Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

PA  2

Pitäis maksaa laskut. Jo etukäteen v***ttaa... Voisko joku laittaa mulle pari donaa jotta tämänkin yksinhuoltajan arki vähän helpottuisi??

Yritin ilmoittaa tyttöä ratsastustunneille (mummo maksaa lasten harrastukset, joten tämä ei vaikuta mun rahoihin tuon taivaallista). Ne ei vastanneet puhelimeen siellä talleilla, joten jätin viestin vastaajaan ja lähetin vielä sähköpostia perään. Toivottavasti se tyttö nyt pääsee sitten sinne tunneille, koska mä jo vähän niinkuin lupasin...

Mikään ei mene kuten suunittelin tänään. Saapa nähdä tuleeko kaikki hommat tehtyä. Laiskottaa...

Mutta nyt hommiin!


Kipeetä jengiä  1

Tänään jäin kotiin. Poika oli kuumeinen ja kipeä ja itselläkin oli nielu ihan umpeen turvonnut. Olis ollut hienoa kyllä päästä tänään sinne jumppaan... Mutta aina ei voi voittaa - ei edes jokakerta :-P

Eka viikko koulua (tai no, orientoitumista) takana ja hiukan vielä hommat auki. Ensiviikolla alkaa sitten oikeesti hommat ja nyt on jo essee ja raportti kirjoitettavana, ja PDP pitäisi täytellä. Edelleen on hiukan epäselvää saanko mahdutettua espanjankielen kursseihini, mutta katsotaan...

Meni oikeastaan ihan kivasti, vaikka kyllä oli aamut vaikeita. Tilasin jopa jotain helvetin muistinparannus pillereita:-) Vielä pitäis hankkia jotain piristeitä varmaan... No ei, kunhan ehtis sitä liikuntaa harrastamaan joskus...


Löysäilyä?  1

Poika jäi aamulla kotiin kun on kurkku kipeänä ja minäkin täällä vielä löysäilen. Koulu alkoi maanantaina ja täytyy saanoa että kyllä tää rytmi on aika tiukka meikäläiselle... Pitää viikonloppuna vähän levätä.

MTV:ltähän tulee ihan musiikkia näin aamupäivällä? Ja ihan hyvää musaa; Foo Fightersia tänään vähän enemmän. Ahh.

Jospa menis selvittämään jotkut kuteet töihin itselleen ja koirakin pitäis viedä ulos. Kaksi kuppia kahvia alla ja silti väsyttää!!!


Ohoh  1

Tästä on jäänyt monta päivää välistä... Perjantaina tosiaan vein lapset elokuvaan avustajiksi ja pojalta leikattiin tukka. Se oli aluksi sitä vastaan aika voimakkaasti, mutta lopulta ihan tyytyväinen tulokseen. Ihana esimurrosikäinen aina äidille kiukkuamassa.

Lapset lauloi orpokodin lapsina "Kotimaani ompi suomi..." Jos menette tuossa noin vuoden päästä katsomaan Aku Louhimiehen elokuvan joka kertoo Suomesta sodassa, niin minun lapset on sitten siinä kohtauksessa :-D

Viikonloppu oli aika perussettiä. Sain auton lainaan lauantaille, joten tuli kaupassakäynnit yms hoidettua sujuvasti. Ja vein vielä lapset uimaan.

----------------------------------------------------------------------

Nyt paukkuu ja salamoi kyllä ihan helkkaristi. Uskallankohan mennä viemään koiraa pissille. Pakko kai se on.

Huomenna on kaverin muksun peli tuossa meidän kentällä ja sitä pitäis mennä katsomaan. Tostaina yhdet korruptio bileet - edellisen muksun äiti tulee mukaan ja perjantaina pitäis vielä tavata teiniaikaisia tuttuja Matinkylän rannassa... Oh, no... Eikä siinä vielä mitään - lauantaina on sedän 50 synttärit ja sunnuntaina ja aiemmin mainitsemani ystävän kahden pienimmän lapsen synttärit, joista toinen on kummityttöni :-)

Menoa ja meininkiä. Maanantaina alkaa sitten mullakin koulu...


Voii lutunen...  1

Meidän pihalla oli tänään siili. Ihan totta. En ole nähnyt siilejä vuosiin. Annoin sille koiranmakkaraa, mutta luulen että se lähti pois syömättä, kun meidän Lilli ehti sitä nuuskuttamaan ennen kuin muut huomasivat mennä väliin... Hitto olis pitänyt ottaa siitä kuva.


Arki rullaa omalla painollaan  1

Työt alkoi tosiaan maanantaina. Ehdin kaksi tuntia olla töissä kun poika soitti ihan tuskissaa päänsärkynsä takia. Ei siinä sitten kun taksilla kotia poikaa hoitamaan. Tosin se oli sitten jo pian ihan kunnossa, mutta onneksi voi tehdä töitä kotoa.

Nyt pitäis pakata lapsille hiukan vaihtovaatteita... Näen lapset keskustassa ja mennään pojan kunfu treenien jälkeen kaverille Vuosaareen yöksi. Ilmoitin lapset lauantaina Roskapankin terassilla statistiksi elokuvaan ja perjantaina pitää jo aamulla olla Vuosaaressa kuvauksia varten. Helpompi mennä kaiffairille yöksi kuin lähteä aamuyöllä täältä Kirkkonummelta.

Mutsi tulee sitten aamulla ja ottaa lapset haltuunsa ja minä menen omiin töihini. Menevät sitten kaikki katsomaan lapsille uusia koulureppuja... Sitten tyttö menee kaverilleen yöksi ja mä saan illalla exän auton ja mennään launtaina sitä hakemaan ja sitten rantsuun jos vaan vielä ilmoja pitelee....

Yhtäkkiä on miljoona suunnitelmaa joka hetkelle. Huh. Ja maanantaina alkaa lasten koulu. Siitä viikko, niin alkaa mun koulu. Kiirettä pitää, mutta sitähän se arki tosiaan olikin.


How lame...  1

Mutta haluan tuntea romanttista rakkautta. Sen siitä saa kun kyttää hömppä rakkauselokuvaa telkusta ja sitten vielä kuuntelee rakkauslauluja päälle.

Michael Bublèlta löytyy muutama oikein siirappinen kappale...
http://www.youtube.com/watch?v=SPUJIbXN0WY&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=flfDuYuy6aQ&mode=user&search=

Ihan itkettää. Ehkä jonakin päivänä minullekin?


Krapula ja ahdistus  1

Miksi koskaa ei osaa lopettaa ajoissa? Silloin kun on vielä oikeasti hauskaa? Jumalauta. No, hauskaa oli kyllä, mutta sitten tuli taas hyper känni ja sai tekemään tyhmiä asioita jotka kaduttaa nyt selvänä. Helvetti puhelin putosi jonnekin homobaarin vessanpönttöön ja yritän saada kommunikaation nyt kulkemaan mun vanhalla kommunikaattorilla josta on näyttö rikki... Mä en juo enää ikinä. Tai ainakaan en ennnen ensikertaa
:-P

Tuli kyllä tavattua mielenkiintoisia tyyppejä ja ilmoitettua lapset avustajiksi elokuvaan...

Oli muuten Roskapankissa niiiin söpö baarimikko pojunen. NAM!


Jaahas Perjantai...  3

Hassu viikko. Mennyt ihan yhtäkkiä ohi. Tuli lukaistua kolme ensimmäistä Harry Potteria uudelleen ja siivottua vimmatusti. Huomenna pitäisi ryhdistäytyä ja pukeutua kunnolla ja lähteä tyttöjen kanssa baariin. Argh! Joskus tuntuu niin vaikealta päästää irti verkkareista ja sohvasta... Kait siitä ihan kivaa tulee. I hope.