indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2014.
Edellinen

Kun Burger King palasi Manseen  1

Nyt se on auki, meinaan Tampereen Burger King. Ravintolan avajaisia vietettiin eilen 30.10., ja samanlaisia jonoja ei tänne syntynyt, mitä Helsinkiin. Pientä jonoa ulkopuolella oli, mutta ainoastaan, koska alakerran tilaustiskin paikka on niin ahdas, että sillä pyrittiin kontrolloimaan ruuhkautumista. Asiakkaita oli silti kaiken aikaa yläkerrassa, toisaalta istumapaikkojakin löytyi hyvin!

Lue lisää.


Lokakuun musiikkivideokatsaus  1

Lokakuu on porskuttanut vauhdilla eteenpäin, ja uutta musiikkia ei kauheasti ole tullut kuunneltua.

Nyt kuitenkin musiikkivideonsa julkaisseet ranskalais-suomalainen The Dø, Disco Ensemblestäkin tuttu Miikka soolonaan, ja Orbitalin toinen veljes tarjoilevat maistiaisia tulevilta levyiltään.

Näiden perusteella on syytä odottaa oikein kutkuttavia musiikinkuunteluhetkiä. Tsekkaa videot blogin puolelta!Hetkeni huipulla  1

Kävin viime perjantaina maistamassa Tampereen uusimman, ja puhutuimman hotellin, Solo Sokos Hotel Tornin noutopöytälounaan. Samalla kävin tietysti katselemassa maisemia hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa baarissa.

Upea hotellihan tuo kaiken kaikkiaan on, ihan jo yleisiltä tiloiltaan, mutta myös sisustukseltaan. Vaikka manserock ei itselle mikään kova juttu olekaan, niin varmasti myös oikea yleisö löytää alakerran Paja Barin.

Kokonainen arvio lounaasta ja kuvia huipulta blogissa!


Mansesta Miamiin  1

Tampereen oma poika, keittiömestari, myös blogini kautta tutuksi tullut Chef Santeri kutsui minut ja pari muuta bloggaajaa maistelemaan uudistunutta Ravintola Miamin ruokalistaa. Kävimme listan läpi torstaina miltei kokonaan, ja monta suosikkia sieltä nousikin ylitse muiden.

Merkittävin muutos on kuitenkin aivan eri tavalla maukkaat ruuat, ja erilaisten valmistustapojen ja käsityötaidon lisääntymisen myötä tulleet laadukkaat annokset. Ketjuravintolan ruoka harvoin on näin hyvää.

Lue koko kirjoitus täältä!Muumit järkyttivät Iltalehden lukijaa  1

Kävin viime viikolla katsastamassa uuden Muumit Rivieralla -elokuvan. Kukkahattutädit onnistuivat jälleen pahoittamaan siitä mielensä, siitäkin huolimatta, että elokuvaa oli jo hyvissä ajoin pohjustettu enemmän aikuiseen makuun olevaksi.

Itse en tosin tuota jälkimmäistä nyt aivan täysin allekirjoita, sillä noita muutamia aikuisten maailmaan kuuluvia asioita lukuunottamatta kyseessä oli aivan täysipainoinen Muumi-seikkailu.

Tätä minä olin siitä mieltä.


Makuja maailmalta Pispalassa  1

Ennen viime viikkoista Lost in Music -putkea käytiin kaveriporukalla kokeilemassa ruokaa Tampereen varmasti sympaattisimmassa ravintolassa.

Café Pispala sijaitsee Pispalanharjun ja Tahmelan kulttuurimaisemissa, n. puolessa välissä Pispalan portaita, upean vanhan puutalon kivijalassa, jossa aiemmin on toiminut kauppa vielä 80-luvulle saakka. Maailmaa kiertänyt kokki Vesa Leppälä kuitenkin asettui Tampereelle, ja näki paikan potentiaalin, ja on kesäkuusta asti tarjonnut mielenkiintoisia makumatkoja maailman ympäri.

Lue koko juttu blogista.


Keikkaputkessa osa 3  1

Kolmen päivän keikkaputken jälkeen on ihan mukava kuunnella hetki hiljaisuutta. En ole kuunnellut mitään musiikkia koko päivänä, jos tv-ohjelmissa soineita biisejä ei lasketa.

Lost in Music siis päättyi eilen, ja meno täällä on melko väsynyttä. Viimeinen keikkailta yllätti, ihastutti ja vähän myöskin harmitti. Lue miksi.


Keikkaputkessa osa 2  1

Perjantain keikat Doriksessa olivat aivan tykkejä. Delay Trees yllätti jopa mut erittäin kypsällä ja kauniilla setillä, eikä Kap Kap sekään jättänyt kylmäksi. Ulkoiset tekijät ehkä hieman haittasivat, mutta musiikki oli loistavaa.

Kävin myös tsekkaamassa tanskalaisen Sekuoian elektronisen setin Artturissa alkuillasta. Kattavampi läpiluotaus illasta luettavissa täältä!

tänään vuorossa onkin sitten Ochre Room, Pooma ja I Was A Teenage Satan Worshipper.

Edellinen