No nysse meni..

  • Ms1974

Piti tulla tänne vaan sellainen pieni päiväkirjamainen blogimerkintä laittamaan, niin lukasin sitten tuossa erehdyksessä yhden keskustelun ja meni herne kunnolla nenään. Jos jotain niin vihaan, niin yleistämistä! Ja sitten kun saattuu vielä kuulumaan siihen demokrafiaan jota yleistetään negatiiviseen sävyyn, niin se käy vaan niin perkeleesti hermoon... En voinut olla kommentoimatta oikein urakalla.

No mut joo. Huomenna (tai siis nyt jo tänään) olis viimeinen päivä töitä ennen lomaa. JESH! Lähdetään lasten kanssa Vihtiin telttailemaan, pojan harrastukseen liittyvälle leirille. Ne on tietty ennustaneet sadetta ja ukkosmyrskyjä koko viikonlopuksi, mutta aika lämmintä. Saas nähdä meneekö ihan pipariksi koko leiri? Toivotaan että ei. Voihan se olla aika eksoottista yrittää nukkua teltassa kun sataa kaatamalla ja ukkonen pauhaa päällä :\ Pääsin vasta pari vuotta sitten ukkosen pelostani - saas nähdä olenko hankkinut sen takaisin maanantaiksi.

Ensiviikolle olisi luvassa lastenhuoneen uusimisprojektia. Kaikki suunitelmat on tehty ja materiaalit tilattu. Toivottavasti saan vielä jonkun kunnollisen ja tunnollisen poraajan...

Ei helv.. Nyt on pakko mennä nukkumaan että jaksaaa huomenna tehdä päivän töitä ja sitten raijata puolta omaisuutta bussilla monta tuntia mukanaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus