Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kulttuuripääkaupunki.

Liput ostettu!  3

... huomiseen Black Swan näytökseen. Jännää! Odotan sitä kovasti, koska ainakin traileri vaikuttaa törkeän hyvältä. Uuuuuu! :)

Jo viime viikolla aloin ihmettelemään tuota Finnkinon touhua. Viime viikon torstaina oli ensin tarkoitus mennä katsomaan näytelmää Stenar i fickan Åbo svenska teateriin (ilmaislipuilla), mutta ilmaisliput menivät harmikseni lopulta toiseen osoitteeseen. No, kaverin kanssa oltiin jo ehditty suunnitella menoa illaksi, joten päätettiin mennä katsomaan leffaa Winter's Bone, mutta voi pahus: EIHÄN SE MENE TURUSSA OLLENKAAN.

Don't advertise if you can't deliver, Finnkino! :(

Eli päädyttiin sitten säätämisen jälkeen tuohon King's Speechiin (edellinen postaus), mikä oli sinällään aivan loistava sijoitus.

Tällä viikolla (ehkä osittain tämän leffaprojektin innoittamana) rupesin hehkuttamaan itsekseni Black Swania ja sain muutaman kaverinkin innostumaan, mutta sitten tulikin taas pettymys: leffan ainoa näytöaika Turussa on huomenna torstaina klo 17.00... Liput tuli ostettua, mutta kyllä parempiakin aikoja olisi voinut olla tarjolla! Että silleen.

Finnkinon monopoli + maahantuojien rajalliset nauhamäärät = suppea valikoima Kulttuuripääkaupunki Turussa... Pientä kettuuntumista, ei kai?!