Rapsakkata

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2016.

Vaalilupauksen lunastaminen  1

Perussuomalaiset lunastamassa vaalilupauksensa? Kohteena kirjallisesti ja suljetusti toimiva vakuutuslääkärijärjestelmä. Vakuutuslääkärit - aiheena koskettaa tällä hetkellä noin 200 - 400 000 suomalaista.

Tämä aihe kiinnostaa ainakin 200 000 äänioikeutettua.
Tämä aihe kiinnostaa ainakin 200 000 äänioikeutettua.

Tiesitkö jo tämän? Todellinen valta lakisääteisten vakuutusten ja sosiaaliturvan sekä vapaaehtoisten vakuutusten asioissa ei ole, ainakaan vielä, hallituksella ja eduskunnalla. Siitä ja isosta kuvasta seuraavaksi.

Avainkysymys on se, että kenellä on todellinen valta, kun puhutaan lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan asioista. Vastakkain ovat kaksi todellisuutta. Virallinen todellisuus, jonka mukaan asiat ovat kunnossa. Yksi tämän näkökannan edustajista on jo vuosien ajan ollut Outi Antila, sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusasioiden ylin virkamies Suomessa.

Ja sitten se todellinen todellisuus, josta kansanedustaja Jari Ronkaisen/ps. ulostulo blogissaan 12.8.2016 on hyvä esimerkki!

"Eduskunnassa vakuutuslääkärien toiminnasta on tehty toistakymmentä kirjallista kysymystä sekä toimenpidealoitteita koko puoluekentän laajuudelta. Miksi tätä asiaa, joka on enemmistön oikeustajua vastaan, ei saada muutettua?

Tällainen vedätys ei voi jatkua. Se ei saa jatkua! Tarvitseeko vakuutusjärjestelmä erityisiä vakuutuslääkäreitä vai voisiko etuuskäsittelijä tai -virkailija tehdä päätöksen korvaushakijaa hoitaneen erikoislääkärin lausunnon pohjalta?

Vakuutuslääkärijärjestelmä on avattava tarkasteluun kansalaisten oikeusturvan varmistamiseksi ja alan valmistella lakialoitetta asian muuttamiseksi."

Kansanedustajan lupaus lakialoitteesta on erittäin kannatettava juttu. Vaikkei se heti lähtisikään etenemään, niin se tulee olemaan hyvä työkalu julkisen keskustelun käymiseen. Yli puolue- ja aaterajojen.

Kysehän ei ole enää yksittäistapauksista.

Yksi iso kymmenien tuhansien korvaustapausten ryhmä, joka on myös ollut pahasti kafkamaisessa kyykytyksessä ovat työssään sisäilmamyrkyistä (home, kemikaalit, asbesti) sairastuneet. Sekä ulkoilmassa erilaisista pölyistä ja melusta pysyvästi sairastuneet. Työssään tapaturmassa pysyvästi vammautuneita unohtamatta. Samaan kafkamaiseen kyykytyskoneistoon joutuvat maan tavan mukaisesti myös vakavan ja pysyvän vammautumisen aiheuttaneen liikenne-, potilas- ja/tai lääkevahingon kohteeksi joutuneet.

Toivottavasti toimittajatkin saavat taikka uskaltavat kirjoittaa mädän ja mafiamaisesti toimivan järjestelmän auki. Eri kanteilta tarkasteltuna:

- Yksittäistapaus -
"Tässä Suomi 2017 artikkelissa ensin kolme kohdetta päättäjien ja tiedotusvälineiden läpiskannaukseen. Ja sitten kolme kohdetta myös kaikille aiheesta enemmän kiinnostuneille, tutustumista ja tietojen edelleen jakoa varten.

SISÄLLYSLUETTELO
Vakuutuslääketieteellinen arvio kaikille tutuksi
Kaikkien vakuutusyhtiöiden lääkärit päivänvaloon
Myös vakuutuslakimiesten nimitiedot yhtiöittäin ovat julkisia
Saara Auvisen verkosto
Saattaen vaihdettava – toimintamallista 13.6.2008 alkaen
Suullisen perimätiedon siirtoa nuoremmille sukupolville"

Lue lisää Suomi 2017 blogista:
https://suomi2017.wordpress.com/2016/08/22/yksittaistapaus/

Perussuomalaiset eivät pysty yksin tekemään mitään todellisia korjauksia. Joten monenlaisia tunteita herättävät perussuomalaiset tarvitsevat nyt apua yli puolue-, etujärjestö-, yhdistys- ja aaterajojen.

Kansanedustajat palaavat virallisesti töihin tiistaina 6.9.16. Joten kannattaa olla yhteydessä omaan alueen sekä puolueen kansanedustajiin jo nyt. Ministerit ja virkamiehet ovat jo valtaosin sorvin ääressä.

Entä oletko ammattiliiton tai edunvalvontajärjestön jäsen? Näissä asioissa kannattaa olla säännöllisessä yhteydessä etenkin oman ammattijärjestön taikka yrittäjänä oman etujärjestön johtajiin.

Korkeasti koulutettujen keskusjärjestö; Akava on keskusjärjestönä yksi vaikutusvaltaisimmista keskusjärjestöistä. Ja tällä hetkellä sen jäsenistöä on kohdannut erilaiset sisäilmamyrkyistä sairastumiset.

Ongelmat ovat ennätyksillisen isoja. Monien akavalaistan työpaikoilla, kuten sairaalat, koulut, päiväkodit, poliisi- ja oikeustalot kärsitään erilaisten sisäilmaongelmien aiheuttamista sairastumisista.

Joten työsarkaa riittää kaikille ammattijärjestöille ja eduskuntapuolueille. Vaan upeaa, jos perussuomalaiset saavat todellisia korjauksia käyntiin.