indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2014.
EdellinenOmia biisejä vihdoin Spotifyssä!  1

Itsenäisyyspäivän studioviikonlopun tärkeintä antia uuden sävellystyön ohella oli päätökset tulevaisuudesta digitaalisten julkaisuiden suhteen.

Joulupäivänä vihdoin pärähti interneetteriin meidän ensimmäinen omakustanteemme vuodelta 2007. Panic Disorder EP julkaistiin silloin 300 kappaleen vinyylipainoksena, mutta vasta nyt se on myös digitaalisessa levityksessä.

Spotify linkkiin täältä.

Tanssiinkutsu  1

On taas tullut aika kerätä yhteen parin kuukauden ajalta uusia kovia tanssimusalöytöjä. En olisi uskonutkaan, että näin nopeasti tulee näin monta ja näin kovaa uutta raitaa vastaan.

Ihan kaikki eivät toki ole tuoreita biisejä, osa jo vanhempia, mutta uusia löytöjäni itselleni. Mukana mm. Blonde, Eli & Fur sekä vanhoista tutuista The 2 Bears.

Kaikki biisit ja linkki jälkimmäisen albumiin Spotifyssä täältä!


Suurkauppias Kochin aitassa  1

Vanhan ajan tunnelmaa, jolla turisteja vedetään Tallinnassa puoleen hyvällä menestyksellä, on tietysti tarjolla monessa paikassa. D-terminaalin lähellä SuperAlkon vieressä on myöskin Kochi Aidad, 1800-luvulta lähtöisen oleva rakennus, joka on restauroitu panimoravintolaksi.

Täällä kävimme syömässä vielä juuri ennen laivalle lähtöä. Itse kaipaan Tallinnalta hieman erilaista tunnelmaa, siitäkin huolimatta, että ruoka oli kuitenkin perushyvää, ja osa panimon omista oluistakin oikein kelvollisia.

Blogissa koko juttu.


Edellinen