Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

 2

MÄ en kestänyt enää ja laitoin hänelle viestin: "Mulla on sua kamala ikävä. Tykkääks musta enää yhtään?"

Se vastasi "Tykkään." :-DD Ehkä mulla on vielä toivoa!

Sitten, koska tulin niin onnelliseksi, laitoin vielä toisen viestin "Sä teit mut justiin tosi onnelliseksi. *pus*"

Ja sieltä tuli: "Iso hali!!!"

Jestas että mä olen onnellinen! Ehkä saan jopa nukuttua kunnolla ensiyönä. Nyt vaan tekis mieli itkeä kun niin onnettaa :-)


Masis viikko  1

Luin justiin tuolta läski = tyhmä keskustelusta yhden pitkän postauksen jonka perusteella nyt kun olen masentunut ollut tämän koko viikon - ja jatkuu, minusta saatta pian tulla läski, muttei ehkä sittenkään tyhmä. Ei hyvältä näytä

Tosin jos mulla olisi nyt se säännöllinen urheiluharrastus tukena, en varmastikaan olisi tällaisessa aivolamassa kun nyt olen, enkä lihoisi ja söisi kaikkea mitä jääkaapistä löytyy. Meni melkein viikko ennen kuin sain suunnittelemani pyykit koneeseen ja koneen päälle.

Huomenna pitäisi aamutuimaan lähteä Tampereen Ylöjärvelle työnantajan järjestämälle kurssille. Torstai iltana on eri asiaan liittyvät työ bileet Tampereen keskustassa (jee ?). Vielä kun saisi nukuttua ja pestyä sen verran pyykkiä että on jotain päällepantavaa... Perjantaina olen sitten joskus illansuussa kotona ja pitää ruveta pakkaamaan kamoja koko viikonlopun kirpparikeikkaa varten.

Ei parane ottaa pahemmin alkoholia siellä bileissä tai muuten saattaa sortua soittelemaan yhdelle erityiselle... Ja se kun ei muutenkaan oikein pidä musta kännissä. Huoh! Pitää varmaan jättää menemättä, ettei turhaan kaiva verta nenästä. Tai antaa puhelin jollekin työkaverille siinävaiheessa kun on vielä järki päässä...

Toivottavasti tämä tilanne selviää pian ja pääsee taas takaisin normaaliin päiväjärjestykseen. Hauskaa kevättä kaikille :-).