Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.
Edellinen

Nyt se on sovittu  3

Lauantaina lähdetään tyttöjen kanssa Kallion baarikierrokselle. Hiukan jännittää. On mun ja mun ystävän "eka kerta"... Toivottavasti aurinko paistaa ja voi olla terasseilla. Ne Kallion baarit ei kai ole mitään kovin kodikkaita sisältäpäin?? No, sittenhän sen näkee...

Miksi muuten aina kun on kokopäivän ollut puhelin ihan hiljaa, niin sitten kun se sen kerran soi, niin se soi samantein uudelleen - siis koputtaa - kun puhut sen ensimmäisen soittajan kanssa. Näin kävi äsken kun ensin soitti kaveri, ehdin vastata, niin jo oli äiti tulossa linjaa pitkin.


Ehanaa. Mä olen laiha?  1

Jäi äsken avaimet kotiin kun kävin koiran kanssa päiväkävelyllä... Onneksi olen sen verran hintelä että mahduin kiipeämään tuosta tuuletusräppänästä sisälle :-) Naapuri vähän ihmetteli ohi mennessään että mitä olin tekemässä :-D

Ihanan raikas ilma ja kauniit värit oli tuolla Sudsbergin pelloilla. Ja lähikaupassa oli juuri niitä oikeita pölyntimurin pusseja.

Kyllä elämä hymyilee :-D


Höh!  1

Mun karvainen tyttöystävä ei anna mun pussailla sitä. Haiseekohan mun henki?? :-D

Jos nyt jollekulle jäi epäselväksi, niin kyseessä on koira. Voi kultaa. Se joutuu kestämään ihan yksin mun hellyyspuuskat kun lapsetkin on isällään...

Ääh. Pakko kait viedä se tonne sateeseen lenkille :-( ja käydä ostamassa niitä pölynimurin pusseja. Blaah.

Viimeisiä lomapäiviä viedään ja tällaiset ilmat. Todella epäreilua!


Vaiheessa vaan, kaikenaikaa...  1

Lastenhuone saatiin järkättyä. Kyllä siihen prkl menikin aikaa!! Tytöllä varsinkin on niiiin paljon tuota roinaa. Annoin sille takaisin kolme kuukautta sitten takavarikoimani kaksi jätesäkillistä roinaa ja laitettiin nekin paikoilleen. Nyt pitäisi huomenna roudata muutama laatikollinen roinaa kellariin ja sitten olis tarjolla imurointi ja pesu hommaa. Sais samperi vieköön se mutsi tulla hoitamaan niitä velvollisuuksiaan tänne välillä (se maksaa velkojaan muka siivoamalla - ei ole näkynyt naista sen jälkeen kun se meni töihin, mutta ei ole näkynyt rahaakaan..)!

HP sarajan alusta lukeminen siirtyy vielä hiukan. Saan varmaan vasta tiistaina haettua sen ekan kirjan kaverilta. Nyt taidan katsoa vielä tuon kirjastosta lainaamani leffan: Beck - Erakko. Eilen tuli katsottua Pingviinien matka. Huomenna pitää muistaa palauttaa nuo.

Työntäyteinen päivä siis huomenna tiedossa. Onneksi lapset menee isälleen sotkemaan maanantaista perjantaihin. Jospa sitten saisi loppuviikon relata. Jospa ei sataisi viimeisellä lomaviikolla, niin voisi vaikka käydä stadikalla yhtenä päivänä. Torstaina töihin...

Viikonloppuna pitäis keksiä jotain kivaa yhden mun sinkkukaverin kanssa. Lapset hoitoon ja baanalla... Ei olekaan tänäkesänä vielä tullut käytyä missään aikuisten meningeissä. AnkkaRockia vähän mietittiin, mutta Korsosta on niin helvetin hankala päästä pois yöllä ja kaikki parhaat esiintyjät oli sunnuntaina. No, funtsitaan...



Tuli tehtyä testi yhden toisen blogin innoittamana  2

Aurasi pääväri:
Keltainen

Keltainen on koko aurakentän iloisin persoona, Hän on energinen, valoisa ja leikkisä persoona, jonka valoisuus, lämpö ja optimismi hurmaavat toisetkin ihmiset. Keltaisen ihmisen elämän täyttymys on tuottaa iloa toisille, nauttia elämästä ja auttaa koko planeettaa voimaan paremmin.

Keltainen voi olla hyvinkin ujo ja herkkä, mutta myös juhlien keskipiste. Hänellä on loistava huumorintaju, ja hän iloitsee saadessaan toisetkin nauramaan. Keltainen uskoo, että elämä on olemassa siksi, että siitä nautittaisiin. Hän rakastaa vapautta ja tarttuu hetkeen. Hymy huulillaan hän muistuttaa toisille, ettei elämää sen enempää kuin itseäänkään pidä ottaa liian vakavasti.

Työ ei keltaiselle ihmiselle ole muuta kuin ikävä velvollisuus, josta hän mieluusti kokonaan luopuisi - ellei ole sattunut saamaan itselleen työtä, joka on hauskaa ja kevyttä, ja jossa hän pääsee vapaasti totoeuttamaan itseään.

Luonto ja eläimet ovat keltaiselle hyvin tärkeitä, ja jos hän johonkin suhtautuu vakavasti, se on luonnon suojelu. Eläimet, erityisesti koirat tuntevat luontaista vetoa keltaista ihmistä kohtaan.
----------------------------------------------------------
=> ainakin tuon koira kohdan allekirjoitan. Kaikki koirat tulevat yleensä minun luo ilman ennakkoluuloja ja luottavaisesti :-P

Ja se testi löytyi täältä: http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/vari.shtml


Tulihan väliä tähän Cityssä roikkumiseen...  1

Miten voikin olla näin saamaton päiväkaupalla?? Nyt pitäisi kyllä saada jo itsestään irti jotain tän kämpän eteen... Heti kohta aloitaan :-P

No, ti-ke oltiin ystävän kesähuvilalla Tammisaaressa. Lapset oli taas oikein... Kaverilla on pienempi, pari vuotias poika ja meidän lähes teinit ei suostuneet sen kanssa yhtään leikkimään. Ja muutenkin käyttäytyivät jotenkin harvinaisen epäkohteliaasti välillä... No, ihan hyvin se varmaan meni. Ilmat oli ihan ok ja kalasteltiin ja ajeltiin veneellä - oli ihan mukavaa. Tammisaaressa pääsin ilmaiseksi bussilla Karjaalle takaisinpäin tullessa, kun siihen ei käynyt kortti maksuvälineenä... Noloa, mutta ystävällisesti tehty siltä bussikuskilta!

Torstaina käytiin pojan KunFu harkkojen jälkeen vähän katsomassa alennusmyyntejä. No, pojallehan ei luonnollisesti löytynyt juuri mitään, joten ostin normaalihintaisia vaatteita hänelle (kun oli pakko ostaa jotain vaatteita sille - kaikki alkaa olemaan joko pieniä tai rikki), mutta työtlle löytyi kaikkea kivaa ihan hävettävän halvalla. Eilen vielä kun pyöräiltiin Kirkkonummen keskustaan hakemaan huollosta tilaamiani avaimia, löysin sitten pari paitaa alennuksesta pojalle.

Eilen käytiin myös Iso-Omenassa, Chico'sissa syömässä ja katsomassa The Simpsons Movie. Ehdittiin käymässä vielä vähän shoppaamassa ja ostin parilla eurolla tytölle canvas kengät. Simpsons Moviesta sen verran, että vitsit jatkuu ihan credittien loppuun asti, joten muistakaa istua aloillanne...

Tänään piti mennä kummitytölle (1v) ja sen isosiskoille (3v, 13v,ja 14v) lapsenlikakasi kun vanhemmat oli lähdössä juhlistamaan 10v yhdessä päiväänsä. Kummityttö tuli kipeäksi, joten nyt on sitten todellakin alettava siivoamaan :-P


Non niin  1

Harry Potter on nyt luettu. Siis se viimeinen "Deathly Hollows". Luin lähes yötä päivää, vain pieniä taukoja pitäen (+ tietty nukuin välillä kun oli pakko). Aloitin tuossa lauantaina klo 18 lukemaan ja tänään tuossa pari tuntia sitten lopetin. Oli se hyvä. Nyt on vaan helvetin haikea olo... Mitä mä nyt luen??

Tosin ajattelin aloittaa vielä koko sarjan alusta ja lukea kertaalleen. Kävin tänään kirjastossa ja varasin "Philosophers stone" ja "Chamber of Secrets" -kirjat. Nyt voi ehkä lukea ne kunnolla ajatuksella eikä ahmia.

Hirveä päänsärky vaivaa. Taidan ruveta katsomaan lasten kanssa tuota "Lassie" elokuvaa, joka lainattiin äsken kirjastosta :-)



Touhuilua...  1

Tänään olen kyllä aamusta asti puuhannut ihan kummasti (siis en muista koska olisi saanut näin paljon aikaiseksi ja itsestäni irti viimeksi).

Siivosin raksan lastenhuoneesta ja järkkäilin siellä muutenkin. Kokosin tyttären sängyn. Siirsin marsut lastenhuoneeseen ja samalla poikaset erikseen (niitä olis siis myynnissä, kolme uros marsua). Olen pyykännyt kaiken käsiin osuneen, joka mahtuu pesukoneeseen. Siivonnut omaa huonetta ja järkännyt yleisesti ottaen niin paljon että huomenna jos jaksan samanlaisen puristuksen, niin täällä on ihan super siistiä.

Pyykkiä on vielä siis kuivumassa aika nivaska ja muutamia tyynyjä vielä pesemättä, mutta palkitsin itseni jo jäätelöllä :-)

Exän koira tuli siis meille hoitoon tänään ja ulkuttaa tuossa kokoajan exän ja lasten perään. Ne jo karkaskin mun oman koiran kanssa kertaalleen ja kostoksi kytkin ne yhteen sellaisella lyhyemmällä talutushihnalla (where ever the other one goes, the other must follow...). Meidän koiralla on vielä haukkupantakin, kun se aina kiihtyy niin hemmetisti, kun tuo exän koira on meillä. Onneksi vaan kaksi vuorokautta. Mä en kyllä kestäisi yhtään kauempaa. Tosi lomaa tämä - hoitaa rasittavaa koiraa ja siivoaa ja remppaa... Ensiviikolla en kyllä tee mitään.

Edellinen