Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Ees taas  1

.. ja taas ees taas. JKL-Hki, Hki-JKL. Reissua pukkaa. Kyllä nää kotimaan reissutkin pitää mielen virkeänä. Tällä kertaa sekä meno että paluu-matkalle on lähdössä muitakin - kuten viimeksikin. Täytynee jättää laulaminen vähemmälle ja antaa radion hoitaa viihdepuoli. :D .. elämä on.


Voi elämä..  1

että niin. Ja niin niin niin. Miten tää kaikki voi vaihdella näin. Taas tätä paperisotaa. Noita firmakoukeroita saa säätää huolella. Ei ole helppoa. Käytiin J:n kanssa parilla bissellä. Menin käymään hänen luonaan ja näin (taas) erään S-nimisen henkilön (tosin eri sukupuolta kuin aiemmat S:t) :D, melkoinen tapaus. Väsymys suuri - yksi kappale. Musaa, vinoa, ja täytyy kai tässä träkkeri lyödä kehiin. ai niin, old friend M:n kutsuun vastasin kyllä sillä ehdolla että saan olla pääkokin roolissa. Tiedossa on siis myöhemmmin kesällä kokin roolissa "keikka" ja ties keitä kyseiseen tapahtumaan tulee, sen näemme myöhemmin sillä herra M päättää asiasta kun kerran tämän loiston voittikin arvonnassa! Sinänsä hyvä että saan ottaa tuon roolin sillä minua ei ryyppääminen ole kiinnostanut enää pitkään aikaan :). Cheers, otan tässä vinoa ja jatkan säveltämistä :D -M


Etelä-suomen kiertue  1

Noin. Tuli taas tehtyä vajaan 900km:n keikka. Törkeen siistiä sinänsä että nyt oli kyseessä suomen kiertoa. Ajelin ensin erään neitokaisen kanssa JKL-Hki hienoa että suunnitelmat sattuivat yksiin. Palloilin hesassa Ke-Pe. Tuli taas järjestettyä tavaraa mitä tarvitsin designin täydentämiseen, loistavaa.. ensimmäinen luuloni matosta ei ollut oikea mutta löysin lopulta sen jonka halusin. Ostin paljon muutakin tavaraa joka sopi tyyliin. Keskiviikko meni lähinnä muuten vain. Tunnin lenkki Lehtisaaressa, Kaskisaaressa ja Lauttasaaren tietämillä majoituspaikkani "premisseillä" ;). Torstaina tapasin aivan älyttömän mahtavia ihmisiä.. "rakastan" heitä edelleen, teidän kaltaisia ihmisiä on vähän vähemmän kuin tajuattekaan..! Ja serkkupoika! Loistava ylläri että sattui samaan rakennukseen! :D. Perjantai 13. alkoi sitten aamusta aikaisin, sain sentään nukuttua 2x enemmän kuin edellisenä yönä, ja lenkille siis. Mutsin kanssa pieni lenkki. Olin sopinut että tapaan erään henkilön joten sitä odottelin mielenkiinnolla. Tavattiin lenkin puitteissa. Olin pulassa koska yöpaikka suunnitelmani muuttuivat viime hetkellä.. onneksi tämä henkilö kuunteli asiani ja sain ladattua luurin sekä etsittyä reitin yöpaikkaani serkkupoikani luokse. Kiitokset suuret S! pelastit päiväni. 14.pv tuli pitkä reissu Turun kautta ex-esimiestä ja ystävää tapaamaan Raumalle, matkalla kävin syömässä ja kun pääsin perille taas syötiin :D. Katsottiin F1 aika-ajot. Sieltä Treelle S:n luo (juu.u taas S) ja taas syötiin! :D Hyvä etten haljennut! Lähdin takaisin tseikkeliin tosi myöhään mutta ei ollut muuta liikennettä joten reissu meni tosi hyvin! Kiitos ihanat ihmiset teille kaikille jotka tapasin, olette loistavia! Rakastan teitä kaikkia täydestä sydämestä!