Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

Böö  1

Tää päivä on kyllä mennyt ihan täysin hukkaan...

Aloitin aamulla imeskelämällä jäistä mansikkaa ja jääpaloja kun oli niiiin kamala olo. Pitkin päivää olen vaan maannut, katsonut vanhoja kummeli pätkiä ja yrittänyt pystyä syömään jotain. No, äsken meni jo pinaattikeittoa ja yksi grillimakkara, eli elämä voittaa.

Ai niin ja se epävarma parisuhde on nyt kai sitten virallisesti ohi. "hän" soitti ja selitti jotain diibadaabaa ja välissä sitten pudotti vaan "mulla on täällä sun jotain kamoja ja vaatteita, voisin tulla tuomaan ne jokupäivä". Eli ohi on sitten. Kai. Helvetti, miksei se voi vaan sanoa että ohi on, ja se siitä?!



Vainoharhaa ja valkosipulikurkkua  1

helpottaa... Näin viimeyönä kamalia painajaisia johtuen varmaan siitä että jännitin kehityskeskustelua pomon kanssa ja siitä että olin syönyt aivan liian myöhään aivan liikaa. Aamulla oli ihan krapulaa muistuttava olotila :-)

No, kehityskeskustelu meni lopulta ihan ok, vaikka alku oli ihan katastrofaalinen (koska en halunnut puhua sille pomolleni yhtään mitään, se sai kiskoa kaiken musta pinseteillä). Lopulta oli ihan hirveä helpotus kun sai avautua ja väittää kunnolla vastaan kaikesta. Mun pomo kyllä varmaan pitää mua mielenvikaisena, mutta I don't care!! Taas vaan käytiin se fucking sama keskustelu siitä kuinka mä muka tiuskin ihmisille, tai muuten käyttäydyn pelottavasti tjtn. Helvetti! Minähän ole itse ystävällisyys ja sokerilla kurrutettuna prkl! Äläkä saatana yritä väittää vastaan!

No joo. Olen syönyt tänään ainoastaan sämpylöitä joitten väliin olen laittanut Oivariinia, juustoa ja venäläistä valkosipulimaustekurkkua. Ja piimää. Ja kahvia. Ja kaksi tomaattia. Hitto mikä himo niihin kurkkuihin tuli...

Vainoharha: Tänään kun tulin bussilla kotiin, tänne jumalan selän taakse, minne epämääräisellä epäselvällä suhteen toisella osapuolella ei yleensä ole mitään asiaa, ohitti sen bussin täsmälleen samanlainen auto kuin sillä epämääräisellä on. Siis se oli joko se tai Pikku-G, koska jälkeen mainitulla on kaiketi samanvärinen erikoisväri bemari... Siis mitä vittua?! kysyy epätietoinen Kirkkonummelta... Sillä muka olis ollut asiaa sinnepäin ellei se tullut mun luo. Ja ei tullut. Ja en voi soittaa ja kysyä, koska sanoin sille tiistaina puhelimessa (tai itseasiassa tekstasin sen jälkeen kun olin ulvonut sille 30 min puhelimessa) että jos se haluaa mua tavata tai musta mitään ikinä enää tietää, niin se saa soittaa ja ehdottaa, koska mä olen kyllästynyt saamaan kielteisiä vastauksia... En soittanut ja udellut. Jumalauta mä olen VAHVA! ... Mutta uteliaisuus vaivaa...

Kävin kunnon kansalaisena myös maksamassa myöhästymissakon kirjastoon ja tilasin "Eragornin" jatko-osan "Perillinen" (saan sen maanantaina) ja lainasin hömppää "Ninnin päiväkirja" kertoo jostain Köpisläisestä 35 -vuotiaasta sinkusta (vähän ehkä samanlainen kuin Bridget Jonesin päiväkirja) ja kaksi dvd:tä, toinen Kummeli: kyllä lähtee! ja toinen "Cherboutgin sateenvarjot" ja kaksi cd:tä, toinen The Doorsin "Turn out the light" ja toinen LAB:n "Porn beutiful". Onko tästä nähtävissä jotain jakomielitautia?? Persoonallisuushäiriötä? Vai olenko vain laaja-alaisen maun omaava ihminen? Kertooko tämä yleensäkään mitään mistään?!?!?!


