Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Tampereelta takas  1

.. jjj:n. Kiva palata kotiin. Eka fiilis, onpa täällä järjettömän raikas ilma (kämpässä siis). No henkilö hoiti asuntoa sen aikaa kun olin poissa.

Reilut kaks viikkoa tampereella.. ei helvetti, ihan kuin olisin ollut siellä vain hetken. Eräät tunnetut ravintolat tulee ekana mieleen, siis lähinnä siten et piti käydä tsekkaamassa josko jossain olis jotain järkeä, ei todellakaan ollut, tunnettu erittäin suosittu paikka, palvelu niin syvältä että ei helevetti. Toinen samanmoinen mutta huomattavasti parempi mesta. Tosin sielläkin oli jotain ihan pimeetä. Tuli mieleen jkl:n kharman vitun pimee lounge bartender joka skippasi yhtenä iltana selkeesti tarkoituksella - no vein mukanani osan muusta porukasta muualle, tuli heille huonoa siitä :D.

Ja nyt täs päivän eilisen tein pelkästään järjestelyä jotta alkaneen viikon loppupuolen reissu onnistuisi.

Niin joo saksassa tuli käytyä kanssa sen viron reissun jälkeen XD. Maita on tullu nähtyä 17.

Kuvia oon harjoitellu ottamaan vähän lähempää ja rajatummin. Täl viikol muutama asia hoidettavana ja jos jaksan viitsin niin meinasin tehdä lämpimikseni vähän lisää opintoja vaikka niitä ei tarttis tehdäkään.. no joo, se jää nähtäväks.

Free soul edelleen, katotaan mitä seuraavaks. Lappi ja Ruska kutsuu - sinne kuvaamaan, love you honey - nice dreams! :) (P.s. Edelleen sen 4.6.7. rakkaan kanssa josta onkin kehittynyt jotain todella odottamattoman ihanaa)