Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.

Voi ilon päivää!!!!  1

Nyt ne loiset sai oman kämpän!!! Jihaa!

Vuokrasopimus on voimassa huomisesta alkaen, mutta ei niillä kai mitään ihan hirveää kiirettä ole sinne muuttaa.

Mä laitoin kaikille mun kavereille meiliä että mä pidän bileet kuukauden lopussa kunhan ne on kunnolla muuttaneet pois täältä. Jesh!!

Paistaa se joskus siis risukasaankin.


Ihanaa kun treenit alkoi taas täysillä  1

Viimeaikoina elämä on ollut tällaista tasaisen tappavaa. Viimeviikonloppuna oltiin parin ystävättären kanssa baarikirroksella ja sekin sujui ihan sen normaalin kaavan mukaan - ei mitään maata mullistaa, ihan kivaa kyllä.

Treenit on tosiaan alkaneet nyt taas ihan kunnolla. Tänäänkin tuli vedettyä kolmetuntia peräjälkeen - tunti kickboxingia, tunti kuntopiiriä ja tunti venyttelyä.

Maanantaina oli duunissa tiimipäivä ja sai taas muistutuksen siitä että on tiimin ainoa nainen kun tultiin sauna osuuteen - eipä siinä, ihan rauhallinen ilta ja loppuikin ajoissa. Ainoa ikävä puoli että jäi ne treenit väliin.

Keskiviikkona ja perjantaina kyllä pääsin potkunyrkkeilemään. Huomenna on välipäivä ja maanantaina taas kahden tunnin treenit... Jollei tällä tahdilla tuo kumpu tuosta vatsan kohdalta ala pienenemään - niin sitten mulla on kyllä joku fysiologinen vika.

Kotona on sopu pysynyt toistaiseksi ja eläimetkin on pysyneet vaihteeksi terveinä. Toivon silti että nuo kohta saa oman kämpän ja saan taas olla herra omassa talossani. Ni.

Siellä salilla on muuten yksi niin söpö poika - sellainen aika nuoren näköinen, jolla on maailman seksikkäimmän käsivarret. Tänäänkin se siellä niitä lihaksiaan petrasi, aijai... Oikein sellainen Tarzan poika - nam.