Touhuilua...

  • Ms1974

Tänään olen kyllä aamusta asti puuhannut ihan kummasti (siis en muista koska olisi saanut näin paljon aikaiseksi ja itsestäni irti viimeksi).

Siivosin raksan lastenhuoneesta ja järkkäilin siellä muutenkin. Kokosin tyttären sängyn. Siirsin marsut lastenhuoneeseen ja samalla poikaset erikseen (niitä olis siis myynnissä, kolme uros marsua). Olen pyykännyt kaiken käsiin osuneen, joka mahtuu pesukoneeseen. Siivonnut omaa huonetta ja järkännyt yleisesti ottaen niin paljon että huomenna jos jaksan samanlaisen puristuksen, niin täällä on ihan super siistiä.

Pyykkiä on vielä siis kuivumassa aika nivaska ja muutamia tyynyjä vielä pesemättä, mutta palkitsin itseni jo jäätelöllä :-)

Exän koira tuli siis meille hoitoon tänään ja ulkuttaa tuossa kokoajan exän ja lasten perään. Ne jo karkaskin mun oman koiran kanssa kertaalleen ja kostoksi kytkin ne yhteen sellaisella lyhyemmällä talutushihnalla (where ever the other one goes, the other must follow...). Meidän koiralla on vielä haukkupantakin, kun se aina kiihtyy niin hemmetisti, kun tuo exän koira on meillä. Onneksi vaan kaksi vuorokautta. Mä en kyllä kestäisi yhtään kauempaa. Tosi lomaa tämä - hoitaa rasittavaa koiraa ja siivoaa ja remppaa... Ensiviikolla en kyllä tee mitään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus