Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Kyllä on kiva olla arvostettu...  1

Tänään olis voinut ottaa sen rynnäkkökiväärin ja tulittaa ympäri toimistoa kaikki tasaisiksi. Niin paljon ottaa päähän. Esimies on täys mulkku ja taas alkaa ahdistaa kun tuntuu että ihmiset puhuu paskaa mun selän takana (vainoharhat alkaa elää).

Ehkä vaan kannattais myöntää itselleen että on ihan paska ihminen ja surkea työntekija ja muutenkin huono jota saakin kohdella kuin hiusta ruoassa tjtn, niin ei tarttis koskaan menettää itsetuntoaan kun tullaan arvostelemaan.

Musta tuntuu että esimies hiukan järkyttyi kun sanoin vastaan sille sen typerän ilmoituksen takia. No, paljompa se sitä liikuttaa, tuskin se yöuniansa menettää siitä että mulla tuli paha mieli.

Vittu joo. Kyllä on kiva olla aikuinen - kun ei olis velkaa niin rupeisin kokopäiväiseksi opiskelijaksi ja pitäisin ihan kunnon breikin koko vitun työelämästä. Selkään puukottajia jokapaikassa ja mitään virheitä ei saa tehdä tai sitten sut korvataan heti jollain toisella. Jep. No - good luck vaan löytää se täydellinen työntekijä sitten, joka ei ikinä unohda ainuttakaan yksityiskohtaa ja aina muistaa nuolla perseen mahdollisimman syvältä...

No, päädyn itseäni kunnioittaen kuitenkin edelleen siihen päätökseen että kaikki johtuu siitä että esimies ei pidä minusta ihmisenä ja haluaa jonkun kivan nätin tyttelin siihen sirkuttamaan. Sehän se on meidän Asisstenttien tärkein työtehtävä...

Huomenna töihin ja hymy naamalla ...