Arki rullaa omalla painollaan

  • Ms1974

Työt alkoi tosiaan maanantaina. Ehdin kaksi tuntia olla töissä kun poika soitti ihan tuskissaa päänsärkynsä takia. Ei siinä sitten kun taksilla kotia poikaa hoitamaan. Tosin se oli sitten jo pian ihan kunnossa, mutta onneksi voi tehdä töitä kotoa.

Nyt pitäis pakata lapsille hiukan vaihtovaatteita... Näen lapset keskustassa ja mennään pojan kunfu treenien jälkeen kaverille Vuosaareen yöksi. Ilmoitin lapset lauantaina Roskapankin terassilla statistiksi elokuvaan ja perjantaina pitää jo aamulla olla Vuosaaressa kuvauksia varten. Helpompi mennä kaiffairille yöksi kuin lähteä aamuyöllä täältä Kirkkonummelta.

Mutsi tulee sitten aamulla ja ottaa lapset haltuunsa ja minä menen omiin töihini. Menevät sitten kaikki katsomaan lapsille uusia koulureppuja... Sitten tyttö menee kaverilleen yöksi ja mä saan illalla exän auton ja mennään launtaina sitä hakemaan ja sitten rantsuun jos vaan vielä ilmoja pitelee....

Yhtäkkiä on miljoona suunnitelmaa joka hetkelle. Huh. Ja maanantaina alkaa lasten koulu. Siitä viikko, niin alkaa mun koulu. Kiirettä pitää, mutta sitähän se arki tosiaan olikin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus