Ohoh

  • Ms1974

Tästä on jäänyt monta päivää välistä... Perjantaina tosiaan vein lapset elokuvaan avustajiksi ja pojalta leikattiin tukka. Se oli aluksi sitä vastaan aika voimakkaasti, mutta lopulta ihan tyytyväinen tulokseen. Ihana esimurrosikäinen aina äidille kiukkuamassa.

Lapset lauloi orpokodin lapsina "Kotimaani ompi suomi..." Jos menette tuossa noin vuoden päästä katsomaan Aku Louhimiehen elokuvan joka kertoo Suomesta sodassa, niin minun lapset on sitten siinä kohtauksessa :-D

Viikonloppu oli aika perussettiä. Sain auton lainaan lauantaille, joten tuli kaupassakäynnit yms hoidettua sujuvasti. Ja vein vielä lapset uimaan.

----------------------------------------------------------------------

Nyt paukkuu ja salamoi kyllä ihan helkkaristi. Uskallankohan mennä viemään koiraa pissille. Pakko kai se on.

Huomenna on kaverin muksun peli tuossa meidän kentällä ja sitä pitäis mennä katsomaan. Tostaina yhdet korruptio bileet - edellisen muksun äiti tulee mukaan ja perjantaina pitäis vielä tavata teiniaikaisia tuttuja Matinkylän rannassa... Oh, no... Eikä siinä vielä mitään - lauantaina on sedän 50 synttärit ja sunnuntaina ja aiemmin mainitsemani ystävän kahden pienimmän lapsen synttärit, joista toinen on kummityttöni :-)

Menoa ja meininkiä. Maanantaina alkaa sitten mullakin koulu...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus