60+ lihavia mummon asuja

  • katherined

Muotipiirissä on sanonta, hyvä figuuri on kuningas, ja hyvä figuuri on muodikkaiden ja tyylikkäiden vaatteiden perusta, muuten siitä on mahdotonta puhua. Mutta itse asiassa monet vanhukset käyttävät yhteensovittamista murtaakseen tämän luontaisen vaikutelman. Vaikka he näyttävät ikänsä vuoksi pulleilta ja rikkaammilta kuin nuoremmat ihmiset tai heidän ikätoverinsa.

Mutta figuuri ei ole koskaan ollut este heidän tiellään kauneuteen, se on enemmän kuin liikkeellepaneva voima, joka tukee heitä jatkamaan kaunistamista. Esimerkiksi 60+ lihava mummo, jonka jaoin kanssasi tällä kertaa, hänen asujaan luettuani ymmärrän vihdoin, että hyvällä tai huonolla hahmolla ei ole mitään tekemistä muodin kanssa, katsotaanpa!

1. Kauneuden perusta hieman lihaville äideille

Kauniiksi tuleminen on sama kuin talon rakentaminen, kiinnitä huomiota maanläheisyyteen, askel askeleelta, kukaan ei voi saada muutosta päätökseen yhdessä yössä.

1. Sinulla on ajatus tulla kauniiksi

Ne naiset, jotka ovat vanhempia, lihavampia ja muodikkaampia, voivat tulla malleiksi yleisölle juuri siksi, että he ymmärtävät tämän totuuden, eivätkä he ole innokkaita menestymään, vaan luovat vankan perustan.

Mitä tulee pukeutumiseen, monet 60-vuotiaat turvonnut vartalo naiset pitävät enimmäkseen purkin rikkomisen mentaliteettia. Ajan myötä sovittelukykymme haudataan ja jopa ajatus mielikuvan parantamisesta katoaa. sovituksen kautta.

Tällä tavalla, vaikka kuinka kauan se kestää, emme edisty pukeutumisessamme.

Jos vartalosi ei ole hyvä, sinulla on oltava ajatus kauniista. Arjessa tällainen ajatus saa meidät kiinnittämään enemmän huomiota myös ympärilläsi olevien ihmisten tai bloggaajien vaatteisiin, jotta estetiikka voi kerätä ja parantaa.

2. Löydä sinulle sopiva tyyli

Kauniiksi tulemisen käsitteen vakiinnuttaminen voi viedä meidät pidemmälle kauneuden tiellä, mutta tässä vaiheessa suurin osa hieman lihavista äideistä on itse asiassa varsin epämääräistä siitä, mikä tyyli heille sopii, eikä siitä ole selkeää käsitystä.

Sinun on siis jatkuvasti opittava oman kehosi kaltaisilta bloggaajilta ja otettava ne käytäntöön, ja voit löytää itsellesi sopivan paikan ajan myötä.

3. Toiminta on tärkeämpää kuin teoria

Monet ihmiset saattavat sanoa, että he usein katsovat bloggaajien asuja ja heillä on mielipiteitä yhteensovittamisesta, mutta kun niitä todella harjoitetaan, tyyli ei silti näytä edistyvän. Miksi näin?

Vastaus ei ole tarpeeksi harjoittelua eikä teoreettista tietämystä. Kuten monet muodin mummot, he eivät vain tavoittele muotia pukeutuessaan, vaan myös tekevät säätöjä vartalon muotonsa tai muiden puutteidensa mukaan tehdäkseen sovituksesta heille sopivamman ja luovat ainutlaatuinen viehätys..

2. Lihavan mummon erityinen sovellus pukeutumisessa

Jos tiedät mihin tyyliin sopisit, etkä ole kääpiö toiminnassa, voit oppia taidoista, jotka voivat muokata vartaloasi ja parantaa vaatteitasi päivittäisessä sovittelussa.

1. Yhteensovittaminen eron tunteen luomiseksi

60-vuotiaan leveävartaloisen ja lihavavartaloisen naisen ei tule käyttää leveää vartaloa tai sisäkerroksen kanssa samanpituista turkkia, jolloin muoto joko näyttää "ämpäriltä" tai leventää vaakasuuntaista leveyttä, mikä johtaa erittäin raskaaseen ja epävakaaseen muotoon.

Ulkopituuden ja sisä lyhyen, lyhyt ylä- ja alaosa tai tiukka ylä- ja alaosa sopivat paremmin lihaville. Esimerkiksi pitkän liivin ja lyhyen paidan yhdistelmä tässä, yksi pitkä ja yksi lyhyt, on olemassa muodon aukon tunnetta.

2. Asianmukainen altistuminen iholle

Kontrastitunteen luomisen lisäksi lihavien naisten tulisi kiinnittää huomiota myös yksittäisten tuotetyylien valintaan. Yksinkertaisten tyylien etusijalle asettamisen lisäksi heidän tulisi käyttää myös lyhennetympiä housuja tai muita tekniikoita suurentaa ihoaluetta. .

Tällä tavalla sijoittumisestasi ei tule liian ahtaita, ja voit myös kääntää huomiosi pois, jotta vältytään kasvamasta puutteista, kuten pyöreä vyötärö ja vatsa sekä paksut jalat.

3. Kehon muuttaminen näkyy kaikilta osin

Kun nainen on yli 60-vuotias, jos hän haluaa muokata vartaloaan sovittelussa, hänen on kiinnitettävä huomiota kaikkiin pukeutumiskohtiin. Sisäosista pohjiin, kengistä asusteisiin nämä voivat lisätä tyyliäsi ja hienostuneisuutta ulkoasuisi.

Esimerkiksi painetun silkkihuivin valitseminen kaulan koristeluun on sekä hienoa että voi parantaa muodon eheyttä.

3. Kollokaatioiden osoittaminen

Pelkät teoriat eivät riitä, analysoidaan yhdessä tätä muotimummon kollokaatiota!

1. Takki + korkeavyötäröinen hame + polven alle ulottuvat saappaat

Tämä setti käyttää pukeutumisperiaatetta ulkopituus ja sisäpituus kokonaisuudessaan, takkien ja korkeavyötäröisten alaosien avulla vartalon osuuden optimoimiseksi, ja lyhyt hame on löysä A-versio, joten se voi muokata muotoa. jaloista.

Ja alavartalon polven alapuolella olevat saappaat sopivat parhaiten lyhyeen hameeseen, joka täyttää muodin hetkessä.

2. Keskitakki + musta pusero + mustat yhdeksän pisteen sukkahousut + terävät kengät

Suoramallinen keskipituinen takki on paras valinta lihaville isoäideille. Sitä voidaan käyttää talvella tai keväällä. Se on sovitettu siististi yhdeksän pisteen kynähousuihin ja näyttää pitkät lahkeet. Lisäksi alaosien väri ja sisäkerros on täydellinen. Ohut minuuteissa. Koska yhteislokaatio on yleisesti ottaen suhteellisen yksinkertainen, useimmat ihmiset voivat helposti oppia siitä.Read more at:lilac prom dress | gold prom dress

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus