katherined

Tervetuloa sivulleni

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2022.

Kunnollisia ja edistyksellisiä, nämä yhteissijoitusesitykset ovat oppimisen arvoisia

Jos kevätjuhlissa on väriä, se on punainen, kukkia kaikkialla ja kaikki säteilevät ilosta. Stereotyyppinen punainen on kuitenkin väistämättä hieman vähemmän innovatiivinen. Älä unohda, että on olemassa kaikenlaisia ​​lämpimiä ja kirkkaita lämpimiä värejä. Uuden vuoden "lämpimien värien" pukeminen näyttää kunnolliselta ja edistyneeltä. Tässä numerossa jaan kanssasi 7 erilaista lämmintä kevätjuhlaan sopivaa väriä. "Värisovitus" -sovitusesittely, opitaan nopeasti!

1: karamelli + tummansininen

Caramell on retro ja lämmin väri. Käytä uuden vuoden alussa täyteläistä karamelliväriä, joka symboloi onnea ja makeutta.

Karamelliväri on nirsompi ihon sävyyn nähden ja on väri, jota ei ole helppo hallita, mutta älä huoli, laita vain karamelliväriä alavartalolle. Valitse karamelliväriset suoralahkeiset housut tai suorahameet, yhdistettynä laivastonsiniseen puseroon, kokonaisvärimaailma on täynnä lämpöä. Laivastonsininen on hiljainen, ja se on erittäin huippuluokkaa yhdistettynä täyteläiseen karamelliväriin.Yleisasu on retro ja lämmin, tyylikäs ja kunnollinen, mikä sopii hyvin uuteen vuoteen.

2: ruskea + kameli + musta

Uusia vaatteita uudelle vuodelle pukeutunut takki, jossa on täysi aura, on ehdottoman välttämätön. Kamelitakki on talvella koveran ulkonäön pakollinen esine. Se on hillitty, yksinkertainen, tyylikäs ja komea. On suositeltavaa valita kamelin väri lämpimämmällä sävyllä, kuten lämpimällä keltaisella sävyllä, joka näyttää lämpimämmältä ja kirkkaammalta.

Värien yhteensopivuuden kannalta, jos haluat käyttää yksinkertaista ja korkealuokkaista tunnelmaa, voit käyttää kamelin takkia ruskean puseron kanssa, alushousuja mustilla housuilla tai mustia saappaita, voit saada ihailua hillitystä ja elegantista asu.

3: musta + viininpunainen

Viininpunainen retro on ylellistä temperamenttia, kuten viini kupissa, se on pehmeää ja teksturoitua ja sopii hyvin myös uuteen vuoteen. Musta pukutakki on yhdistetty ruskean villapaita, alaosaan burgundinpunaiset suoralahkeiset housut.Yleisvärimaailma on hillitty ja hieman upeaa, mikä on erittäin kaunista.

Musta takki + musta villapaita, jossa kerroksittain viininpunainen pukutakki, alaosat mustat minihameet ja mustat mid-tube ritarisaappaat, on vain kaksi täysväristä väriä, yksinkertainen ja tyylikäs, erittäin ekstravagantti, täynnä muotia.

4: karamelli + violetti

Uudenvuoden pukeutumiseen sekä housut että hameet on valmisteltava huolellisesti. Karamelliväriset housut ja hameet ovat muita värejä ylellisempiä, niissä on suloinen ja lämmin tunnelma. Ne näyttävät erityisen lämpimiltä kylmällä säällä.

Suosittelemme käyttämään karamellivärisiä vapaa-ajan pukuhousuja tai vaalean violettia villapaitaa laskostetulla hameella. Kiinalaisen uudenvuoden aikana ne ovat kaunis yhdistelmä sisätiloihin. Hellävarainen vaalea violetti ja täyteläinen ja makea karamelliväri kohtaavat, makea mutta ei rasvainen, upea ja elegantti.retro.

5: keltainen+ruskea/karamelli

Kirkas ja lämmin, keltainen on välittömästi energinen ja energinen. Vaaleankeltainen villapaita, erittäin valkoinen, karamellivärisillä korkeavyötäröisillä vapaa-ajan housuilla, täynnä lämpöä.

Voit myös laittaa alavartalolle keltaisen esineen, valita "vaahteranlehdenkeltaisen" satiinihameen, yhdistää sen ruskean pukutakin kanssa ja lisätä luonnonvalkoisen villapaidan huiviksi luodaksesi tyylikkään ja rennon uudenvuoden lookin.

6: punainen + musta

Punainen on juhlallisin väri, varsinkin kevätjuhlissa Miten lämmin ja juhlava punainen voi puuttua? Jos punainen on mielestäsi liian häikäisevä, voit yhdistää sen mustien vaatteiden kanssa Klassinen punainen ja musta yhdistelmä on aivan ylellinen ja häikäisevä.

Voit valita punaisen puseron mustalla takin kanssa tai päinvastoin punaisen takin mustalla suoralla hameella. Jos haluat pukeutua rennommin ja laiskalemmin, voit valita punaisen villapaidan ja yhdistää sen mustien lyijykynähousujen kanssa, voit pyyhkiä pois talven tylsyyden ja sinusta tulee katseenvangitsija tyttö.

7: Oranssi + sininen

Oranssi ja sininen ovat pari toisiaan täydentäviä värejä. Yhdessä ne voivat tasapainottaa toisiaan. Sinisen raikkaus ja puhtaus voivat tasapainottaa oranssin julkisuutta ja katseenvangitsemista. Esimerkiksi oranssi takki yhdistetään sinisistä farkuista, joten että kokonaisasu säilyy innostuneena.Hieman selkeä ja rauhallinen, hyvännäköinen ja edistyksellinen, voit ehdottomasti viitata tähän uudenvuoden asupariin.Read more at:pink prom dresses uk | purple prom dress uk


Takki päällä, leveät housut sopivat parhaiten

Naisten kauneus muuttuu jatkuvasti, ja makuaisti ei voi puuttua talvella yksinkertaista ja teksturoitua takkia, kuten takkia, joka on naisen talvivaatekaapin pakollinen hankinta.

Takissa on ainutlaatuinen tyylikieli, ja eri alaosia yhdistelemällä se tulkitsee erilaisia ​​muotityylejä. Verrattuna yhteensopiviin hameisiin tai tiukoihin housuihin, löysät leveälahkeiset housut on "jumala-avustaja", joka saa naiset näyttämään vapaammilta ja helpommilta ja joka voi pukeutua modernin naisen eleganttiin auraan. Seuraavaksi seurataan fashionisteja, jotta opimme yhdistämään heidät paremmin!

Takki + maanväriset leveälahkeiset housut

Maavärijärjestelmä on sesonkitunnelmaan parhaiten sopiva syksyn ja talven muotiväri, jonka yksinkertaiset ja pehmeät sävyt ovat hienovaraisia, hillittyjä ja huippuluokan sävyjä. Jos et ole hyvä värien sovittamisessa, ei ole väärin valita sama värisovitus. Huomaa, että saman värijärjestelmän ei tarvitse käyttää samaa väriä koko vartalossa, mutta siinä on muutoksia sävyissä ja sävyissä, jotta se ei ole liian yksitoikkoinen ja visuaalisesti kerroksellinen.

Valitse esimerkiksi tummaan khakipukuun housuversioon suoralahkeiset, korkeavyötäröiset, leveälahkeiset housut, jotka on yhdistetty vaalean khakiväriseen takkiin, joka on yksinkertaisesti kerroksellinen, yksinkertainen ja edistyksellinen. Valitse pohjakerrokseksi valkoinen pyöreä kaula-aukkoinen paita, joka saa ihonväriseksi ja kirkastaa kokonaisuutta. Kengät valitsevat myös valkoiset tennarit, jotka toistavat valkoisen pohjapaidan ylös ja alas, ja haalari on muodikkaampi ja tyylikkäämpi.

Takki + lämpimän väriset leveälahkeiset housut

Kamelitakit ovat erittäin suosittuja muotivaaleiden keskuudessa talvella. Suosittelemme tässä ryhmää suhteellisen niche-väriyhdistelmiä, eli yhdistettynä täyteläisiin lämpimiin leveälahkeisiin housuihin. Esimerkiksi kirsikanpunaiset, viininpunaiset tai karamelliväriset leveälahkeiset housut ovat suloisen retrotunnelmia, jotka ovat kamelitakkin kanssa visuaalisesti erittäin lämpimiä ja ylellisiä sekä erittäin temperamenttisia.

Takki + valkoiset leveälahkeiset housut

Totta puhuen jokaisen naisen talvivaatekaapissa pitäisi olla valkoiset leveälahkeiset housut. Sen etuna on, että se sopii yhteen eri väristen takkien kanssa, se on tyylikäs ja elegantti, ja se voi tuoda valkoisen ainutlaatuisen kirkkauden ja keveyden tylsään talvivaatteeseen.

Käsittämätön keltaruskea takki sopii yhteen lämpimän valkoisten leveälahkeisten housujen kanssa. Myös topin sisäpohja on valittu samalla luonnonvalkoisella värillä. Yleinen värisovitus on erittäin yksinkertainen, vapaa ja helppo, komea ja tyylikäs ja naisellinen.

Kun kamelin takki yhdistetään valkoisten leveälahkeisten housujen kanssa, myös pohjapaitaa voidaan harkita turkin väriä lähellä olevaksi väriksi, jotta kokonaisvärien yhteensopivuus pysyy yksinkertaisena. Hyppää ja siirry luonnollisesti, niin kokonaisuus näyttää tyylikkäämmältä ja jalo.

Samanaikaisesti leveälahkeisten housujen, joissa on kamelin takki, tulisi yrittää välttää häikäisevän kylmää valkoista ja valita lämpimämpi kermanvalkoinen, beige ja lämmin kamelin tai ruskea harmonisemmaksi.

Mustan ja kamelinvärisen takin lisäksi valkoiset leveälahkeiset housut sopivat yhteen harmaan, vaaleanpunaisen ja sinisen takin kanssa. Jokaisessa värimaailmassa on erilainen keveys ja eleganssi, mikä tulkitsee pehmeän ja elegantin ylellisyyden tunteen.

Takki + mustat leveälahkeiset housut

Beige-takit ja vaaleat khaki-takit, koska värit ovat vaaleampia ja tyylikkäämpiä, sopivat hyvin yhteen mustien leveälahkeisten housujen kanssa, jotta kokonaisasu voi muodostaa sävyjen tasapainon.

Jos haluat näyttää ohuemmalta ja pitemmältä, valitessasi vaalean takin mustien leveälahkeisten housujen kanssa, on parasta valita kokonaan musta sisäkerros, eli mustat pohjalliset paidat tai neuleet, koska mustalla on visuaalisesti " kutistuva tunne" ”, kokonaan musta sisäpinta ei vain näytä ohuemmalta ja korkeammalta, vaan se voi myös kontrastia vaalean turkin kanssa edistyneemmällä koostumuksella.

Talvella fashionistat haluavat pukeutua täysin mustaan ​​kokonaan mustaan, mikä ottaa huomioon eleganssin ja näppärän, ja jolla on vahvempi aura. Mustaa pukeutumista valittaessa kannattaa huomioida vaatemateriaalin valinta Vaikka takki, sisäkerros ja housut ovat kaikki mustia, materiaalit ovat erilaisia, jotta ne eivät näytä tylsiltä ja vanhanaikaisilta.

