Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2011.

Suomi Afrikan unioniin!  2

Länsimaisessa demokratiassa eli kansan vallassa meillä lienee oikeus paikkansa pitävään tietoon?

Nostan siksi vielä muistaessani esiin aiheen, joka on enää yhtä napin painallusta vaille valmis. Äänestysnapin.

Suomi salatusti Natoon ja EU-liittovaltioon! | Perustuslain "uudistaminen" HE 60/2010 on maanpetos. | Promerit.net

http://www.promerit.net/2011/02/vltiosaantouudistus/

Katsokaa samalla myös EU:n liittymisen lähihistoria. Kokoomuksen, avoimen rehellisen, edustajan kirjoittamana.

Tämä hyvin härskin tuntuinen kuvio vahvistui ainakin itselleni kesän aikana, koska kukaan valtakehän ytimessä ja sen läheisyydessä pörräävistä ei uskalla kommentoida tätä perustuslakiasiaa. Ainakaan sen artiklojen 94/95 vaikuttavuuksien osalta...

Huolestuttavintahan tässä on se, että "journalistisin" perustein toimiva mediakin on käsketty hiljaiseksi. No, iso asuntolainahan on toimittajankin paras vahtikoira.

Eikä tuo Afrikan unioni otsikossa ole mikään vitsi. Sen verran väljäksi Christoffer Taxellin vetämän komitean sanamuodot jätettiin...

Money talks. Nation walks.


Mielenosoitus Helsingissä 2.9.2011  2

Mielelläni jaan tällaista tietoa edelleen:

Tervetuloa mukaan kyseenalaistamaan vakiintunutta maan tapaa. Laita myös halutessasi sanaa kiertämään omissa verkostoissasi. Kiitos.

* * * * * * * * *

Ajankohta
2. syyskuuta 2011 · 10:00 - 17:00

Paikka:
THL:n päärakennuksen pihalla
Mannerheimintie 166
Helsinki, Finland

Lisätietoa "THL:n JOHTO ON EROTETTAVA!" - mielenosoituksesta:
http://www.facebook.com/event.php?eid=250828651614309

* * * * * * * * *

Lue lisää Pandremix-rokotetta koskien ja osallistu keskusteluun:

THL teki väärin H1N1-rokotteen kanssa!
http://www.facebook.com/group.php?gid=148412991850046&v=wall[/i]

.
Eikä tässä kaikki.

Tulin tutustuneeksi jonkin verran tuohon nanoteknologiasiaan. Olen täysin maallikko, joten lähestymistapani on hyvin colombomainen.

Käsittääkseni on olemassa vahva epäilys siitä, että rokotteessa käytetty nanoteknologiaan pohjautuva adjuvantti eli Wikipedian mukaan apu-/tehosteaine olisi syypää narkolepsiaan sairastumisille.

Kävikö nyt niin, että tieto nanoteknologiavaaroista olikin rokotetta hankittaessa väärällä organisaatioilla eikä tieto maan tavan mukaisesti kulkenutkaan?

Tosin en osaa arvioida, onko 3 vuotta aikaa tarpeeksi tiedon varmalle siirtymiselle Suomessa?

><

KIRJALLINEN KYSYMYS 1145/2006 vp

Tarkistamaton versio 1.1 KK 1145/2006 vp - Oras Tynkkynen /vihr
Nanohiukkasten vaikutukset

Eduskunnan puhemiehelle

Nanometri on miljoonasosa millimetristä. Nanoteknologialla pystytään muokkaamaan aineita atomitasolla. Nanohiukkasiksi lasketaan alle 40 nanometrin kokoiset hiukkaset, ja ultrapieniksi hiukkasiksi kutsutaan alle 100 nanometrin kokoisia hiukkasia.

Nanoteknologialla arvioidaan olevan tulevaisuudessa merkittäviä mahdollisuuksia. Sen avulla toivotaan voitavan kehittää kestävämpiä ja kevyempiä materiaaleja. Näin saadaan mahdollisesti mm. tehokkaampia aurinkopaneeleja, polttokennoja, akkuja ja sähkönsiirtoverkkoja. Elektroniikassa nanoteknologia voi mahdollistaa entistä pienemmät komponentit.

Markkinoilla on jo nyt nanoteknologiaa soveltavia tuotteita. Euroopan komission vastauksessa Euroopan parlamentissa esitettyyn kirjalliseen kysymykseen (E-2811/06EN) todetaan, että noin viisi prosenttia Euroopan unionissa markkinoitavista kosmetiikkatuotteista sisältää nanohiukkasia. Luvun odotetaan nousevan.

Nanoteknologiaa hyödynnetään mm. jääkiekkomailoissa, aurinkovoiteissa ja puhdistusaineissa. Jotkin kotona tehtävät raskaustestit käyttävät hyväkseen heijastavia nanohiukkasia. Antibakteerisina markkinoitavat ruuan säilytysastiat on päällystetty nanohiukkasia sisältävillä yhdisteillä. Teknologiaa käytetään myös elektroniikassa ja kodinkoneissa. Uudet mikroprosessorit ja flash-muistit perustuvat nanoteknologiaan.

Nanoteknologian kehittämiseen käytettiin maailmassa rahaa vuonna 2004 noin 10 miljardia euroa. Kymmenessä vuodessa teollisuudenala voi paisua jopa 2 600 miljardin euron arvoiseksi.

Nopeasti laajenevasta käytöstä huolimatta nanohiukkasten terveysvaikutuksia ei tunneta riittävästi. Nykyisin vain noin viisi prosenttia nanotekniikan tutkimusrahoituksesta on suunnattu terveysvaikutusten ja riskien arviointiin.

Jo tähän mennessä joidenkin nanohiukkasten on havaittu olevan terveydelle haitallisia. Esimerkiksi Saksassa 77 ihmistä sai vakavia hengitystieoireita käytettyään Magic Nano -puhdistusainetta. Osa heistä joutui sairaalahoitoon keuhkopöhön takia.

Työterveyslaitoksen asiantuntijalausunnon mukaan vuoteen 2015 mennessä teollisuudessa nanohiukkasille altistuu maailmanlaajuisesti noin kaksi miljoonaa ihmistä. Nanohiukkaset voivat aiheuttaa myös muita riskejä, kuten esimerkiksi ennakoimattomia räjähdysvaaroja työpaikoilla.

Ihmiset altistuvat nanohiukkasille tulevaisuudessa entistä laajemmin esimerkiksi kodeissaan ja liikenteessä. Englannin tiedeakatemian julkaiseman tutkimuksen mukaan varovaisuusperiaatteen noudattaminen ja mahdollisten terveysvaikutusten tarkka arviointi on välttämätöntä ennen kuin nanoteknologian sovelluksia tuodaan markkinoille.

Nanohiukkasten tiedetään olevan potentiaalisesti normaalikokoisia hiukkasia haitallisempia. Nanohiukkaset voivat kerääntyä eläviin soluihin hengityksen ja ihon lisäksi myös ruuansulatuksen kautta. Nanohiukkaset voivat myös ohittaa immuunipuolustusjärjestelmän ja reagoida haitallisesti elimistön proteiinien kanssa.

Nanohiukkasten vaikutukset hengityselimiin saattavat olla vaarallisia. Hiukkasia on usein verrattu asbestiin, jonka haitat paljastuivat vasta vuosikymmenten käytön ja valtavien inhimillisten ja taloudellisten haittojen jälkeen.

EU:n REACH-kemikaalilainsäädännön odotetaan puuttuvan nanohiukkasten käyttöön. On kuitenkin epäselvää, riittävätkö REACHin säädökset näiden aivan uudentyyppisten aineiden riskien kartoittamiseen. Paljon riippuu myös tutkimusrahoituksen kohdentamisesta.

Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:

Mitä hallitus aikoo tehdä minimoidakseen nanohiukkasten ihmisten terveydelle aiheuttamat riskit ja miten hallitus on varautunut ihmisten mahdollisesti lisääntyvään altistukseen nanohiukkasille?

Helsingissä 6 päivänä helmikuuta 2007
Oras Tynkkynen /vihr

* * * * * *

Eduskunnan puhemiehelle

Eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ssä mainitussa tarkoituksessa Te, Herra puhemies, olette toimittanut asianomaisen ministerin vastattavaksi kansanedustaja Oras Tynkkysen /vihr näin kuuluvan kirjallisen kysymyksen KK 1145/2006 vp:

Mitä hallitus aikoo tehdä minimoidakseen nanohiukkasten ihmisten terveydelle aiheuttamat riskit ja miten hallitus on varautunut ihmisten mahdollisesti lisääntyvään altistukseen nanohiukkasille?

Vastauksena kysymykseen esitän seuraavaa:[/i]

- ministeri Hyssälän antama vastaus löytynee eduskunnan internet-sivustolta. Tähän se ei valitettavasti mahtunut.

><

Mielenkiintoista on kuulla aiheesta lisää.


Dollaridemokratian demonit valloillaan  1

Minun mielestäni elämme kaikkien aikojen värikkäimpiä aikoja. Varsinkin politiikan saralla.

Sitä vain olemme pihaparlamentissa pohtineet, että mitä kaikkea meiltä nyt pimitetään? Kaiken tämän Kreikan tukipakettien kohkaamisen alle?

Tuskin kovapalkkaisetkaan virkamiehet ( = kuukausipalkka yli 6000 euroa kuukaudessa) antaisivat tällaisen töppäilyketjun päästä valloilleen, ellei samalla jotain vielä isompaa pitäisi saada pidettyä piilossa. Siis julkisuudelta.

Kukahan on tällä hetkellä käsikirjoittajan ja kuka ohjaajan roolissa?

← Harmaa hallinto ja Suomen ihmisoikeustilanne 2011
Eduskuntavaalit 2011 – eduskunnan puhemiesten vaalirahoittajat taas piilossa →

Euro ja EU ovat nyt myös olennainen osa paisuvaa Finngate – skandaalia
Lähetetty heinäkuu 21, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 - Suomi 2.0

http://suomi2017.wordpress.com/2011/07/21/euro-ja-eu-ovat-nyt-myos-olennainen-osa-paisuvaa-finngate-skandaalia/


Auttakaa kaveria Facebookissa  1

Antakaa peukkua taikka kommenttia. Siis halutessanne. Kiitokset.

Uskaltaako/Saako/Ennättääkö Yleisradio tarttua vuosisadan kovimpaan aiheeseen Suomessa?
Uskaltaako/Saako/Ennättääkö Yleisradio tarttua vuosisadan kovimpaan aiheeseen Suomessa?

http://fi-fi.facebook.com/suomenyleisradio

...eihän sitä tiedä, vaikka joskus Ylekin palaa sille paljon mainostetulle journalistisille tielle...

Tietoa ja taitoa talossa kyllä piisaa. Edelleen.

Myös vakuutuslääkärijärjestelmä on perustuslain vastainen!
Myös vakuutuslääkärijärjestelmä on perustuslain vastainen!

Paskahousutesti poliittisille toimittajille  1

Nyt kun Lipposen lähtee pressan kisaan mukaan, niin tiedonvälityksellisesti avautuu todella mielenkiintoiset näkymät.

Virallinen media ei ole uskaltanut tai saanut tuoda esiin sitä tosiasiaa, että perustuslain "uudistamisen" kautta Suomi kansallisvaltiona lakkaa. Taisteluitta ja hallintoalamaisilta kyselyittä. Lurpsahdamme kertaruiskauksella EU:n sulana ja velttona vellovaan ytimeen.

Kyseessä ei ole mielestäni mikään pikku juttu, koska kansalaiset on pidetty todella hyvin piilossa perustuslain todelliselta vaikuttavuudelta.

Sosiaalisella mediallahan eli meillä kaikilla on kameraa ja erilaista nauhuria mukana, kun liikumme kaupungilla.

Tässä Hesarista poimittu jytkyaihe, johon Hesari ei päästänyt yhtään vastausta läpi eikä kukaan Lipposen urahtelusta alleen paskova politiikan toimija uskaltanut mitään kirjoittaa...

Ei mitään bullshittiä. Suomi viedään Natoon ja EU-liittovaltion perustuslain
Ei mitään bullshittiä. Suomi viedään Natoon ja EU-liittovaltion perustuslain "uudistamisen" eli HE 60/2010 kautta.

Joten hienoa olisi, jos joku saisi edes Lipposen Paavon hollille ja kysymään siitä, että miksi te poliittiset velttoperseet, ette kertoneet tästä asiasta mitään äänestäjille ennen eduskuntavaaleja?

Miltä tuntuu olla mahdollisesti Suomen ensimmäinen vallaton presidentti ja samalla maanpetturi?

... no ei tässä mitään.

Eihän tällaista edellä kuvattua voi Suomessa sattua. Sitä harmittelen, jos Lehtisen Lasse vetäytyy ilman taistelua ehdokkuudesta. Lassellla on pirun hyvät jutut ja se saattaa vielä väliin puhua tottakin.

Lasse kertomana muuten pidettiin anekdoottia, että jos Haloska saadaan pidettyä kaksi viikkoa ennen vaaleja erossa sellaisista tilaisuuksista, missä ei tiedetä tarkkaan kuka kysyy ja mitä, niin voitto on varma.

Jokohan Paavon tarkkaan suunniteltu piilotettelu ja kuljettelu on käynnistynyt? Nykyisen kaltainen kansanvaltahan toimii, kunhan kansalaisia ei päästetä kyselemään suoraan.

Tosin kohta ilmestyville Lipposen Paavon Muistelmien kakkososalle voi povata helkutinmoista menekkiä...


Setelisolidaarisuus ja sen uusi SE&EUE!  1

Kiivastahtisesti tuntuu Suomen poliittinen kartta näinä aikoina muuttuvan. Mitähän vastinetta Katainen/kokoomus ja Urpilainen/sdp vasemmistoliiton Arhinmäelle lupasivat?

Tuskin Työeläkevakuuttajat ry:n eli Telan toimitusjohtajan palli Suvi-Anne Siimekselle on tämän väärtti?

← Eduskuntavaalit 2011 – eduskunnan puhemiesten vaalirahoittajat taas piilossa

Vasemmistoliitto onkin nyt oikeistoliitto!
Lähetetty elokuu 7, 2011 kirjoittanut Suomi 2017 - Suomi 2.0
Sosiaalisen median (SM) uutisia. 7.8.2011 kello 00:01.

Klikkaamalla uutisartikkelin kuvia hiirelläsi, saat kuvan ruudulle isompana. Lopussa oleva kokonainen viestiketju on .pdf-muodossa.

Tätä kysyttiin pääministeri Kataiselta ja varapääministeri Jutta Urpilaiselta. Useita kertoja. Alkaen 22.6.2011:
http://suomi2017.wordpress.com/2011/08/07/vasemmistoliitto-onkin-nyt-oikeistoliitto/