Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kari "Toke" Julkunen.

Vuoden huoltaja 2013 jalkapallossa  3

HUOM! Äänestysaikaa jatkettu 26.8. maanantaihin asti.

* * * *

Lajina on tällä kertaa jalkapallo. Äänestystä vetävän sponsorin eli Cramon osoitteessa Huolto Pelaa on käynnissä finaaliäänestys vuoden 2013 huoltajaksi ja hyvää tietoa jalkapallon parissa toimivista huoltajista.

Kesän aikana tapahtuneiden esikarsintojen jälkeen finaaliäänestys tapahtuu Facebookin avulla.

Oma suosikkini on Kuopiosta ehdolla oleva Kari "Toke" Julkunen. Hänen fanitussivunsa kautta pääset halutessasi alkuun. Jos olet Facebookissa, niin laita Sinäkin äänesi kuulumaan ja vinkkaa tästä äänestyksestä myös omalle verkostollesi.

Tästä oman suosikkini Facebook-sivuille:
Kari "Toke" Julkunen

Mielestäni on hienoa, että joukkuelajien huoltajia aletaan muistaa ja nostaa tällä tavalla parrasvaloihin. Huoltajan rooli on iso, mutta suurelle yleisölle näkymätön ja aika tuntematon.

Lämpimät onnitteluni ja isot yläfemmat kaikille huoltajan isotöistä roolia hoitaville. Oli laji sitten mikä tahansa. Ilman Teidän panosta homma ei toimi.

* * * *

22.8. tilannepäivitystä:

Pikaiseen sosiaalisen median toimintaan tottuneet ovat vain käyneet tykkäämässä suosikistaan. Ja jättäneet annettujen ohjeiden mukaisesti äänestämättä. Jälkikeskustelua varmasti käydään, mutta toivottavasti ohjeet saadaan jatkossa tämänkaltaisissa äänestyksissä sellaisiksi, ettei väärinymmärrysten mahdollisuuksia synny.

Ahvenanmaan porukoilla on saattanut syntyä ihan oikeasti kiellinen väärinkäsitys. On minun mielipiteeni. Eniten tykkäyksiä, mutta Kjell Sipinen ei ole kärjessä, koska ääniä on annettu eniten Kari Viertolalle.

Jonka Facebook - ryhmässä on taas annettu huolelliset äänestysohjeet.

Tilanne 21.8.2013. Ohjeiden mukaan äänestämisessä ongelmia.
Tilanne 21.8.2013. Ohjeiden mukaan äänestämisessä ongelmia.