Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2011.

Kun vaan ottaa päähän

Kopioin nyt tähän juuri lähettämäni pikaviestin, mikä selittää sen, miksi en ole ollut maisemissa lähiaikoina. Vaikka eipä teistä kukaan ole huomannut, että olen poissa edes ollutkaan... Toivottavasti tämä ei loukkaa Frendi-Rossia;)

"Moroo! Juu on (valitettavasti) [työt] alkanu! Ja tää nettailu täällä on vähän hiinä ja hiinä. Jotenkin sitä aina kuvittelee ennen kesää ETTÄ TÄNÄ KESÄNÄ SE MIES LÖYTYY. Ja sit onki jo syksy! Simsalabim!:) Et siinä syy, miksi en käy useammin... Mites sun duunit ja vointi? Ketuttaako vähemmän ku mua? XD"

Siis ennen kesää jaksaa vielä ihmetellä elämän ihanuutta ja saapuvan kesän mukanaan tuomia potentiaalisia unelmamiehiä, mutta, kuten sanoin, sitten onkin taas syksy ja toteat, että mikään ei ole muuttunut eikä edelleenkään ole miestä riesana. Täällä käymistä siis motivoi potentiaalisen miehen löytyminen. But alas! No man slash boyfriend in sight!

(Toim.huom. Koska mikään ei ole muuttunut, niin tuosta viestistähän pitäisi kyllä ottaa tuo maaginen "simsalabim" pois. Jotenkin simsalabimiin sisältyy olennaisesti jonkin sortin eksistentiaalinen muutos).