Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on hähaiminävai.

Ja miltä se sinusta tuntuu?  1

Istuessani eräs päivä tässä samaisessa paikassa, vieressäni makasi alaston mies, selkä minuun päin. Katseeni vaelsi hänen vartaloaan pitkin hieman leikkien, kunnes hän kääntyi. Katselin hänen kasvoja. Levollista ilmettä, parran sänkeä leuassa ja hänen täyteläisiä huulia. Mieleni valtasi täydellinen levollisuus. Olinko nähnyt mitään kauniinpaa? Komeampaa kyllä, kauniinpaa en pitkään aikaan!

Istuessani eräs päivä huoneeni lattialla lukemassa lehteä, sängyssäni makasi alaston mies. Katseeni lukittui hänen pitkään ja täyteläiseen ruskeaan vartaloon, kunnes huomasin hänen kätensä. Ne lepäsivät yhdessä, hieman päällekkäin vuoteeni reunalla. Otin valokuvan. Kuva on edelleen tallessa ja joka kerta kun se tulee vastaan, mieleni poistuu hetkeksi juuri tuohon hetkeen. Hetkeen, jolloin tunsin ensinmäistä kertaa miehen kauneuden valtaavan minut.

Herätessäni eräs päivä uuteen kauniiseen talvi päivään, vieressäni makasi alaston mies, selkä minuun päin. Katselin hänen täydellistä selkää ja minun oli pakko koskea häneen. Käteni vaelsi leikkien hänen selkänsä pitkin ja mieleni teki upottaa kynteni häneen. Tunsin kuinka olisin halunnut sulautua tuohon kauneuteen ja painaiduin täysin häntä vasten, ihan kuin hän olisi voinut imeä minut itseensä. Kunnes hän heräsi. Katsoin häntä silmiin hymyillen, mutta se kauneus oli kadonnut ja hänen ihmisyytensä tullut tilalle. Taika oli rauennut.

Istuessani tuona eräänä päivänä tässä samaisessa paikassa, kun vieressäni makasi alaston nukkuva mies, tunsin, näin ja koin kauneuden. Kauneuden, joka säväyttää, häkellyttää eikä anna unohtaa itseään. Kauneuden, joka syntyy syvällä meissä ja kauneuden, jonka näkemiseen tarvitsee erityisen tyylin katsoa. Kauneuden, jonka paljastaa rakkaus toista kohtaan. Milloin sinä katsoit viimeksi rakastasi rakkauden silmin?


Ja miltä se sinusta tuntuu?  1

Perjantai. "Voi ei, taas pitää lähteä ulos!" sanovat monet ihmiset tänään. Oikeasti ne varmaankin nauttivat siitä, että maanantaina kun työpaikalla kysytään vapusta, ne voivotellen kertovat neljän päivän putkestaan ja sisimmässään tuntevat suurta mielihyvää. Hei! Neljä päivää on pitkä aika dokata! Jos ihminen on normaali...

Luin lehdestä eräs aurinkoinen päivä tutkimuksesta, jossa todettiin, että 65% nuorista miehistä vetää liikaa viinaa ja useimmat ei sitä tajua. Oho! Aika outoa meidän suomalaisessa kulttuurissa, ettei ihminen tiedä sitä kuinka nopeasti riskirajan yli mennään! Varsinkin kun näin perjantai-lauantai iltaisin otetaan pohjiksi kossupullo tai tuttavallinen mäyris ja lähetään sitten baariin. Todella outoa. Jos ihminen on normaali...

Rankan työpäivän jälkeen on usein kiva käydä tuopilla. Istua alas ja olla ajattelematta yhtään mitään. Juttu toimii mikäli juo sen yhden. Tai kaksi, riippuen siitä kuinka kauan tätä on harrastanut. Toleranssi you know... Sitten meillä on baarit täynnä näitä miehiä sekä naisia, joiden mielestä on kiva juttu käydä tuopilla rankan työpäivän jälkeen. Sitten se hienon hieno ero näitten normaalien ja normaalien välillä; jälkimmäisessä tapauksessa katsomme alkoholin yksikkömäärän olevan 6pack.

Alkoholismi, alkoholismi, alkoholismi! Kahdeksan prosenttia miehistä, kaksi prosenttia naisista Suomessa erään artikkelin mukaan kuuluvat suurkuluttajiin, jossa vain jatkuva alkoholin saanti estää vieroitusoireet. Huolestuttaako? Tuskin. Omatunto saattaa ehkä välillä koputella, mutta et voi väittää etteikö eilen ollut perkeleen hauskaa. Vai mitä?