Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2011.

Hallitusneuvotteluissa iso jytky!  2

No vasta vinkistä hokasin, sitä miksi vasemmistoliitto, vihreät ja kristilliset halutaan kokoomus-sdp-rkp akselin jauhettavaksi.

Ensinnäkin perustuslain "uudistaminen" eli HE 60/2010 vaatii vielä toisen läpiviennin eduskunnassa.

Hallitusneuvottelujen johtaja Katainen sanoi, että vasemmistoliitto sai ainoan erillisvapauden äänestää Portugali-paketissa hallituksen esitystä vastaan.

Kuitenkin tuossa perustuslain ensimmäisessä käsittelyssä vasemmistoliitto äänesti hallituksen esitystä vastaan. Sdp, rkp ja vihreät kiltisti puolesta. Kristilliset kahta lukuunottamatta myös puolesta.

Nyt pitämällä nämä kaikki puolueet tiukasti liekassaan kokoomus pääsee näyttämään, että kuinka yksimielisesti hallitus ja eduskunta äänestivät kansallisvaltiomme lopettamisen puolesta.

Perustuslain "uudistaminen" HE 60/2010; edelleen mediasensuurin alla | Perustuslain tekstien vertailu… | Promerit.net: http://t.co/wLhU1Tj


Peilikuvani  2

Menipä pitkään ennen kuin sain vangittua peilikuvani.

Ilman heijastumia ja peilikuvani todellisuutta mahdollisimman hyvin vastaavaksi.

Jos haluat katsoa peilikuvaani silmästä silmään, niin klikkaa rohkeasti:
http://www.city.fi/peilikuva/willewau/

Älä kuitenkaan peljästy, vaan anna rohkeasti peilikuvanäkymälleni pointsit. Kiitokset Sinulle.

Aurinko paistakoot ja kesän lämmön myötä myös erilaiset näkymät parantukoot!


Sutkit savolaiset ja stadilaiset Säätytalolla  1

Eduskunnan valtapuolueet eivät käsittääkseni ole enää pitkään aikaan vaatineet sitä, että Suomessa noudatetaan perustuslain velvotteita. Myös elävässä elämässä.

Euroopan ihmisoikeusopimusta ja YK:n yleismaailmallista ihmisoikeuksien julistusta ollenkaan unohtamatta.

Suomalaisten ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutuminen hädän sekä ahdingon keskellä ei kiinnosta ketään Säätytalolla nyt kokoustavista puolueista. Varsinkaan, jos työikäinen ja - kykyinen suomalainen vammautuu tai sairastuu pysyvästi työssään. Liikenteen vaaroja ollenkaan unohtamatta.

Kovia väitteitä, mutta perustelen kantaani seuraavalla setillä:

- Hyviä uutisia – sarjan numerossa 13 käydään läpi Suomen todellista ihmisoikeustilannetta vuosien 2001- 2011 välisenä aikana. Valotetaan perustuslain vastaista nelikantaista toimintamallia ja nimetään sen toimijat.

- Yllätyssuhde rkp ja lumetiede vakuutuslääketiede lainsäädännössä esitellään ”Hyviä uutisia” – sarjan numerossa 23.

- Hyviä uutisia – sarjan osassa numero 25 vakuutusalan ylin virkamies 16 vuoden ajan; Tarmo Pukkila, pudottaa todellisen uutispommin. Jonka todenperäisyyttä yksikään vaaleilla valittu kansanedustaja, meppi, kunnanvaltuutettu tai tasavallan presidentti Tarja Halonen ei ole kiistänyt.

Tästä avoimesta linkistä lisää:
http://suomi2017.wordpress.com/2011/04/08/eduskuntavaalien-2011-rakettipaketti-on-valmis/

Aurinko meille paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit jatkakoot murenemistaan. Myös Säätytalolle kokoontuneiden sutkien keskuudessa.


Korporatismin konnankoukkuja  1

Uutistietojen mukaan jääkiekkoilijat ovat asettuneet vastustamaan julkisuudessa rasismia. Ja se on hieno asia.

Tuoreet jääkiekon maailmanmestarit vuosimalli 2011 sopivat keulakuviksi monelle tärkeälle asialle.

Saavatko/uskaltavatko he asettua myös vastustamaan suomalaisiin kohdistuvia ihmisoikeuksien ja oikeusturvan loukkauksia? Vai painaako sponsoreiden sana sittenkin tässä kohtaa enemmän?

Vaan miten käy, jos suomalaisen korporatismin ja bunkkerisuojatun kyykytyskoneiston murjomaksi joutuu oma kollega. Vieläpä jääkiekon maailmanmestari. Tässä tapauksessa vuosimallia 1995.

Tosi tapauksesta tästä seuraavasta linkistä lisää.

Suomihan on jääkiekon maailmanmestari 2011
Lähetetty toukokuu 17, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 - Suomi 2.0
http://suomi2017.wordpress.com/2011/05/17/suomihan-on-jaakiekon-maailmanmestari-2011/


Suomalainen korporatismi esittelyyn  1

Suomihan on Euroopan unionin maista selkeästi kovinta korporatismia ylläpitävä maa.

Olisikin hienoa saada tiedotusvälineidenkin kautta läpivalaisua erittäin mielenikiintoiseen alueeseen. Tämä seuraava kokonaisuus koskettaa kaikkia työelämässä olevia suomalaisia.

Miksi ihmeessä päättäjienkin jo pitkään tiedossa olleita perustuslain vastaisia toimintoja ei lopeteta pikaisesti?

Varsinkin vakuutusoikeudellinen erityistuomioistuinjärjestelmä ja sen ylin oikeusaste, vakuutusoikeus, ovat läpimätiä.

Harmaa hallinto ja viranomaisrikollisuus osa 1/5 - Vakuutuslääkäreistä ja vakuutuslääketieteestä eduskunnassa kysyttyä: http://bit.ly/ldooNh

Harmaa hallinto ja viranomaisrikollisuus osa 2/5 - Vakuutuslääkäreistä ja vakuutuslääketieteestä eduskunnassa kysyttyä: http://bit.ly/kIq8Bp

Harmaa hallinto ja viranomaisrikollisuus osa 3/5 - Vakuutuslääkäreistä ja vakuutuslääketieteestä eduskunnassa kysyttyä: http://bit.ly/kGUkgH

Harmaa hallinto ja viranomaisrikollisuus osa 4/5 - Vakuutuslääkäreistä ja vakuutuslääketieteestä eduskunnassa kysyttyä: http://bit.ly/kLcdDu

Harmaa hallinto ja viranomaisrikollisuus osa 5/5 - Vakuutuslääkäreistä ja vakuutuslääketieteestä eduskunnassa kysyttyä: http://bit.ly/igarxF

Epäkohdat ovat siis päättäjienkin hyvin tiedossa, mutta mitään parannuksia lakisääteisesti vakuutettujen oikeusturva-asioihin ei tapahdu.

Jatkaako Suomi myös vuodet 2011-2015 korporativistisen hallituksen alaisuudessa?

Harmaa hallinto Suomessa | Oikeusturvan ajankuva: "Eduskuntavaalit 2007 - Vakuutusoikeuteen jo yli 10 000 jonottajaa": http://bit.ly/iXDGNX

Harmaa hallinto | Oikeusturvan ajankuva: Eduskuntavaalit 2007 – Suomalaisten oikeusturva – asiat tehotarkastukseen: http://bit.ly/ljdsoG

Sitä ihmettelen, että työntekijäpuolen keskusjärjestöt STTK, SAK ja Akava ovat vahvasti mukana tässä Suomen nelikantaisessa toimintamallissa....Eu-korporatismi ja komissaari Rehn  1

Uskomattomalta näyttävät pahasti vuotavan eurokuplan ympärillä tapahtuvat paikkaustoimenpiteet.

Sain hyvän vinkin internetin hakukoneita varten. Valitse hakukone. Kun sen voi kerran Suomessa vielä ainakin toistaiseksi tehdä. Syötä kahden hakusanan setti.

Esimerkiksi näin:
korporatismi Niinistö

Sitten vain vaihtelet politiikkojen nimeä ja katsot minkälaista tietoa korporatismista internetmaailma silmiesi eteen pukkaa.


Kultakartelli?  3

Nyt lurpahti mielikuvani siitä, että kulta on se arvometalleista jaloin.

HS 6.5.2011 - Brax miettii Portugalin kultavarantoa vastatakuiksi
"Kullan hinta on kaikkien aikojen huipuissaan.

Toisella talousvaikeuksissa olevalla euromaalla Kreikalla on silläkin neljän miljardin kultavaranto.

Portugali ja Kreikka ovat kumpikin sitoutuneet keskuspankkien välisellä sopimuksella siihen, että ne eivät toimillaan aiheuta epävakautta kultamarkkinoille."

Paljonkohan kullan hinnassa on siis ilmaa?

Mielenkiintoista olisi nähdä tuo keskuspankkien välinen sopimus oikeaksi todistettuna.

Emme siten taidakaan elää vapaan ja globaalin kilpailun maailmassa. ;-)Suomi Al-Qaidan tähtäimessä?  1

Tuo kysymys tuli mieleeni kun luin tässä keskusteluketjussa olevan HS - artikkelin, jossa suomalaisten näytetään upottavan vapautettujen merirosvojen työkalun.

Moukkamainen Hakkarainen Suomen ulkopolitiikan irvikuva...
http://keskustelu.promerit.net/index.php/topic,1564.0.html

Mielenkiintoista kuulla um Stubbin kommenteja tästä aiheesta, nyt kun Osaman bin Ladenin väitetään uutistietojen mukaan saaneen surmansa.