Vaiheessa vaan, kaikenaikaa...

  • Ms1974

Lastenhuone saatiin järkättyä. Kyllä siihen prkl menikin aikaa!! Tytöllä varsinkin on niiiin paljon tuota roinaa. Annoin sille takaisin kolme kuukautta sitten takavarikoimani kaksi jätesäkillistä roinaa ja laitettiin nekin paikoilleen. Nyt pitäisi huomenna roudata muutama laatikollinen roinaa kellariin ja sitten olis tarjolla imurointi ja pesu hommaa. Sais samperi vieköön se mutsi tulla hoitamaan niitä velvollisuuksiaan tänne välillä (se maksaa velkojaan muka siivoamalla - ei ole näkynyt naista sen jälkeen kun se meni töihin, mutta ei ole näkynyt rahaakaan..)!

HP sarajan alusta lukeminen siirtyy vielä hiukan. Saan varmaan vasta tiistaina haettua sen ekan kirjan kaverilta. Nyt taidan katsoa vielä tuon kirjastosta lainaamani leffan: Beck - Erakko. Eilen tuli katsottua Pingviinien matka. Huomenna pitää muistaa palauttaa nuo.

Työntäyteinen päivä siis huomenna tiedossa. Onneksi lapset menee isälleen sotkemaan maanantaista perjantaihin. Jospa sitten saisi loppuviikon relata. Jospa ei sataisi viimeisellä lomaviikolla, niin voisi vaikka käydä stadikalla yhtenä päivänä. Torstaina töihin...

Viikonloppuna pitäis keksiä jotain kivaa yhden mun sinkkukaverin kanssa. Lapset hoitoon ja baanalla... Ei olekaan tänäkesänä vielä tullut käytyä missään aikuisten meningeissä. AnkkaRockia vähän mietittiin, mutta Korsosta on niin helvetin hankala päästä pois yöllä ja kaikki parhaat esiintyjät oli sunnuntaina. No, funtsitaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus