Oletko...

  • -Citten-

Nettiujo? Minä olen. Olen varovainen sen suhteen mitä mielipiteitä netissä tuon julki ja minkälaisen kuvan itsestäni annan. En esim. cityssä muiden käyttäjien takia vaan sen jäljen mikä minusta ikuisesti bittiavaruuteen jää. IRL minusta ei saa ujoa tekemälläkään. Mutta cityssä olen jättänyt osallistumatta keskusteluihin joissa aihepiiri olisi mennyt liian henkilökohtaiseksi tai on ollut kovin provosoiva. Tämä ei tarkoita sitä etten seisoisi sanojeni takana, mutta kirjoitettu teksti on aina kovin helppo ymmärtää väärin ja asia yhteyksistään erotettuna väärinkäsitykset ovat enemmän kuin todennäköisiä.

Siitä syystäpä olenkin lähdössä City-risteilylle. (toivottavasti) pääsee jutustelemaan ja tutustumaan sellaisiin ihmisiin joihin se on jäänyt täällä tekemättä tuon "ujouden" vuoksi.

Sitä odotellessa!

2 kommenttia

-Citten-

13.6.2007 23:30

Juu, miittiä odotan kovastikin, jotta voi olla ja tutustua tähän porukkaan paremmin. Mutta netissä pidän vaisumpaa linjaa, ainakin suuremmista kysymyksistä :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus