Asunnonhausta Helsingissä...

  • Ines_Z

...uuden kämpän löytäminen tuntuu olevan kiven takana, ainakin meikäläisellä, joka on opiskelija ja joka ei kykene makselemaan suuria vuokria. Mietittää, kuka niihin 20 neliön yksiöihin, jotka kustantavat 600-800 oikein muuttaa? Jos on varaa maksaa tuo summa kuukausittain asumisesta niin ehkä ei silloin halua enää asua missään pikku kopperossa, vai? Minä onneton haluan asua tietysti paikassa, josta pääsee helposti opiskelupaikkaan, joka valitettavasti on keskustassa.
Eilen kävin näytössä, jossa 25 neliön yksiötä oli tarkastelemassa noin 20 ihmistä. Yksiö oli rapistunut, neljännessä kerroksessa ilman hissiä. Portaat niin kapeat että sohvaa tai pesukonetta on varmasti mielenkiintoista kantaa kyseiseen paikkaan. Asunnon omistaja oli esittelijän kertoman mukaan holhouksenalainen. Nainen kertoi, että päätöksen asukkaasta tekee henkilön edunvalvoja. Tyttö esittelyssä kysyi, onko omistajalla asuntoon avaimet aivan kuin holhouksen alainen olisi ehkä mielenvikainen, joka jossakin mielenhäiriössään tulisi joskus ovesta. Esittelijänainen lohdutti kertomalla että holhouksenalainen asuu eri puolella Suomea. Asuntoa etsivät olivat suurimmaksi osaksi 20-30 -vuotiaita. Yksi nainen sanoi asuvansa tällä hetkellä hotellissa.
Enpä ymmärrä, kuka noiden julkisten näyttöjen kautta saa asunnon.

4 kommenttia

WilleWau

19.3.2009 09:07

Tässäkin asiassa tuntuu, että eurojen tultua asumisen hinnatkin pompsahtivat pääkaupunkiseudulla pilviin!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ines_Z

19.3.2009 10:51

Jos katsoo noita ilmoituksia, niin kyllä ne vuokrat myös Espoossa ja Vantaallakin on nousseet, saa siellä tietysti muutaman hassun lisäneliön. Omassa mielessäni on löytää kämppä pyöräilyetäisyydeltä, tuntuu että se kohteesta toiseen välineellä matkailu on ajanhukkaa:).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

27.12.2010 00:08

Ihmettelin joskus ihan samaa, (keskustan) kopperoista pyydetään reilusti enemmän vuokraa kuin laita-alueen kaksioista tai jopa kolmioista. Juu ei kiitos, metrolla tai junalla pääsee hetkessä keskustaan ja rahaakin säästyy huomattavasti.

Harva yksiö on edes viihtyisä, kun katson oman viihtyvyyskäsitykseni prisman läpi: suihkutila on olematon jos sellaista edes löytyy, keittiö on parodia ja parvekkeesta voi vain uneksia. Itse varmaan tulisin jokseenkin hulluksi yksiössä, kun pitää saada haahuilla huoneesta toiseen. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus