Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Shoppailua  1

Tuli käytyä vähän shoppaamassa eilen. Toissapäivänä bongasin sattumalta hemmetin hyvän näköisen ja hintaansa nähden edullisen takin. Selvittelin potentiaaliset kilpailevat tuotteet ja vertailin niiden stailia. Kaikki olivat järjestään kaalliimpia ja perinteistä kaavaa noudattavia perustylsiä verrattuna tähän bongaukseen. Mahdoton kun olen ja tapani ostaa on se että kun näen jotain mikä on mielestäni tyylikästä, se on pakko ostaa. Joten matkaan sattui sitten vielä paita ja uudet farkut. Fiksuna tajusin että kaupankäynti on bisnestä kuten muukin bisnes. Yleisesti ottaen ei tule ajatelleeksi että myös tätä tiettyä tyyppiä edustavasta liikkeestä voi saada alennusta. Kutsutin myyjän paikalle joka totesi suht tylysti että alennusta ei voi antaa. Pyysin tätä soittamaan esimiehelleen joka lupasikin kokonaisuudesta 10% alennusta. Yleensä ko. alennuksen saa kuulemma viallisista tuotteista. Kannattaa siis aukaista naamansa oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja esittää ehdotus asianmukaisella tavalla. Lähdin tyytyväisenä liikkeestä ja näillä näkymin harkitsen kyseisen liikkeen käyttöä jatkossakin. Asiakaspalvelu toimi kuten pitääkin. :)

Lisäys: Mielestäni kokonaisuus oli niin tyylikäs että ajattelin kysyä kauniimman sukupuolen edustajan, joka toimii visuaalisten asioiden kanssa paljon, näkemystä asiasta. Hänenkin mielestään lookki oli todella hyvä.


Forecasting Future  1

.. että tulevaisuudessa vaatevalmistajilla tulee olemaan erityinen yksikkö joka tutkii uusia teknologioita. Fashion technology unit (kyseistä teknologiaa ei ole vielä saatavilla, sitä muistuttavia ominaisuuksia alkaa esiintyä pikkuhiljaa).

Todistetusti, osaan edelleen laittaa loistavaa ruokaa :) :P Opit on siis opittu ja menneet "selkärankaan".


Lisää "baareista"  1

Ehkä täällä tarvitaan lisää kilpailua. Joskin kilpailu voi kyllä tappaa mestoja kuten on huomattu. Taktista esim. ketjulle pitää yhtä mestaa samassa kaupungissa tappiollisena toista kalliimpana ja tuottoisampana. Tappiollisella yrityksellä varmistetaan kilpailijan kuolema. Kun kilpailija on hoideltu se rahaa tuova paikka saa enemmän asiakkaita ja taistelun välineenä käytetty paikka voidaan myös sulkea - vaikka samaan aikaan kilpailijan kanssa. Aika raadollista. Mutta perussettiä. Ei tosin välttämättä toimi aina. :)


Baarit?  1

minkä helvetin takia ihmiset käy baareissa? Ei voi kuin ihmetellä miks ihmeessä on tullu viskottua niihin hilloa vuosien saatossa enemmän kuin mitä missään nimessä järkevää. Siks et sedu rikastuis? Ei niissä oikeesti ole mitään tarjottavaa. No okei, ehkä sä näät siellä ihmisiä. Mut siis miks siitä pitää maksaa. Menee jumaliste vaikka keskustaa istumaa päivällä ja pitää silimät auki. Eikö?


Just joo.  1

Niin ja taas kerran. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua. Sitä sun tätä. Elämä osoittaa taas olevansa kingi elämässä - jos ymmärrät mitä tarkoitan? Tänään keskusteluissa tuli taas ilmi monta asiaa jotka erottaa mut stereotypioista. Sinänsä lohdullista. Ehkä mun pitäis oikeesti kirjoittaa se kirja siitä filosofiasta.. ;D. Mut eipä siinä, tsemiä tyypit!


Hehe  1

loistava reissu. Vähän pika settiä taas kun myöhästyi lähtö 1 vrk:n. Ja ihmisten toiveet ja kuvitelmat, voi jessus, että kaikki pitäis olla ilmaista! Herätys! No hommat meni putkeen ja reissu kuten pitääkin. Alkaa vaan noi reilut 2500km ajot oleen aika puuduttavia. Ehkä tässä pitää muuttaa suunnitelmia tulevaisuudessa. :)

Ne muutaman viikon takaiset pakkaset oli ihan törkeen hyvä juttu. Makeita halo-ilmiöitä ja pirtee ulkoilu keli.