Esimerkiksi musta takki yhdistetään nahkaisten yhdeksän pisteen leveälahkeisten housujen kanssa, joissa on käytetty nahkamateriaaleja, ja mustat esineet eri kankaista sovitetaan yhteen, toinen pehmeä ja toinen kova, jotka törmäävät luoden upean tiiviin ja kerroksellinen kauneus.

Minimalistisen täysin mustan yhdistelmän lisäksi musta takki on klassisin valkoisten leveälahkeisten housujen kanssa. Tämä yksinkertainen "mustavalkoinen tulitikku" on fashionistan suosikki, ja punainen käsilaukku, pari punaisia ​​korkokenkiä tai vihreä lähettilaukku ovat kaikki "Jumala auttaa" pienellä kirkkaalla värikoristeella. Koko asun muotitunnelma sublimoituu välittömästi.Read more at: yellow prom dresses uk | purple prom dress uk


Inspiraatiota talvivaatteisiin

Joskus pukeutuminen ja sovittaminen ovat kuin maalauksia, joissa on päärunko, kalvo, pääväri ja apuväri. Naiset, joilla on hyvät vaatteet, hallitsevat yleensä erinomaiset värisovitustaidot, osaavat erottaa tärkeysjärjestyksen ja osaavat tarttua mittakaavaan, soveltaa värien estetiikkaa päivittäiseen käyttöön ja käyttää ainutlaatuista värisovitusta ainutlaatuisen maun luomiseksi.

Talvivaatteiden valinnan ja sovituksen lisäksi "väri" on hieman houkuttelevampi ja temperamenttisempi. Tässä numerossa jaan kanssasi inspiraatiota talvivaatteisiin ja katson kuinka fashionistat käyttävät värejä ja pukeutuvat eri tavalla. temperamentti.!

Perusväri + "värikäs"

Talvella kaikki kuihtuu ja kauden ilmapiiri on tylsä, etenkin värisäätöä kaipaava. Perusmusta, valkoinen, harmaa, sininen ja ruskea kohtaavat kirkkaan "värisen", jotka voivat tasapainottaa toisiaan ja luoda oikean muodikkaan mekon.

Pieni harmaa pukutakki, jonka pohjana on vaalea villapaita, jossa on vaaleanpunaiset suoralahkeiset housut tai vaalean violetti suorahame, lisää hieman tyttömäistä eloisuutta ja romantiikkaa hillittyihin väreihin ja kokonaisuuteen. mekko on tyylikäs, arvokas ja naisellinen. . Sininen kierretty pusero on erityisen kaunis talvella, johon yhdistetään valkoinen laskoshame sekä sininen ja valkoinen värisovitus, joka tuo kesätaivaan kirkkautta ja raikkautta tylsään talveen.

Musta takki on pakollinen esine monen tytön vaatekaapissa talvella.Älä pidä sitä klassisena ja monipuolisena, mutta se näyttää tylsältä ja jäykältä, jos et ole varovainen. Käytä sisäasuna valkoista pyöreäpääntiepuseroa, ja alaosaan yhdistetään lempeä vaalean violetti laskoshame, joka hajottaa mustan takin vakavuuden ja tuo suloisen ja tyttömäisen tunnelman, mutta se ei tuhoa arvokkuutta ja eleganssia. yleisestä asusta.

Harmaat takit ovat myös erittäin suosittuja talvella.Valitse löysät siluetit, joissa on samanväriset neuleet sisältä.Alusteisiin yhdistetään kuninkaallinen laskoshame.Tyylikäs siniharmaa värimaailma paljastaa jaloutta ja eleganssia hillityssä sävyssä. Pukeutumisinspiraatio on erittäin oppimisen arvoista.

Jotkut vaikeammin hallittavista väreistä ovat värinsovitustaitojen testi. Esimerkiksi kastanjanruskeat takit ja khakin harmaat trenssitakit voidaan yhdistää punaisiin puolihameisiin niiden kirkastamiseksi. Viininpunainen satiinisuora hame tai punainen laskostettu puolipitkä hame on hyvä, joka yhdistettynä tylsään takkiin voi rikkoa keskinkertaisuuden. Voimakas punainen hajottaa turkin tylsyyden, mutta kokonaisilme ei ole liian julkinen, ja kauneus on juuri sopiva.

Suuret alueet "värikkäitä"

Talvella, jos käytät sokeasti syviä värejä, tunnet väistämättä tylsää. On parempi haastaa koko kehosi käyttämään kirkkaanvärisiä vaatteita. Esimerkiksi erityinen "periwinkle blue", joka on kansainvälisen väritoimisto Pantonen julkaisema vuoden 2022 suosittu väri. Raikas sinivioletti sävy, lempeä ja voimakas, voi ilmaista ainutlaatuista muotimakua.

Valitse "periwinkle blue" -pukutakki purppuranpunaisten tupakkahousujen kanssa. Päällä kerroksittain valkoinen paita ja lämpöalusvaatteet. Koko vartalo on värillinen ja koko ihminen tulee talvella kauniiksi. "Perwinkle blue" -tupakkahousuihin yhdistetään "sweet Taro Purple" -takki ja tummanharmaata paitaa on käytetty haalaripukua. Haalari on tyylikäs ja komea, mutta silti lempeä ja naisellinen.

Värilliset takit kuuluvat suurelle alueelle "värikkäitä" esineitä, jotka eroavat suosituista mustan harmaanruskeista, tuoreista mintunvihreistä takkeista tai kirkkaan taivaansinisistä takkeista, jotka ovat talvella kevyempiä ja helpompia kiiltää.

Koska tällaisella värikkäällä turkilla on suhteellisen suuri "volyymi" ja väri ottaa pääsävyn, sopii pohjalakka paremmin tasapainoittavaksi vaaleiden värien tai valkoisten esineiden kanssa. Esimerkiksi valkoiset housut sopivat täydellisesti vihreän ja sinisen takin kanssa.Haalari näyttää kevyeltä ja eloisalta, täynnä keijuhenkeä menettämättä arvokkuutta ja eleganssia.

Talveen sopivat värituotteet, edustavin tulee olla punainen takki. Se sopii erityisen hyvin jouluun ja uuteen vuoteen, täynnä juhlavaa tunnelmaa.

Kun laitat vartalollesi suuren alueen punaista, sinun on yhdistettävä se valkoiseen tai hillittyyn harmaaan, jotta punaisen innostus neutraloi ja punaisen vaikutus heikkenee. Esimerkiksi punainen takki harmaalla puserolla ja valkoisilla piippuhousuilla tai punainen takki, jossa on mustavalkoraitainen paita ja harmaat housut, ovat hyvin käytännöllisiä inspiraatioita.

Pieni alue värillinen koristelu

Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole varaa suureen pinta-alaan värillisiä esineitä, se ei haittaa. Pieni värikoristelu voi myös viimeistellä.

Tummanharmaa takki voidaan yhdistää kokonaan valkoiseen sisältä.Rusunpunainen huivi tekee haalarimekosta valopilkun. Vihreällä huivilla varustetusta kamelitakista, vaikka se on vain pieni alue värillistä koristelua, voi myös tulla näön keskipiste. Tummansininen mekko ja kamelin takki ja kuninkaallinen baretti voivat myös muuttaa keskinkertaisuuden poikkeukselliseksi.

Talvella keltainen auringonpaiste ja elinvoima voivat saada meidät näyttämään energisemmiltä. Ei tarvita suurta kirkkaan keltaista aluetta, vain vähän, voit valaista koko kehon. Tummansininen takki yhdistetään indigofarkkujen kanssa, ja yläosan sisäpuolelle on lisätty keltainen paita paljastamaan pieni nappula, joka voi tehdä alunperin tylsästä asusta kirkkaan ja eloisan. Harmaan retroruudullinen takki on helppo osoittaa vanhanaikaista, kirkkaan keltaisella laukulla saat myös heti loistaa.Read more at:prom dresses uk | long prom dresses