voisi vähempää kiinnostaa. Rapuja on sanottu myös kovan pornon kaappiharrastajiksi.

Totta joka sana! (jaksoiko kukaan lukea?)


Siipirikko  1

Loukkasin eilen krav maga treeneissä oikean käteni. Ilmeisesti torjunta osui käsivarressa johonkin hermoon koska koko käden mitalta pikkusormesta ja nimettömästä kyynärpäähän sattui. Vaan vähän mietityttää kun sattuu edelleen, olisko siinä käynyt sitten jotain muutakin. Täytyy tämä päivä katsoa ja sitten kysäistä työterveydestä jos ei kipu mene ohi.

Mun työ on siitä huono (tai siis hyvä) että aina täytyy olla fyysisesti hyvässä kunnossa. Tarkoittaa siis sekä peruskuntoa että näitä akuutteja sairastapauksia ja tapaturmia. Vaikka 90% työstä on fyysisesti helppoa (ja henkisesti raskasta) niin aina täytyy olla varautunut niin että sitä 10% fyysisesti (ja henkisesti) erittäin suurta rasitusta pystyy kestämään. Pahimmillaan voi joltakulta mennä henki jos töissä puolikuntoisena on.

Toisaalta se on myös hyvä, on jatkuva motivaattori pitää itsensä hyvässä kunnossa. Kuntokuuri on ollut nyt menossa ja ihan kohtuudella on mennytkin. Viime viikolla en päässyt treenaamaan mutta huomaa kyllä että kunto on noussut siitä kun aloitin alkuvuonna. Tietysti näin pitkän tauon jälkeen, lähes 5 vuotta aktiiviliikunnan lopettamisesta, kunto nouseekin alussa melko nopeasti. Painoa on tippunut parisen kiloa mutta eipä tämä nyt vielä paljon ole. Vaan parashan se on loiva suunta alaspäin. Toukokuussa on sitten tarkoitus vaihtaa osa aerobisesta punttisali treeniin.

Taitaa olla kyllä myös vähän kevättä rinnassa, sellaisissa maailmoissa pyörii ajatukset että on näköjään talviunesta herätty. _Hyvin pitkästä_ horroksesta. Voi noita hormoneita... ;)


Maanantai fiilis  1

Aamulla nukuin liian pitkään ja myöhästyin töistä. Koko päivän olen ollut huonolla tuulella muutenkin.

Hyvä asia tässä päivässä oli se että sain pomon sanomaan kyllä ehdottamiini tapahtumiin. Pääsen vihdoin järjestelemään niitä kunnolla kun on suunnitelmat hyväksytty.

Luin lehdestä juttua joka kertoi vanhemmista joiden lapsi on tehnyt itsemurhan. Kyllä siinä meinasi itku itsellekin tulla. Omassa suvussa on yksi itsemurhatapaus jokunen vuosi sitten, joskaan ei ihan lähisukulainen ollut, mutta silti. Muutenkin aihe on melko läheinen. On vaikea kuvitella sitä epätoivoa mikä tuollaiseen ratkaisuun päätyvällä ihmisellä on.

Menipä vetistelyksi nyt..


Sleeping beauty... or more like the beast  1

Jatkuva väsymys vain vaivaa. Illalla voisi vaan mennä suoraan sänkyyn ja päivällä tarvii silti unet. Ja yleensä ne päiväunet venyy niin pitkiksi että tulee kiire, on sitten mihin tahansa menossa. Kotonakin pitäisi tehdä jotain, välillä on ihan suotavaa pestä pyykkiä ja tiskata vaikka. Myös jonkinlainen sosiaalinen elämä työpaikan ulkopuolella olisi ihan kiva olla.

Elämää on tosin kyllä nyt hieman enemmän ollutkin. On tullut käytyä iltariennoissa ystävän kanssa muutamaan kertaan. Vaan kun en ole bilehile niin ei sitä kovin paljon jaksa. Aina sillon tällön on mulle ok.

Töissä on ihan mukavaa ja kun pääsee itsekin uimaan ja salille niin alkaa pikkuhiljaa sitä kuntoa löytyä. Tiukka kuntokuuri pitäis huhtikuun loppuun asti vetää, enimmäkseen aerobista ja sitten painottaa saliharjoitteluun enemmän. Jos nyt ei vielä kesäksi pääse "rantakuntoon" niin hyvin lähelle ainakin. Tarkoitus olisi siis :D