Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2012.

Poikamiehen arkea  3

Tänään ollu aika peruspäivä, sellanen mitä tässä nyt tulee tahkottua. Aamusta herätys puoli kasin aikaan, töissä ei ollut aamulla palaveria niin sain torkuttaa rauhassa kasiin - luksusta ja liukuvan työajan ihanuuksia tämä; inhoan aamuherätyksiä. Kasilta sitten vaivalloisesti silmät ristissä ylös kahvia keittämään ja sitten aamutoimille, johon on jo pari viikkoa sisältynyt säännöllinen vaa'alla käynti myös. Tänään aamupaino oli 72,4kg, siinä tuntumassa se on pyörinyt koko pari viikkoa, +/- 1kg.

Aamukahvi rauhassa tietokoneella sähköposteja lukien ja Feissaria tutkien ja sitten lenkille. Ponien hoito ja ruokinta ja kello onkin jo noin puoli kymmenen jolloin pitää viimeistään lähteä sitten töihin. Kuudelta töistä kotiin, kaupan kautta, ja ponien hoito uudelleen. Tässä vaiheessa kello oli noin puoli kahdeksan. Söin vähän välipalaa ja käväisin chatissa ja sitten salille. Tulin juuri kotiin ja käytin ponit vielä pihalla, kello on nyt puoli yksitoista. Nyt olisi tarkotus syödä vähän iltapalaa ja soittaa kitaraa ja käydä ehkä chatissa kattomassa mikä meininki, ja sitten nukkumaan ja sama uudestaan huomenna.

Tällasta tää sinkkuna eläminen näköjään on :) Eipä tuota nyt tuu joka päivä salilla käytyä eikä kitaraa edes soitettua (tässä kohtaa omatunto soimaa), mutta aika peruspäivä kuitenkin.


Romanileiriläisiä ja normimaanantai  6

Mul kävi hassusti kotimatkalla...

Rengas puhkes lahden motarilla just nelosetapin (levähdyspaikka) kohdalla ja sain peruutettua auton sinne levähdyspaikalle. Soitin siitä sit eka duunikaverille jolla on samanlainen auto ja vararengas ja asustelee siin lähettyvillä, mut se ei päässy tulee auttaa ku se oli lasten kans yksin kotona. Työkaveri lupas että jos saan kyydin järjestettyä sinne sen luo niin se antaa mulle auton lainaan ja voidaan sitten paremmalla ajalla miettiä sitä vararengasta. Noh, soitto äipälle joka onneksi oli vielä mun luona viikonlopun koiravahtivuoron jäljiltä mutta äipän auto oli taas lainassa muualla... Sitten soitin sukulaistytölle joka asuu melkein mun naapurissa ja joka tulikin mielellään auttamaan.

Siinä levähdyspaikalla oli se sama romanileiri joka siinä nyt on koko kesän pyöriny ja ne tarjos apuaan. Mietin hetken että näinköhän sitä voi luottaa... Tarjosivat että jos maksan 50€ niin käyvät laittamassa siihen vanteelle uuden renkaan ja pistävät takas alle... Siinä hetken mietittyäni tuumasin että kiinni veti ja näin siinä sitten kävi... Sukulaistyttö tuli sinne siinä vaiheessa kun mun auto oli tunkin varassa ilman rengasta ja nauro mulle että näinköhän saat rengasta ikinä takaisin ja jännittihän tuo itteäkin, mutta näin se rengas nyt vain on auton alla ja romanit ainakin saivat multa synninpäästön, leiriytykööt siellä nelosetapilla just ja niin kauan ku niiden sielu sietää :P

Näköjään sitä on vielä rehellisiä ja hyviäkin ihmisiä maailmassa <3 :)