Sleeping beauty... or more like the beast

  • -Citten-

Jatkuva väsymys vain vaivaa. Illalla voisi vaan mennä suoraan sänkyyn ja päivällä tarvii silti unet. Ja yleensä ne päiväunet venyy niin pitkiksi että tulee kiire, on sitten mihin tahansa menossa. Kotonakin pitäisi tehdä jotain, välillä on ihan suotavaa pestä pyykkiä ja tiskata vaikka. Myös jonkinlainen sosiaalinen elämä työpaikan ulkopuolella olisi ihan kiva olla.

Elämää on tosin kyllä nyt hieman enemmän ollutkin. On tullut käytyä iltariennoissa ystävän kanssa muutamaan kertaan. Vaan kun en ole bilehile niin ei sitä kovin paljon jaksa. Aina sillon tällön on mulle ok.

Töissä on ihan mukavaa ja kun pääsee itsekin uimaan ja salille niin alkaa pikkuhiljaa sitä kuntoa löytyä. Tiukka kuntokuuri pitäis huhtikuun loppuun asti vetää, enimmäkseen aerobista ja sitten painottaa saliharjoitteluun enemmän. Jos nyt ei vielä kesäksi pääse "rantakuntoon" niin hyvin lähelle ainakin. Tarkoitus olisi siis :D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus