ellu_k

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2018.

Oudoimmat seksilelut joita voit ostaa ihan oikeasti  1

Seksileluja on nykypäivänä, jos jonkinlaista, ja kaikkea kivaa on saatavilla niin miehille, kuin naisillekin. Kaikkien lelujen tarkoitus on tietenkin viihdyttää ja tuoda mielihyvää makuuhuoneen puolelle, mutta välillä vastaan tulee kyllä todella outoja seksivälineitä.

Seuraavassa oudoimmat seksivälineet, joita minulle on tullut vastaan tutkaillessani eri seksikauppojen valikoimia.

Eiffel Torni Dildo

”Meillä tulee aina olemaan Pariisi” – Leffafanit varmasti muistavat tämän legendaarisen lauseen Casablanca elokuvan loppukohtauksesta. Elokuvassa tuskin kuitenkaan viitattiin tähän Eiffel Torni dildoon, mutta jos haluat, että sinulla tulee aina olemaan Pariisi kotonasi, niin tämä tuote löytyy Amazonista.

The Dongald

Donald Trump sanoi tekevänsä Amerikasta suuren. Nämä puheet eivät ehkä ihan vielä ole pitäneet paikkaansa, mutta joku teki Donald Trumpista suuren dild… korjaan, pullonavaajan. ”Make Sex Great Again”

Baby Jesus Anustappi

Jos sinusta on tuntunut, että elämästäsi on aina puuttunut jotain, niin se jokin voi olla Jeesus. Nyt voit ottaa Jeesuksen sisääsi anustapin muodossa. Tappi sopii hyvin niin miehille, kuin naisillekin. Tämänkin seksilelun on valmistanut Divine Interventions.

Jackhammer Jesus

Jeesus oli puuseppä, anustappi ja nyt hän on dildo. Tämän dildon on valmistanut yritys nimeltä Divine Interventions. Tästä dildosta ei voi oikein muuta sanoa, kuin ”Jesus Fucking Christ”.

Fidget Spinner Anustappi

Fidget Spinner stressilelut olivat jokin aika sitten muodissa ja melkeinpä kaikki pyörittelivät näitä sormissaan. Fidget Spinnereiden suosion vuoksi niitä on nyt saatavilla myös anustappeina. Mikäli sinulla on stressiä takapuolessasi, niin Fidget Spinnerin käyttöä kannattaa ehkä kokeilla.

Pokemoan dildot

Bulby, Squirty, Charmy ja Piky dildot ovat kaikille Pokemon faneille pakkohankinta. Bulbylla on iso siemenpää, Squirty on tehty squirttailuun, Charmyssa on liekkipää ja Piky tuo sähköä makuuhuoneeseen. Nämä seksilelut on valmistanut Australialainen Geeky Sex Toys. Gotta Catch ’Em All!

Lähteet ja kuvat:
mashable.com
thedongald.com
Divine Interventions
Pinterest