Elonmerkkejä...  1

Tänään oli vaihteeksi kiva päivä! Töissä en nähnyt pomoani kuin kerran ohimennen, töitä ei ollut juuri nimeksikään joten ehdin hoitaa kaikenlaista henkilökohtaista hommaa - kuten maksaa laskut ja hakea vakuutuskorvausta...

Töistä lähdin Helsinkiin hoitelemaan asioita ja sain kaikki aiotut hoidettuakin. Muistin jopa marsujen c-vitamiinin käydä viimetingassa Stockalta hakemassa.

Tosin suurin aika meni kun kävin kaverin luona kahvilla Punavuoresta. Sovittiin että taas perjantaina nähdään ja sitten mennäänkin parille, eikä mitään kahveja litkitä. Perjantiana on yksi työhaastattelu Hakaniemessä, joten siitä sitten suoraan. Kaveri on töissä ihan ytimessä, niin kätevästi pääsee. Saapi nähdä jääkö vaan pariin.

Eilenkin olis pitänyt mennä jonnekin töistä suoraan, eikä tulla kotiin murjottamaan... No, tulipahan pyykit pestyä (ne muuten kastui sitten aamulla kun satoi kaatamalla, joten ei ollut ihan hirveen hyvä idea jättää niitä ulos kuivumaan - nyt jo kolmatta kierrosta kuivausrummussa...).

Ehkä tää elämä voittaa sittenkin?


Widduu...  1

Rupesin reippaana tyttönä siivoamaan että pääsisin tästä helvetin murheen alhosta... Imurin pussi oli tetty täynnä ja uusia ei tietenkään ollut. Miten voi olla että niitä pusseja vaihtaa jatkuvasti ja ne on aina täynnä. Ja sitten ne vaihtopussit on aina loppu vaikka niitä on justiin ostanut??

No pyykit on kuivumassa yötä myöten narulla (kuivuu varmaan joo) ja marsun hakkikin on jo puleenväliin siivottu...


Kyynel!  1

Jo on aikoihin eletty. Meikäläinen on pillittänyt maanantai aamusta lähtien vähän väliä ja on ihan hermorauniona ja masentunut. Prkl. Voisko joku tulla potkimaan mut tästä masennuksen alhosta?!

Ihan oikeasti pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa tekemään jotain. Mistähän johtuu että kokopäivä on taas mennyt masentuessa ja sitten illalla tulee vasta tämä "ryhdistäydy nyt prkl ämmä!!" -olo. Sitten ei voi kun todeta että kello on jo niin paljon ettei tässä nyt enää mitään voi aloittaa.

Surkea, säälittävä, saamaton, laiska, tyhmä, ruma, hikinen, inhottava, kylmä, kauhea ihminen. Argh!


Juhannus on nyt lusittu  1

Taidan aikaistaa kesälomaa muutamalla viikolla ja aloittaa sen jo tuossa Heinäkuun tokalla viikolla. Töissä ei nyt juuri ole kovin hehkeää, niinpä ehkä sellainen kuukasi poissa saa taas jaksamaan?? Tai sitten ei...

Lupasin lapsille uudistaa niitten huoneen sisustusta kesälomalla. Suunittelin kirjahyllyt jotka kiinnitetään seinään sänkyjen yläpuollella ja näin ollen saadaan vähän kamoja pois lattialta jne. Hylly on suuniteltu, tavarat tilaan sedän kautta ensiviikolla ja sitten pitäis enää toteuttaa... Olisko ketään remonttireiskaa joka haluais tulla rakentamaan pari kappaletta yksinkertaista hyllykköä?? Musta tuntuu etten tunne kuin tumpeloita miehiä... Ja itsellä ei välttämättä voimat riitä.

Oltiin tosiaan eilen siellä Ukko-Pekka risteilyllä Turussa. Ihan ok. Olis varmaan ollut kivempaa jos olisi ollut joku toinen aikuinen mukana - ei viittinyt yksin edes yhtä olutta ottaa. Seisova pöytä olis saanut olla vähän monipuolisempi ja se lasten seisovapöytä oli ihan syvältä - pelkkiä nakkeja ja lihapullia. Siis ei mitään kasviksia, lisukkeita, ei mitään?! En välttämättä lähde toista kertaa.

Taidan ruveta tekemään ruokaa.


Hauskaa Juhannusta  4

Tulipa vietettyä kaupunki-juhannus. Alkuun ahdisti ihan helvetisti koko ajatus, koska olin niin päättänyt että kultanihan lähtee mun ja lasten kanssa ystäväni mökille Ruotsiin... Ei sitten lähtenyt. Selvisi myös että perhe-elämä (ainakin meidän perheen) on sille ehkä liikaa ja tämä ei luultavimmin tule toimimaan... No, ei olla puhuttu maanantain jälkeen, joten asiat on aika auki - muttei hyvältä näytä.

Tänään oli kyllä ihan kivaa. Heräsin jostain syystä 7:45, nousin ja vein koiran lenkille. Pesin sääntöjen vastaisesti kaksi koneellista pyykkiä taloyhtiön pyykkituvassa (joku paikallinen Natsi on määritellyt että juhannusaattona ei saa pestä pyykkiä, eikä sunnuntaisin... eikä yleensäkään sellaisiin aikoihin mikä sopisi kiireiselle, työssäkäyvälle ihmiselle), vein pyykit ulos narulle kuivamaan, siivosin marsujen häkin - ja kaikki tuo ennen klo 10. Sitten otin rennosti loppu aamun ja tuli hirveä kiire kauppaan ostamaan WC paperia vartin vaille yksi...

Sitten lähdettiinkin junalla mutsin luo Oulunkylään ja vietettiin siellä ihan mukavat pari tuntia grillaten ja olleskellen. Kotiin tultiin juuri sopivasti Simpsoineksi... Koira jäi mutsille hoitoon jotta voidaan huomenna rauhassa lähteä lasten kanssa Turkuseen. Varasin tiistaina meille Turku-Naantali-Turku risteilyn Ukko-Pekka höyrylaivalla. Klo 11 maissa lähdetään Masalasta ja jo klo 20 maissa ollaan kotona. Kätevä päivän reissu.

Avasin tänään tuosta keittiönpöydältä myös kuoren jossa kerrottiin että pääsin kouluun. Eli edessä neljä vuotta ilman vapaa-aikaa, koska opiskelen toki työn ohessa... Vähän ahdistaa, mutta kyllä mun on siitä selvittävä! On ne prkl muutkin selvinneet... Oli kuitenkin mukava uutinen sinällään, koska muuten ei juuri nyt tunnu menevän kovin vahvasti millään rintamalla - parisuhde, työ ja raha-asiat - kaikki epäilyttävästi menossa päin helvettiä. No, ei ehkä raha-asiat niin paljon, mutta tuli luvattua lapsille että uusin niitteen huoneen sisustusta kesän aikana... Pitää varmaan hankkia joku kiva sivutyö... Vaikka huoran homma. Muutenkin tuntuu että noita miehiä tulee ja menee, niin samantien voisi alkaa veloittamaan ajastaan... (okei - toi oli jo aika mustaa)

Nyt pitää mennä nukkumaan että jaksaa pitää huomenna naaman näkkärillä, kun on lasten kanssa reissussa.


Haikeaa ja jännittävää...  1

Olisko kukaan menossa Pohjanmaalle viikonlopulla? Junaliput maksaa maltaita, mutta pakko se kai vaan on investoida että pääsee kummitytön rippijuhliin.

Minut on hyljätty. Lapset lähti eilen viikoksi leirille, miekkonen on duunireissulla, koira meni äidille ja minä olen ypö-yksin kotona (paitsi no marsut on täällä). Vähän on haikea olo. Miten tässä voi mitään tehdä - istun siis sohvalla ja katson telkkua ja kirjoitan tänne.

Huomenna on työhaastattelu. Jännittää nyt jo hiukan. Kävin viikonloppuna ostamassa vähän uutta ryysyä ja hiusten leikkuussa että "I would look the part"...

Mutta jos joku on pe-la menossa Pohjanmaalle niin kyyti kelpaa. Laittakaa sähköpostia tai jotain :-)