Digi Digi

  • Ms1974

Perhanan digiaika... Mulla on kaapeli, joten mitään boksia en ole hankkinut (enkä hanki), mutta jostain syystä subin, musa tv:n jne kanavien kanavapaikka piti muuttaa ja pitäis virittää koko toosa uudelleen. ARGH. Telkkarin sain vasta muutama viikko sitten IP:ltä, eli tältä mun epäselvältä viimeisimmältä exältä.

Tai onko tuo nyt sitten edes kunnolla exä? Hitto vie, jäppinen käyttäytyy jokseenkin samoin mua kohtaan kuin silloin kun me oltiin kimpassa... Siis ilman sekstailua. Jos se tulee käymään, niin halaa ja rutistaa ihan kuin ennenkin, soittelee säännöllisesti ja jutut on ihan samat. Ja nyt se on kai tulossa "vähän puristelemaan" mua viikonloppuna... Ja minähän annan kaiken tapahtua. Vähänkö olen pöljä. Mutta tykkään siitä miehestä kaikesta huolimatta, joten menkööt nyt.

Niin, siitä telkkarista, en ole koskaan virittänyt sitä aikaisemmin, muuta pitäisi olla helppo... En jaksa kyllä tänään enään puristaa.
--------------------------------

Meidän Englannin opettaja on kyllä tiukka täti. Toisaalta oikein hyvä. Vielä kun itse oppisi käyttäytymään niin kuin aikuiset käyttäytyy, niin saattaisi saada siltä kurssilta jotain hyviä numeroitakin. Epäilen ettei se nainen oikein pidä minusta... Ihan varma en ole. Vaikuttaa hyvin etäiseltä ihmiseltä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus