indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2014.
Edellinen

Reteetä baariruokaa  1

Kävin tällä viikolla jo neljättä kertaa syömässä Kaksion uuden baarin puolella sitten sen aukeamisen elokuussa. Jaoimme nyt tuon jättikokoisen Reubenin kaverin kanssa puoliksi, jota epätoivoisesti yritin syödä yksikseni ensimmäisellä kerralla.

Myös siipien suhteen kuninkuus Tampereella on nyt vaihtumassa, myös kaverini hehkutti tämän paikan siipiä parhaiksi. Hookille taidamme heittää hyvästejä.

Lue koko arvostelu.Tasa-arvoisen Suomen puolesta  1

Eduskunta äänestää huomenna tasa-arvoisen avioliittolain käsittelyn jatkamisesta, jonka jälkeen käsittely toivottavasti etenee suureen valiokuntaan. Tämän jälkeen lakialoite palaa eduskunnan käsittelyyn ja toivon mukaan ajetaan läpi.

Takapajuinen Suomi on jo nyt niin paljon muuta länsimaista maailmaa jäljessä, että oikein hävettää. Kaikille ihmisille taatut samanarvoiset oikeudet eivät ole keneltäkään pois, ainoastaan tekevät maailmasta paremman paikan ja entistä suuremmasta osasta ihmisiä onnellisia. Onni on muutenkin harvinaista nykypäivänä.

Blogin puolella kerron asiasta lisää.

Viimeinen keikka  1

Aiemmin kirjoittamani Aku-Axel Muukan hienon Koko Show -kirjan kaveriksi saapui tällä viikolla myös pakettitilauksen viimeinen osa, taltiointi PMMP:n viimeiseltä keikalta Helsingin jäähallista.

Vaikka olen omistanut Blu-ray soittimen jo liki vuoden ajan, tämä oli silti ensimmäinen kyseisen formaatin levy, jonka olen laitteen sisuksiin syöttänyt. Niin paljon koko soittimen merkitys on perustunut Netflixin käytölle.


Homostelua  1

Viime sunnuntaina kävin myös pitkästä aikaa Tampereella Museokeskus Vapriikissa, jonne Postimuseo muutti tänä syksynä. Sinne meninkin pääasiallisesti juuri Salaisuuksin suljettu - kirjeiden Tom of Finland -näyttelyn vuoksi.

Näyttely ylitti odotukseni, sillä en kuvitellut sen olevan niin monipuolinen sisällöltään. Sen sijaan, että siellä olisi keskitytty vain uusiin postimerkkeihin, sen avulla käytiin läpi koko Touko Laaksosen elämä, pääosin hänen kirjeenvaihtonsa kautta. Todella mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen näyttely.

Lue koko juttu blogista!


Pieni pala Belgiaa Tampereella  1

Viime viikolla aukesi Hans Välimäen ja Restamaxin (=Gastromax) yhteinen uusi ravintola Tampereella. Tiloiksi oli hankittu kaupungin parhaimmilla paikoilla sijaitseva upea vanha Verkatehtaan konttorin tiilirakennus kosken partaalla.

Ravintola keskittyy erityisesti belgialaistyyppiseen ruokaan, ja ovatpa oluetkin kyseistä maasta pubin puolella hyvin esillä. Me kävimme kuitenkin ruokailemassa bistron puolella.

Paikan historiaa ja arvio ruuasta löytyy täältä!


Edellinen