Rocca al Maren avajaiset

  • Anita

Viimeksi kirjoitin tulevasta ”ulkomaan”matkastani. Ulkomaat lainausmerkeissä, koska Tallinnaan meno tuntuu aina hieman Turun tai Tampereen reissulta, vain matkustustapa on erilainen. Jenkkituttavani ihmetteli muuten hiljan, miksi suomalaiset suosittelevat Helsinki-nähtävyyksiä kysyttäessä ensimmäisenä matkaa laivalla kartalla oikealle tai vasemmalle. Niin, miksi?

No joka tapauksessa, oma reissukuvioni oli tämä: Cityconin rakennuttaman Rocca al Mare -kauppakeskuksen avajaiset, lautalla yli ja bussikuljetus satamasta keskukseen.

Konsepti on sekoitus Espoon Selloa ja Venäjän Megaa. Tallinnan shoppailu-kokemukseni ovat minimaaliset, joten en lähde vertailemaan paikkaa sen kummemmin muihin paikallisiin. Periaatteessa kohdetta kuitenkin suosittelen seuraavien Suomesta vielä puuttuvien myymälöiden vuoksi:

1) Boost (http://www.boostjuice.com.au/)
Ausseista marjoja, hedelmiä, jätskiä, maitoa sekoitteleva mehubaari. Freesi. Ruokakategoriassa myös Sushi Baarin tarjonta tosi nam. Carpe Vinum -myymälällä on pienehkö, mutta kattava valikoima mm. Alkon listoilta vielä puuttuvia Proseccoja ja muita italialaisia.

2) I.L.U
Kosmetiikkaa, mm. Too Facedia (http://www.toofaced.com/), joka on Jenkeissä vetänyt hirmusuosiot. Profiilia nostanut Madonnat, Jessica Simpsonit ja Paris Hiltonit kuluttajina. I.L.U:n muuta kivaa mm. Nougat London ja miriamquevedo.

3) Soleil Sucre –alusvaatteet (http://www.soleilsucre.com/)
La Senzan tyylistä (joka muuten myös löytyy keskuksesta) naisten valikoimaa. Keskihintainen, mutta tyylikäs.

Muita semi-huomioitavia: Marks & Spencer, New Yorker, Gold Time (hyvä valikoima Ti Senton koruja) sekä ABC Kingin ja Batan kengät (samalla käytävällä myös vajaa 10 muuta hyvän saapastarjonnan myymälää).

2 kommenttia

Anonyymi

18.11.2009 18:41

Voi helvetti, nyt Too Facedia saa joppa Tallinnasta, mutta ei vieläkään Suomesta! Suomi on kehitysmaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anita

19.11.2009 00:32

Kyllä. Ja tuo ketju avaa kaksi myymälää lisää Tallinnaan ensi vuoden aikana, ensimmäinen tänne: http://www.kristiinekeskus.ee/ , toiselle löydettävä vielä tilat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi