Puhutaan hetki Antti Tuiskusta

  • Frontle

Lokakuusta alkaen popskenen tämän hetken kuumin hotti, Antti ”Anatude” Tuisku kiertää Suomen merkittävimmät konserttitalot. Peto on irti -kiertueelle myydään jo lippuja ja henk.koht. suosittelen olemaan ripeä, ettei käy niin kuin allekirjoittaneen kavereille männäkesänä.

Viestejä Antti Tuiskun keikalta
Viestejä Antti Tuiskun keikalta

Kävin nimittäin heinäkuussa Tampereella eräillä klubifestareilla elämäni ensimmäisellä Antti Tuiskun keikalla. Olin ostanut itselle ja posselle liput jo reilusti ennakkoon, mikä osoittautui harvinaisen viisaaksi vedoksi siinä vaiheessa, kun muutama muukin kaveri olisi tapahtumailtana halunnut tulla tuiskuttamaan. Kun soitin innokkaana kysyäkseni olisiko keikalle saatavissa vielä lippuja, oli puhelu kuin kohtaus American Psychosta (ks. alla). Lippuja ei TODELLAKAAN ollut.

Kyseisen festivaalin keikkojen sijoittelu on todennäköisesti päätetty jo kauan aikaa ennen käänteentekevän Peto on irti –levyn julkaisemista. Keikka oli sijoitettu Tampereen keskustassa sijaitsevan, kissaeläinaiheisen hotellin yökerhon tiloihin. Järjestäjät eivät selkeästi olleet varautuneet tämän kesän Koko Suomi tuiskuttaa –ilmiöön, sillä yökerho oli tosiaan ääriään myöten loppuunmyyty. (Tämä on varsin ymmärrettävää, vaikkakin me Tosituiskuttajat olimme saaneet siitä jo vihjeitä Antin salaperäisistä #munvuosi -somepäivityksistä). Yökerhon esiintymislava oli sekä liian pieni että matala. Jonot olivat kuin Neuvostoliitossa: pitkät sisään, ulos, vessaan ja ylipäätään metrin eteenpäin missä tahansa kohtaa baaria, mutta itse esitys lunasti kyllä odotukset. Olin nimittäin (ja olen edelleen) katkera siitä Ruisrock-hommasta, etenkin kun joka paikka tuuttasi kuinka Anatude veti koko festarin parhaimman performanssin.

Siksipä olenkin iloisena vastaanottanut tiedon Antin konserttitalokiertueesta, sillä tällä kertaa haluan nähdä koko shown banaaninsyömisineen kaikkineen, ilman että joku hulauttaa jokaisen ”wääään” kohdalla siideriä niskaan ja toisella puolella yli-innokas möhömaha keinuttaa sen lantioo way too fucking close.

ANYWAY, Lippupalvelun lippuja saa täältä. Ja gigwhale kertoo myös keikkojen ajankohdat ja paikat.Kirjoittanut Henna Lähtevänoja, Frontlé

Tykkää meistä facebookissa ja lue lisää tulevista keikoista, festareista, ilmiöistä ja ajankohtaisista artisteista osoitteesta www.frontle.fi

Katso keikan lisätiedot ja osta liput - www.gigwhale.com

1 kommentti

Mikla33

14.9.2015 09:50

Antti on irti

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi