Kävin Tampereen uutukaisessa possuravintolassa [url=http://www.porkandmore.fi/]Ravinteli Pork and Moressa[/url] jo heti avajaisviikolla [url=http://indiemode.blogspot.fi/2014/08/enemman-possua.html]ensimmäisen kerran[/url], mutta takaraivoon jäi kutkuttamaan vielä toinenkin annos listalla, joten kävin siellä vielä uudestaankin. Jonkinlaista pientä alkuhaparointia ravintolatoiminnassa…
Cityn toimitus7.9.2014 15:21(Päivitetty: 8.9.2014 07:55)
Kävin Tampereen uutukaisessa possuravintolassa [url=http://www.porkandmore.fi/]Ravinteli Pork and Moressa[/url] jo heti avajaisviikolla [url=http://indiemode.blogspot.fi/2014/08/enemman-possua.html]ensimmäisen kerran[/url], mutta takaraivoon jäi kutkuttamaan vielä toinenkin annos listalla, joten kävin siellä vielä uudestaankin.
Jonkinlaista pientä alkuhaparointia ravintolatoiminnassa omaan makuuni kuitenkin on aistittavissa, mutta ehkäpä aika korjaa tilanteen. Jokatapauksessa paikka on oikein viihtyisä, ja jotakin erilaista Tampereen ruokaskenessä. Makuasiat ovat myös sellaisia joista ei voi kiistellä 🙂
http://indiemode.blogspot.fi/2014/09/lisaa-possua.html