Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Olipa päivä  2

Toivotaan ettei tällaisia päiviä olisi liikaa. Rasittavaa...

Ensin nukuin pommiin. Lapsilla oli koulukuvaus, joten piti silittää paitaa ja föönata tukkaa ja katsoa että ne syö jotain... Menin bussilla (joka ei kuulu YTV alueeseen ja joudun maksamaan erikseen vaikka mulla on seutulippu) duuniin Espooseen, hain läppärin ja siitä taksilla Helsinkiin kurssille.

Kurssilta kauheella kiireellä Espanjan tunneille Pasilaa. Kirjat kotona, koska en jotenkin ollut sisäistänyt aamulla että tänään oli Espanjaa. Siitä sitten Malmilla Entrepreneurship tunneille - kotiläksyt tekemättä.

Lapsilla ei ollut ketään täällä katsomassa perään ja olin kotona vasta klo 21:45, mutta hienosti niillä oli mennyt. Täällä ei ole edes kamalan sotkuista :-)

Edelleen ihan koukussa Facebookkiin. Hemmetti Hoppa minkä teit :-) Toisaalta sain justiin viestiä yhdeltä kaverilta jonka rekrytoin - se on nyt myös ihan koukussa... Tarttuvaa...

www.facebook.com Sinne kaikki addiktoitumaan.



Ei sitä opi ei  1

Jatkuvasti vaan toistaa vanhoja virheitään. Ei sitä prkl taida oppia koskaan??

Eilen oletiin ulkona luokkakavereitten kanssa ja piti sitten taas vetäistä puoli pulloa viiniä ja pari drinksua päälle ja kunto oli sitten taas... Mahdoin antaa aika vaikutelman itsestäni. No, sitä on turha enää miettiä. Meni jo, niinsanotusti.

Tänään kun sain itseni sitten vihdoin siihen kuosiin ettei enää kovasti heikottanut niin siivoilin hillittömästä koska IP oli tulossa meille myöhemmin. Tuossa se nyt tekee omia koulutehtäviään... Syötiin ja harrastettiin seksiä ja kaikki on kuin ennen. Tai no ei ihan, mutta siis onkohan tässä oikeasti mitään järkeä? En mä jaksa murehtia, aika näyttää...

Voisin itse tehdä vaikka ne mun Espanjan läksyt nyt kun tässä töllötän...


Digi Digi  1

Perhanan digiaika... Mulla on kaapeli, joten mitään boksia en ole hankkinut (enkä hanki), mutta jostain syystä subin, musa tv:n jne kanavien kanavapaikka piti muuttaa ja pitäis virittää koko toosa uudelleen. ARGH. Telkkarin sain vasta muutama viikko sitten IP:ltä, eli tältä mun epäselvältä viimeisimmältä exältä.

Tai onko tuo nyt sitten edes kunnolla exä? Hitto vie, jäppinen käyttäytyy jokseenkin samoin mua kohtaan kuin silloin kun me oltiin kimpassa... Siis ilman sekstailua. Jos se tulee käymään, niin halaa ja rutistaa ihan kuin ennenkin, soittelee säännöllisesti ja jutut on ihan samat. Ja nyt se on kai tulossa "vähän puristelemaan" mua viikonloppuna... Ja minähän annan kaiken tapahtua. Vähänkö olen pöljä. Mutta tykkään siitä miehestä kaikesta huolimatta, joten menkööt nyt.

Niin, siitä telkkarista, en ole koskaan virittänyt sitä aikaisemmin, muuta pitäisi olla helppo... En jaksa kyllä tänään enään puristaa.
--------------------------------

Meidän Englannin opettaja on kyllä tiukka täti. Toisaalta oikein hyvä. Vielä kun itse oppisi käyttäytymään niin kuin aikuiset käyttäytyy, niin saattaisi saada siltä kurssilta jotain hyviä numeroitakin. Epäilen ettei se nainen oikein pidä minusta... Ihan varma en ole. Vaikuttaa hyvin etäiseltä ihmiseltä.


Jo helpottaa  1

Vaikka vietinkin suurimman osan tätä päivää vielä kurjuuden alhossa kieriskellen, eilisen sinkku nöyryytyksen jäljiltä, niin nyt alkaa jo helpottaa. Ei mikään ole silti kai kuitenkaan huonomminkaan kuin ennen ja ennen olin ihan perus tyytyväninen elämääni...

Tuli eilen aamulla shoppailtua hiukan - kun ei sinne häini ollut tietenkään mitään päällepantavaa. Kävin Tapiolan Sokoksella ensin hakemassa silmälasit (joita alan nyt sitten käyttämään piilolinssien sijasta) ja piipahdin yläkerrassa katsomassa jotain rättejä... Siellähän oli sitten ihan järkyttävän halvalla kaikkea ihanaa... Löysin kivan kokomustan, hieman kimaltavan leningin sinne häihin, pari neuletta ja yhden kivan kietaisupaidan. Vielä kun joskus löytäisi ongelmitta housuja...

Stockalta kävin vielä hakemassa kengät - sellaiset suht järkevät, joita voin sitten käyttää myös töissä. Noita juhlia kun on aika harvakseltaan. Pojalle ostettiin kanssa lenkkarit ja lapsille yhteiseksi Simpsonit DVD. Matkalla kotiin tyttö itki kun sille ei ostettu "mitään" - ah, mamman pikku materialisti... Suostui se sitten lopulta puhumaan mulle ja piristyi kun pääsi auttelemaan ruoka ostoksissa.

Sain äsken ihan pirusti tehtyä yhtä koulutehtävää - "Work placement report". Vielä on se arviointi osuus täyteltävänä - mutta sitten on jo heti muutama opintopiste suoritettu. Wohoo! Huomenna on vaan Espanjaa - täyden työpäivän lisäksi tietty - pääsee ajoissa kotiin kakaroiden luokse :-D


Katkeruus kaivaa...  4

... syvää kuilua mun sieluun...

Tulin juuri ystäväni häistä. Morsian oli kaunis, tunnelma oli herkkä ja ruoat oli ihania. Mutta, yllättäen sulhasen puolen ystävien joukossa oli yksi muutaman vuoden takainen useamman kuukauden seurustelukumppani - vaimonsa kanssa (se jätti minut, minä itkin perään pitkään). Vittu että ottaa päähän, kun tuntuu että kaikki ympärillä löytää sen toisen puoliskon. Sen jonkun, jonka kanssa jakaa elämänsä. Ja mä en vittu ikinä onnistu! Ei ole reilua. Mitä mä olen tehnyt maailmalle, että mua näin kohdellaan?!

Tuntuu ihan tyhmältä vollottaa tästä, kun eihän tälle tilanteelle mitään mahda... Mutta nyt vaan taas sattuu tää yksinäisyys niin syvälle!