Wannabe Baywatch?

  • -Citten-

Viikonloppu hengenpelastajan peruskurssilla takana. Oli sekä mahtavaa ja rankkaa. Nyt on valtava väsymys, mutta monta mukavaa muistoa mahtavasta porukasta (jos joku teistä sattuu lukemaan niin kiitos kaikesta siitä naurusta!). Aikoihin en ole nauranut yhtä paljon. Viikon päästä vielä toinen osa edessä.
Täytyy sanoa että kovin näppärän näköisesti se Pamela aallokossa aina vaan kauhoi, mutta tosielämässä tilanne on vähän toinen. Enpä taida ihan vielä Baywatchin porukkaan hakemusta laittaa. Tuskin lienen myöskään _muodollisesti_ pätevä ;).
Vielä täytyisi viikossa oma korkeanpaikan/putoamisen pelko voittaa. Hyppy kolmesta metristä jäi tekemättä. Hermo ei vaan yksikertaisesti kestä.

Yksi ikävä juttu painaa mieltä, viikko sitten löin pään suoraan auton ovenkarmiin ja niska retkahti pahasti. Nyt on ollut niin kipeänä että täytyy huomenna soittaa lääkäriin ja käydä kuvauttamassa se. Hyvässä tapauksessa on vain niskan lihakset revähtäneet, mutta jos huonosti on asiat niin voi olla hiusmurtumakin. Eikun aamulla vaan heti soittamaan. Toivotaan parasta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus