Tänään

  • Ms1974

Tuli pidettyä urheilupäivä.

Aamulla (tai no 10:30) kun heräsin, totesin päivän aurinkoiseksi, vedin bikinit päälle, siihen mekon ja lenkkarit jalkaan ja lähdin koiran kanssa reippaalle lenkille. Lenkin puolivälissä koira kävi järvessä uimassa ja minä söin aamupalaa aalloissa loiskuvan laiturin nokassa ja otin vähän aurinkoa.

Kotona suihkun jälkeen vähän lepäilin ja etsin joutuubista mun uutta teemabiisiä: http://www.youtube.com/watch?v=7r9qwAZnl64

Sitten polkaisin Masalasta Matinkylään, ihanaa Espoon rantareittiä Kivenlahdesta alkaen. Vietin mukavat pari tuntia ystäväni ja kummityttöni seurassa ja sitten polkaisin takaisin. Söin matkalla illallista Kivenlahden Marinassa olevassa kesäkioskissa. Täytyy sanoa että iloinen yllätys yleisesti näihin Suomen kesäkioskeihin - kyseessä oli Kreikkalainen ravintola!!! Ihanaa Kreikkalaista musiikkia ja ruokaa. Söin fetajuustolla täytetyt paprikat ja join puolikkaan kylmän oluen.

No, kotiin päästyä piti vielä käydä koiran kanssa kunnon pitkällä lenkillä ja nyt kun olen tämän kirjoittanut, niin suihkun kautta nukkumaan. Huomenna olis edessä hyllyn rakentamista...

Marsulapset vikisee vieressä. HUOM! Jos joku haluaa urosmarsun poikasia, mulla olis kolme myynnissä. Ne kuvat löytyy mun edellisen blogimerkinnän linkistä!!

öitä :-) T: Väsynyt ja onnellinen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus