katherined

Tervetuloa sivulleni

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2021.

Tämä on kaunein talviasu 50-vuotiaalle + tädille

Ikä ei rajoita houkuttelevia naisia, ja jokaisella iällä on oma ainutlaatuinen viehätyksensä. Kun naisten sosiaaliset roolit lisääntyvät, naisten minäkuvan hallinta on tullut entistä paremmaksi. Keski-iässä älykäs nainen ei välitä, jos hänen silmäkulmissaan on muutamia ryppyjä, vaan hän kehittää edelleen sisäistä itsekulttuuriaan ja ulkoista pukeutumismakuaan ja tulee ainutlaatuiseksi ja viehättäväksi naiseksi.

Oikein pukeutuminen on katseenvangitsijaa ja kaunista. Temperamenttiset naiset näkyvät aina väkijoukossa. Heidän pukeutumistyylinsä ei ole tarkoituksella hellyyttä, ja viehätys sisältä ulospäin riittää saamaan heistä ihailemaan charmia. Loistoa.

01

Perusväri osoittaa temperamenttia

Temperamenttisilla naisilla ei ole ikärajaa, monet naiset ovat vanhempia ja viehättävämpiä, ja vanhemmat naiset ovat houkuttelevampia. Yksinkertaiset perusvärit näkyvät usein heidän vaatekaapissaan. Perusväri on yksi niistä tyypeistä, joista temperamenttiset naiset pitävät.Suhteellisen korkea kylläisyysväri, vaikka perusväri ei ole kovin loistava, mutta he näkevät mitä yksinkertaisempi sen tyylikkäämpi.

Pukeutumisen ja sovittelun tärkein periaate on, että sinulle paras on parasta. Pukeutumalla vaatteisiin, joista pidät ja jotka sopivat, et saa vain fyysistä ja henkistä nautintoa, vaan myös huokuu omaa ainutlaatuista viehätystäsi sisältä ulospäin.

Kuten tämän vartalon muodon, yleissävy käyttää mustaa, valkoista ja harmaata, ja värin eteneminen muodostuu vaaleammista väreistä tummempiin. Yksinkertainen värisovitusmenetelmä ei näytä yksitoikkoiselta, ja eri materiaaleista valmistetut esineet täydentävät toisiaan. Luo rikas kerros, päättele samalla naisellista muotia ja lempeää luonnetta.

Vaatteet vanhenevat ja ulkonäkö vanhenee, mutta mielenkiintoiset sielut ovat aina olleet naisen sanoinkuvaamattomin salainen ase viehätysvoimansa näyttämiseen. Keksileikkurilla pukeutumiskuvio on vaikea kuvastaa muodon uutuutta ja hauskuutta, mutta vaikka virheitä on helppo tehdä, se on myös hieman vähemmän jännittävä.

02

Hupullinen takki on muodikas ja ikääntyvä

Hyvännäköinen takki ei ole vain yksinkertainen asia, joka pitää suojassa kylmältä, vaan se voi myös ilmaista omaa asennetta ja tyyliä samalla kun muotoilee vartalon muotoja. Perinteiseen tyyliin verrattuna hupullinen takki voi ilmaista rennon tunnelmaa, ja vapaa asenne, löysä versio, ei tuo liikaa rajoituksia vartalolle, eniten voi olla ohutta ja piilossa olevaa lihaa.

Hupullinen takki on yhdistetty löysään A-linjaiseen versioon, joka näyttää vähän söpöltä ikääntyessään. Se ei näytä turvonneelta, jos sisällä on useita kappaleita. Kunhan et hyppää liikaa värisovituksessa, käytä sävyjen muutokset. , Luotu tunne on myös muodikas ja erottuva.

Esimerkiksi tämän bodyn yleismuoto on tyylikäs ja lempeä. Vaaleanharmaa ylävartalossa ja valkoiset housut alavartalossa ovat kaikki kirkkaita värejä. Vaikka kyseessä olisi paksu talviasu, se ei tunnu raskaalta ja raskas, mutta se tuo sen.Se tuntuu kevyeltä ja ystävälliseltä. Takin pukeminen hartioille on sekä laiskaa että rentoa, mutta myös hyvin auraa.

Itsevarmat naiset eivät voi piilottaa hurmaavaa loistoaan, vaan sydämestä tuleva identiteetti tekee heistä täynnä auraa. Vaatevalikoiman ei tarvitse olla liian ylellistä ja upeaa, vaan jotkut yksinkertaiset ja tunnelmalliset esineet voivat tulkita ainutlaatuisen viehätyksensä paremmin paikallaan.

03

Pitkä takki on tyylikäs ja voimakas

Tyylikäs takki tuo paitsi imagoa myös muutoksen mentaliteettiin. Sopivan takin käyttäminen kirjoittaa kasvoille naisen itseluottamusta, joka voi pitkän turkin taustalla lisätä eleganssia ja vahvuutta.

Takit voivat olla tyylikkäitä tai tyylikkäitä, ja ne hahmottelevat helposti figuurin pystysuorat ja kauniit kaaret. Kauluksettomat takit ovat tiiviimpiä ja virkistävämpiä kuin käännetakit.Kaulus on vähemmän sidottu ja kasvot ovat pienemmät, erityisesti jäykkäkaulaisille naisille.

Esimerkiksi tässä kauluksettomassa takissa pääntien asento muodostaa tasaisen kaaren, jota ei voi aliarvioida kaulan pidentymisen kannalta.Sisään on sijoitettu pyöreäpäällinen valkoinen pusero ja siniset farkut, mikä on virkistävää ja energistä. Valkoinen painettu huivi, jota voidaan pitää kaulassa rennosti, ei vain lämmitä, vaan myös lisää ripauksen eleganssia ja kirjallista kauneutta.

Klassinen kamelitakki on kestävä muotituote, ja se on myös monipuolinen artefakti muodikkaille naisille temperamenttinsa näyttämiseen.Sisustuksen erolla luotava tyyli on erilainen.

Päällystakin ja neulotun neulepuseron yhdistelmä on yleisempi tapa, joka ei vain pidä lämpimänä, vaan myös osoittaa temperamentin eleganssia. Vaatii kuitenkin paljon harkintaa pukeutuaksesi erottuvaan ja erottuvaan tunteeseen. Esimerkiksi tässä mallissa on kamelitakki, jonka sisällä on valkoinen kiinalainen pitkä takki.Hieno pystykaulus ja solki ovat erityisen katseenvangitsija.Takki on kulutettu auki, mikä on sekä klassikko että omaleimainen.

Pehmeät lampaanvillatakit ovat erittäin suosittuja kylmällä talvella.Untuvatakkien pörröisyyteen verrattuna lampaanvillatakit ovat tyylikkäämpiä, mutta ne ovat myös melko turvallisia lämpötilan suhteen ja voivat samalla ilmaista muotiasennetta.

Valkoinen on monipuolisin väri ja yksi suosituimmista väreistä, erityisesti sen vahva ihonvärin sietokyky, mikä saa monet naiset rakastumaan siihen tahtomattaan. Valkoisella on kuitenkin myös riski olla lihava.Älä valitse liian paksua sisältä.Vain jättämällä tietyn määrän tilaa voit näyttää ohuelta ja näyttää temperamenttisi.Read more at:lavender prom dresses | pink prom dresses uk


Ikä on vain numero, nämä vanhat ihmiset kertovat sinulle vaatteiden kanssa

Naisen kauneus on elinikäinen asia, sillä ei ole mitään tekemistä iän tai ulkonäön kanssa. Jopa kasvoilla on ryppyjä ja harmaita hiuksia, se voi silti olla kaunista ja miellyttävää silmää. Kauneus on naisen luonne, ja viettelevä ja mukava tapa pukeutua ja sovittaa yhteen on välttämätön edellytys kauneuden tunteen luomiselle. Chanel sanoi kerran: "Vanhanaikaisiin vaatteisiin pukeutuneena ihmiset muistavat vain vaatteet; moitteettomasti pukeutuneena ihmiset muistavat naisen vaatteissa."

Mukavat vaatteet saavat ihmiset tuntemaan olonsa onnelliseksi, varsinkin kypsät ikääntyvät naiset Mukavuuden ja mukavuuden tulee olla heidän pukeutumisensa edellytys. Esimerkiksi löysät esineet, kuten huivit ja hameet, eivät ole vain mukavia ja ilmaisia ​​käyttää, vaan ne luovat myös lempeän ja elegantin naisellisen luonteen.

01

Mukavat hameet luovat eleganssia

Mukava puolihame voi pukeutua tyylikkääseen ja lempeään luonteeseen, mutta se voi myös tehdä talvesta täynnä lämpöä. Löysä puolihame voidaan yhdistää erilaisiin lämpimiin esineisiin, jotka eivät ainoastaan ​​lämmitä riittävästi, vaan myös luovat laiskaa naisellisuutta.

Puolihameet muokkaavat vartaloaan enemmän kuin housut. Vanhetessaan useimmat naiset kokevat kehon menetystä, erityisesti vyötärön ja vatsan sekä reisien asennon, jotka ovat helpoimpia paikkoja rasvan kerääntymiseen. näyttävät hameet ovat Ottaa huomioon vahvuudet ja välttää heikkouksia, ja niillä on korkeampi toleranssi alavartaloa kohtaan.

Sopivan hameen valinnan tulee perustua figuurisi kuntoon. Jos olet tyytyväinen pohjelinjaasi, voit valita hieman polvien ylittävän hameen yhdistettynä keskipituiseen takkiin, jota voidaan muokata. Kuvassa voi näyttää tyylikäs ja muodikas tyyli.

Naiset, jotka pitävät elegantista tyylistä, pidemmät hameet sopivat paremmin heidän luonteeseensa, ja hameen pituus ei saa ylittää nilkkaa, jotta se ei tuo viivyttelyn tunnetta. Ja nilkan asennon paljastaminen auttaa myös luomaan leveän ja kapean kontrastin, vaikka figuuri olisi suhteellisen pullea, se ei näytä turvonnutta tunnetta.

Jos ylävartalon vaatteiden väri on sopusoinnussa hameen värin kanssa, se myös visuaalisesti miellyttää silmää ja kokonaisvaikutelma on harmonisempi. Esimerkiksi tämä vartalon muoto, tummansininen ohut pusero, jossa on musta pitkä hame, samankaltaiset sävyt, kokonaisuus on vahvempi, ja se voi myös tuoda esiin laihuuden ja pituuden. Kun on kylmä, käytä takkia ulkona pitääksesi sinut lämpimänä ja tyylikkäänä.

Kirkkaanväriset esineet voivat tehdä ihmisistä energisempiä, ja niillä on myös merkittävä vaikutus ihonvärin paranemiseen. Heistä punainen yksituote on väri, josta monet kypsät naiset pitävät, ja juhlava ja lämmin tunnelma koskettaa ihmisten sydämiä joka minuutti.

02

Kirkkaammat värit ovat energisempiä

Punainen tuote on silmiinpistävä ja energinen, mutta on nirso ihon sävyn suhteen. Kirkkaanpunainen sopii enemmän vaaleaihoisille naisille. Jos et ole varma ihon sävystäsi, voit yhdistää siihen ihonsävyisi sopivan huivin , joka pitää lämpimänä ja lisää lisää Kerrostumisen tunne voi myös vaikuttaa ihon terveyteen.

Jotkut vanhemmat naiset ovat konservatiivisia pukeutuessaan ja pukeutuessaan sopimaan yhteen ja kävelevät aina mukavuusalueellaan. Itse asiassa mitä vanhempia he ovat, sitä paremmin he sopivat valitsemaan kirkkaita värejä. Älä huolehdi tahmeasta tunteesta. Kokeile enemmän ja sovita enemmän Tee kuvastasi muodikas ja kiinnostava.

Kirkkaan väristen esineiden yhteensovittaminen on vaikeaa, jos väri on liian täyteläinen, se tuo häikäisevän tunteen, keskittyminen ja temperamentti puuttuvat. Muista käyttää neutraloinnissa tällä hetkellä mustaa, valkoista ja harmaata. Virheitä ei tapahdu. Yksinkertaisin ja kätevin tapa on käyttää yksiväristä muotoilua. Yhteensopimisessa ei ole ongelmia, ja se on yksinkertainen ja yksilöllinen.

Naiset, jotka eivät ole tottuneet suuriin kirkkaisiin väreihin, voivat käyttää koristeina pieniä alueita kirkkaanvärisiä asusteita, jotka eivät tuota erityisen häikäisevää vaikutusta, mutta kokonaistunne on eloisa ja mielenkiintoinen, mikä tuo usein kakun päälle.

Esimerkiksi tässä muodossa vihreän ruudullisen huivin koristeen alla kokonaistunne on raikkaampi ja energisempi, mutta samalla se voi tehdä vaatteista kerroksellisempaa ja se voi myös tuottaa lämpövaikutusta. Se voi tappaa kolme kärpästä yhdellä iskulla.

Verrattuna pitkien hameiden eleganssiin ja lempeyteen housujen tyyli on kyvykkäämpi ja vapaampi. Ajoittain tyylin vaihtaminen voi myös tehdä ulkonäöstäsi monipuolisempaa. Raikas ryhti on myös rentouttava.

03

Housut ovat tehokkaampia ja vapaampia

Housujen viehätys ei ole yksinkertaista. Housuja valitessaan kypsät naiset eivät kiinnitä huomiota tiukkojen housujen lahkeen tyyliin. He käyttävät mieluummin väljiä leveälahkeisia housuja luodakseen tyylikkään tunnelman ilman, että lahkeet kohdistetaan. On olemassa rajoituksia tyypissä ja lämpöhousuilla voidaan myös varmistaa riittävä lämpötila.

Leveälahkeiset housut ovat monipuoliset ja lihaa peittävät, ja ne eivät ole vain nuorten suosiossa, vaan myös kypsät keski-ikäiset ja iäkkäät naiset ovat yhtä muodikkaita ja tyylikkäitä. Tämän muodon tavoin kokonaistunnelma on elegantti, muodikas ja temperamenttinen, muun muassa mustien leveälahkeisten housujen kankaassa on ilmeistä draperointia.Yhdistettynä mustien terävien nahkakenkien kanssa se on tyylikäs ja naisellinen.Read more at:grey prom dress uk | gold prom dresses uk


50- ja 60-vuotiaat naiset käyttävät untuvatakkeja

Oli kyseessä sitten konservatiivisesti pukeutunut nainen tai trendikäs keski-ikäinen nainen, talvella eniten käytetty yksittäinen tuote on untuvatakki, joka lämpövaikutelman rakentamisen tärkeimpänä osana ei saa olla olematta. Kun 50- ja 60-vuotiaat naiset ajavat untuvatakkeja, älä astu seuraaville kolmelle miinakentälle, sillä he vaikuttavat helposti luonteeseensa eivätkä näytä kovin pitkiltä.

01

Untuvatakin väri ei ole niin kirkas kuin mahdollista

Untuvatakin ulkonäkö on hieman erilainen, mutta vaatteen kokonaismuodon vaikutus ei ole liian suuri, ja värin luoma ero on merkittävin. Untuvatakkien väripinoaminen ei ole niin kirkasta kuin mahdollista, joskus täytyy olla hyvä löytämään puhtaiden värien untuvatakkien viehätys ja ainutlaatuisuus, jotta voit täydentää sitä yksinkertaisen ja vaivattoman pukeutumissarjan kanssa.

Esimerkkinä tämä valkoinen untuvatakki, se voi vähentää keski-ikäisten ja iäkkäiden naisten vanhanaikaista tunnelmaa ja luoda virkiseimmän vaikutelman. Sen pukemistapoja on monia, ja se voidaan yhdistää suoraan sisäpuolelle mustaan ​​neulepuserohameeseen, mikä on kätevintä, ja sillä voidaan muokata myös reisiä.

Untuvatakin väriä ei ole niin monta kuin mahdollista.. Jos valkoisen untuvatakin pukeutuminen tuntuu vähän samanlaiselta, sen avulla on vaikea rakentaa virkistävää asua, voit valita kontrastivärien tyypin. Kontrasti untuvatakkeissa on lukemattomia tapoja järjestää värit keskenään, ja värit voivat viedä enemmän tai vähemmän aluetta.

Kuten tässä untuvatakissa, valkoisen ja oranssin väliset tikkaukset on otettu käyttöön.Vähettää, että oranssi on vain kirkastukseen lisätty elementti ja se voi luoda voimakkaan temperamentin. Tämän värin muodostuminen on kuitenkin vähäistä, eikä se vaikuta ihon sävyyn, vaan se voi auttaa naisia ​​rakentamaan virkistävän luonteen ja piristämään tilaa.

Untuvatakkien niin monen värin joukosta, jos musta ja valkoinen ovat mielestäsi liian yleisiä, on vaikea löytää aivan uusia merkityksiä. On parempi vaihtaa khakiin. Tärkeintä on korostaa hyvää henkilökohtaista kuntoa ja iho on hieman valkoisempi, ei ole helppoa näyttää veltolta.

Aivan kuten tämä khaki-untuvatakki, riippumatta siitä, minkä ikäryhmän voit hallita suoraan ilman vaivaa. Sisällä olevan vihreän neulepuseron avulla voit luoda retrohenkisen värimaailman.

02

Untuvatakit eivät ole niin pitkiä kuin mahdollista

Untuvatakin ominaisuuksien epäjohdonmukaisuuden lisäksi on myös pituuseroja. Sinun täytyy tietää, että sen tyyli ei ole mahdollisimman pitkä. Joskus, jos kietoutuu liian tiukasti, se näyttää paksulta eikä tarpeeksi kevyeltä . Asennon esittäminen tai muodin tunteen tulkinta ei ole paikallaan.

Kuten tämä untuvatakki, sen pituus on juuri sopiva, ei vyötärön asentoa lyhyempi, ja se voi heijastaa hieman lyhyen ja pitkän vaikutelmaa, jotta figuuria voidaan muokata.

Kaikki pitkät untuvatakit eivät voi tuoda naisille täyttä ylellisyyden tunnetta, joskus pituuden vaikutus on myös erittäin tärkeä, varsinkin naisille, joilla ei ole liikaa pituuden tajua, sen sijaan, että käyttäisivät pitkiä ja leveitä untuvatakkeja Jos olet lyhyt ja saada kehosi näyttämään lihavalta, on parempi soveltaa lyhyttä mallia suoraan.

Valkoisilla housuilla ja valkoisilla lyhyillä saappailla lahkeet voidaan venyttää hyvännäköisiksi. Etenkin tällainen väriyhdistelmä ei koskaan saa ihmisiä häikäisemään. Ota mukaan puhdas ja raikas värijärjestelmä.

03

Untuvatakkien ulkonäkö ei ole sitä rikkaampi, sitä kauniimpi

Untuvatakkien yleinen käytännön arvo on edelleen erittäin korkea, joten valintaprosessissa ei saa olla virheitä, jotta se ei pysty pelaamaan maksimiarvoa. Ulkoasun valinnassa untuvatakit eivät näytä rikkaampia värejä, mitä rikkaammat kuviot, sitä kauniimpia, ja joskus näiden kuvioiden pinoamisesta tulee epäonnistuminen.

Värien käytössä voi ottaa suoraan käyttöön kaikille tutun mustan, joka on loppujen lopuksi vähän yksittäinen väri, mutta kukaan ei voi kiistää, että se on tarpeeksi kattava, jotta ihmiset rakastavat sitä. Tämä musta untuvatakki ei ole liian yksinkertainen, hihansuut ja pääntie on koristeltu tummanvihreällä, mikä luo myös pienen kontrastin.

Olivatpa naiset 40- tai 50-vuotiaita tai 60-70-vuotiaiden jälkeen, he voivat käyttää suoraan valkoisia untuvatakkeja, joilla on hyvin yksinkertainen vaikutus ja erittäin virkistävä ja viettelevä tyyli. Tämä johtuu siitä, että tällaiset vaatteet ovat tiiviimpiä ja tuovat enemmän yhteensopivuus.On selvää.

Tämä valkoinen untuvatakki tuntuu hieman pörröiseltä, mutta se ei koskaan näytä ylilaajenevaa vaikutusta. Pääntiessä seisominen voi myös piilottaa niskan linjat, ja muhkeat kalastajahattu pitää lämpimänä ja mukavana.

Kun 40- ja 50-vuotiaat naiset ajavat untuvatakkeja, älä astu edellä mainituille kolmelle miinakentälle. Untuvatakin ulkoasun suunnittelussa yritä käyttää päätyylinä joitain yksivärisiä tai kaksivärisiä liitostyylejä.

Tämä untuvatakki on edelleen yksittäinen tuote, jonka jokainen voi helposti hyväksyä, ulkoväriä on vain yksi ja sisävärivalikoima voi olla monipuolisempi. Tyylin ja rakenteen tulee olla tunnelmallista ja kaunista, ja pukemisen muodikas kauneus riittää.Read more at:cheap prom dresses | short prom dresses


Muodosta nämä värikkäät takit tänä talvena

Monien naisten pukeutuminen ja yhteensovittaminen näyttävät aina muuttumattomilta, tämä johtuu siitä, että heidän omat vanhentuneet ajatuksensa rajoittavat heitä.Vain riisumalla nämä hillitsevän vaikutuksen tuovat käsitteet huomaat, kuinka mielenkiintoista pukeutuminen on. Tänä talvena voit kokeilla värillistä takkia, joka on mustaa nuorempi ja näyttää yksilöllisemmältä kuin valkoisena. Nelikymppiset ja viisikymppiset naiset hallitsevat niitä helposti.

01

Värillinen takki + hame

Takkivalinnassa ei ole vain kaksi tärkeintä valkoista ja mustaa, vaan hameen sopii myös yksinkertainen ja raikas sininen.Tällaisissa vaatteissa voidaan aina käyttää värejä ilmaisemaan tiettyä viehätysvoimaa ja luonnetta.

Sininen takki ei ole vaikeasti lähestyttävä väri. Itse asiassa sillä ei ole juuri mitään henkilökohtaisia ​​ikävaatimuksia. Sen voi yhdistää myös valkoiseen neuleeseen, jotta se näyttää puhtaammalta ja saa naiset pukeutumaan enemmän talvella. Näytä maku.

Jos haluat päästä eroon mustan tai valkoisen takin kahleista ja löytää hyvin hallittuja värejä, voit aloittaa khakista. Tämän värin affiniteetti on kuitenkin ilmeinen. Luotava pukeutumissovitus ei ole kovin monimutkainen, ja väriä ei ole olemassa Selkeä kirkkaus tekee ihon sävyn näkyvämmäksi käytettynä.

Jos haluat heijastaa värien viehätystä, voit käyttää vihreää selvästi elinvoimaisesti hameiden käytössä. Toistensa välistä pituutta ei tarvitse pitää samalla tasolla, vaan voidaan porrastaa ja pudottaa alas, jolloin tulee kauniimpi ja kerroksellinen ja se peittää lantiota ja reidet riittävästi.

Khaki-turkki voi usein ilmaantua, koska se kestää paremmin likaa kuin valkoinen ja näyttää hellävaraisemmalta kuin musta.Se on turkki, jota voidaan käyttää korostettuna. Khaki-pitkän takin yhteensopivuuden osalta itse asiassa värin tuoma rajoitus voidaan jättää huomioimatta, vaikka se yhdistetään vihreään tai siniseen hameeseen, se voi osoittaa erittäin näkyvää persoonallisuutta ja persoonallisuutta. Hameiden läpi osoittamaan tarpeeksi eleganssia.

Tämän setin tavoin käytetyn takin kaulus ei ole hankala muotoilla, ja siihen voidaan yhdistää myös villapaita, joka voi tehdä vaatteiden ulkonäöstä siistimmän.

02

Värillinen takki + housut

Värillisten takkien yhteensopivuusmuodolle ei ole rajoituksia, vaikka se yhdistetään roikkuvaan hameeseen tai erittäin siisteihin housuihin, ne voivat heijastaa niiden viehätysvoimaa. Kuten tämä värikäs takki, käytetään violettia, joten sen luoma kokonaistunnelma on romanttisempi ja pehmeämpi.

Tämän tyyppisen pitkän takin sovitusmenetelmä on hyvin yksinkertainen, ja siihen voidaan yhdistää suorat farkkuhousut harmonisen vaikutelman saavuttamiseksi. Mustan tai valkoisen pitkän turkin välillä on tietty ero, värin muutos voi tehdä kuvasta läpimurron ja horjuttaa.

Värillisten takkien valikoimassa, jos haluat heijastaa suloista luonnettasi, voit käyttää takkeja, joissa on saman sävyinen violetti ja pinkki. Niillä voi olla myös tietty asema ja mittasuhteet kaapissa, ja tällä värillä voidaan korostaa henkilökohtaisia ​​käyttöominaisuuksia.

Epäasianmukainen vaaleanpunaisten takkien valinta heijastelee todellakin eräänlaisen fosforin vaikutusta, eikä värin etuja voida näyttää. Tässä suhteessa on hyvä muistaa muutama seikka: Ensinnäkin vaaleanpunaisen tulee olla mahdollisimman yksinkertainen, ei kirkas, toiseksi vaaleanpunaisen tulee olla yksinkertainen eikä monimutkainen. Voit käyttää samanväristen sisäpukujen yhdistelmää, ja sinun tulee säilyttää runsas housutuntuma.

03

Värikkäät puuvillavaatteet + housut

Värillisen yksittäistuotteen esillepanomuoto ei rajoitu takkiin, vaan se voidaan vaihtaa myös puuvillatakiksi. Väri tuo hieman persoonallisuutta, muodon koostumus ei ole yksitoikkoinen, eikä vaatteiden yhdistelmä ole vanhanaikainen. Kuten tämä violetti lyhyt puuvillatakki, se on timantin muotoinen ruudullinen muotoilu, joka voi lisätä ulkoasuun hieman tekstuuria.

Samanvärisellä puserolla voit ilmaista kaiun sisä- ja ulkopuolelta. Tällainen vaateyhdistelmä on erittäin nopea ja lahkeen virheitä muokkaavat housut ovat täydellisempiä.

Klassisimpana housutyylinä mustat sukkahousut ovat yleismaailmallinen tyyli ympäri vuoden, mutta se ei ole sellainen lahkeenmuoto, joka mahtuisi täysin kaikille.

Tämän lyhyen puuvillatakin koko yhdistelmäkuvio on hyvin yksinkertainen, ja sen sisällä on suoraan yhdistetty valkoinen hupullinen pusero, joka osoittaa nuoruuden ja elinvoiman tilan. Yhteensopiva jalkahousutyyli on tiukka, ja lahkeet ovat sirot, mikä saa pohkeen ääriviivat näyttämään erittäin kauniilta.

04

Värillinen untuvatakki + hame

Jos naiset haluavat muuttaa henkilökohtaisia ​​pukeutumistottumuksiaan, heidän ei pidä olla liian konservatiivisia värien käytössä, vaan he voivat kokeilla mustan ja valkoisen lisäksi myös monipuolisempia värituotteita.

Kuten vaaleanpunainen untuvatakki, se on lisätty antamaan vaatekaappiin uusi ilme. Älä usko, että tätä väriä on vaikea hallita. Itse asiassa lempeä kirsikankukan pinkki ja yksinkertainen cornel pink voivat luoda runsaan väripaletin. Yhdessä saman sävyn puolipitkän hameen kanssa talviasu ei näytä raskaalta, ja se voi myös antaa nelikymppisille naisille helposti hallita lempeitä ja suloisia ominaisuuksia.Read more at: long prom dresses uk | prom dress shops uk


Talvellakin soveltuu käytettäväksi untuvatakkeja ja puuvillatakkeja

Talvella kannattaa tietysti katsoa untuvatakkeja ja pehmustettuja takkeja, varsinkin untuvatakkeja, jotka ovat ehdottomasti hyvä käsi lämmönsäästössä.

Älä aliarvioi untuvatakkeja, saati tuntea, että untuvatakkityylit ovat yksittäisiä. Itse asiassa untuvatakkeja ja puuvillapehmustettuja takkeja on paranneltu vähitellen viime vuosina ja tyylejä on tullut yhä runsaampia, niin että muodin tunne on noussut, mikä yllätti monet muodikkaat eliittit. Joten tänään katsotaanpa hyvännäköisiä ja helppokäyttöisiä untuvatakkeja ja -takkeja, jotta saat inspiraatiota, eikä sinulla ole kiirettä sovittelemalla.

Vinkki1: Käytä "hattutemppua" tulkitsemaan syksyn ja talven muotia ja tee untuvatakista muodikas

Untuvatakkien tyylit ovat hyvin rikkaita, mutta se, mitä jokaisella on, on silti yksinkertaisin perustyyli. Koska untuvatakit ovat todella iso rahasumma varsinkin opiskelijajuhliin, niitä on niin paljon, joten sinun on valittava yksinkertaisin ja monipuolisin tyyli.

Niin monien käsissä olevat untuvatakit ovat suhteellisen perustyylejä, eikä suunnittelussa ole juurikaan tunnetta, joten "hattutempun" -sovitus ei yksinkertaisesti ole liian sopiva.

"Hattutemppu" on itse asiassa se, mitä kutsumme hatun yhteensovittamiseksi. Vuodenaikojen yhteensopivuus, hatut eivät voi olla vain koristeellisia, vaan myös lämpövaikutuksia. Tässä puhutaan pääasiassa yhteensovittamisesta.

Oletko yllättynyt nähdessäsi niin monia värikkäitä aivoja? Mutta itse asiassa, ei tarvitse ihmetellä, sinun täytyy tietää, että olemme edessämme untuvatakit. Koska untuvatakit ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​tyylejä, värikkäiden hattujen valitseminen vastaa viimeistelyä.

Toisin kuin untuvatakeissa, hattujen yksikköhinta on alhaisempi, joten voimme ostaa enemmän tyylejä. Rikkaat tyylit edistävät yhteensopivuutta, eivät vain voi parantaa yhteensopivien tyylien huomiota herättävää arvoa, vaan myös harjoittelevat pukeutumistaitojasi, jolloin voit nauttia yhteensovittamisesta.

Vinkki2: tulkitse syksyn ja talven muotia "värien kontrastitemppujen" avulla parantaaksesi yhteensopivuuden tunnetta

Joskus yhteensovittaminen ei ole hyvä, se ei ole ongelma sovitustaidoissasi, on erittäin todennäköistä, että olet unohtanut joitain pieniä asioita. Pieni katseenvangitsija voi lisätä muodin tunnetta. Jos et pidä kaikenlaisista lisävarusteista, meidän on lisättävä mielenkiintoisia koristeita asianmukaisesti.

Esimerkiksi jotkut vastakkaiset värielementit voivat tehdä yksinkertaisista ja epämiellyttävistä kollokaatioista muodikkaita ja yksilöllisiä, mikä on myös syy siihen, miksi monet muodikkaat hienot kollokaatiot erottuvat joukosta.

Yksinkertaisen tyylin tulisi myös yrittää valita hierarkkisia malleja, eli älä anna kollokaatiosi olla liian tyhjä ja saa kollokaatiosi täyteläisempään.

Mutta tämä täyteys ei tarkoita sitä, että jokainen voi valita värien törmäyksen satunnaisesti, vaan värien yhteensovittamista järjestyksessä. Esimerkiksi värissä meidän pitäisi oppia enemmän koordinoidusta värisovituksesta ja tarkkailla joitain kuuluisia maalauksia, jotka voivat tuoda joitain inspiraatiota.

Jokapäiväisessä elämässä on joitain yhteensopivia värejä, jotka ovat täynnä koordinaatiota ja kerrostumista. Ne ovat maanvärisiä ja mustia.Näiden kahden värin yhdistelmä ei voi mennä pieleen sattumanvaraisesti, joten voit nauttia syksyn ja talven muodista.

Vinkkejä 3: Käytä "linjatemppuja" syksyn ja talven muotia tulkitsemaan, jolloin laihasta ja pitkästä näyttäminen on todellisuutta

Monet tytöt eivät pidä untuvatakeista, koska ne ovat liian pörröisiä eivätkä ole helppo näyttää ohuilta, mikä vähentää heidän yhteensovitushaluaan.

Mutta itse asiassa, jos valitset oikean puuvilla- ja untuvatakin, hoikentava vaikutus on todellisuutta. Untuvatakin version valinta on erittäin tärkeää. Valitse oikea tyyli ja puoli menestystä.

Jos valitset liian pörröisen untuvatakin, se näyttää varmasti lihavalta. Toisin sanoen untuvatakki, jossa on liikaa untuvaa, johtaa väistämättä lihavuuteen ja heikentää myös ottelun muotitajua, joten kokonaisuus on paljon huonompi.

Siksi ei yleensä suositella liian paksua mallia, vaan pitkää untuvatakkia voidaan yleensä tehdä 200g.

Lisäksi, jos valitset väärän version, se heikentää myös muodin tunnetta, mikä ei vain saa ottelun näyttämään turvonneelta, vaan jopa näyttämään tahmealta. Siksi untuvatakkeja ja puuvillapehmustettuja takkeja valittaessa ne eivät saa olla liian löysät tai liian painavat, joten on suositeltavaa valita suora, figuuria muokkaava versio.Read more at:purple prom dress uk | gold prom dresses uk


Korean amatöörin katutyyli

Mitä minun pitäisi tehdä, jos minulla ei ole aavistustakaan pukeutumisesta talvella? Vaikka en ole varma, mitä kaikki tekevät, katson joka tapauksessa mieluummin amatöörien katukuvia inspiraation saamiseksi.

Eri maiden amatöörikatukuvien joukossa minusta hämmästyttävintä on korealaiset amatöörikatukuvat, joiden tyylit ovat yksinkertaisia ​​ja moderneja, hillitty ja hillitty piilotettu, eivätkä tavalliset tytöt tunne oloaan epävarmaksi käyttäessään niitä. .

Pitkän opiskelun jälkeen olen myös kiteyttänyt joitain korealaisen amatöörikatuammuntapiirteitä: Joka päivä nuorelle naiselle, joka ei tiedä mitä pukea päällensä huomenna, minun täytyy mennä näistä näkökulmista ulos.

Ensinnäkin korealainen amatöörikatukuvaus, kiinnitä erityistä huomiota yksittäisen tuotteen värien yhteensovittamiseen ja perusvärillä voi myös tehdä uusia temppuja.Tämä on lempipisteeni.Väreille epäherkän tytön on keskityttävä ymmärtämiseen.

Mitä tulee värien yhteensovittamiseen, he valitsevat useimmiten mustavalkoisen, mutta yksi ero on siinä, että he eivät valitse mustavalkoisia värejä.

Useimmiten heidän koko vartalostaan ​​95 % on mustaa tai 95 % koko vartalosta on valkoista ja ihon kirkastamiseen käytetään toista väriä. Viimeistely on edistyneempi kuin suora laaja-alainen mustavalkoinen yhdistelmä ., Se on hienostuneempi ja länsimaisempi kuin mustavalkoinen ottelu perinteisessä mielessä.

Mustan ja valkoisen värinsovituksen lisäksi he pitävät erityisen paljon myös mustien ja sinisten tavaroiden yhteensovittamisesta Vähemmän virhealtis sovitustapa on puhtaan musta siluettitakki pestyillä sinisillä suorilla farkuilla. Tuotteen väristä versioon tuotteen, se on erittäin hyvä. Ole kattava.

Jos haluat näyttää tyylikkäämmältä, voit myös pestä sinisiä pehmopuuvillavaatteita puhtaan mustilla slim farkuilla. Pienille keijuille, jotka haluavat tehdä elegantin retroreitin, voit valita pinoamismenetelmäksi musta takki + sininen paita + valkoinen pohja paita.

Musta, valkoinen ja sininen ovat korealaisten amatöörien suosikkivärejä. Suosittelen, että valitset sen ei siksi, että ihailisin ulkomaalaisia, vaan koska ihonvärimme ja vartalon muotomme ovat pohjimmiltaan samanlaisia.

Tietysti nuoret naiset, jotka haluavat esitellä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksiaan, voivat valita eri tyylejä mustista, valkoisista ja sinisistä vaatteista. Voit lukea valintaohjeet.

Useimmat korealaiset amatööritytöt valitsevat minimalistisia tyylejä. Tämä on toinen kohta, jonka tiivistelin. Yksinkertaiset mutta ei yksinkertaiset tuotteet voidaan valita näiden kolmen kriteerin mukaan.

Ensinnäkin yksittäisen tuotteen tyylin on oltava klassinen eikä helposti vanhentuva, vuorista ulkotakkiin, pohjasta asusteisiin, ei ole poikkeusta.

Tämä on avain sen varmistamiseen, että tytöt, joilla on tunteeton muodin hajuaisti, eivät tee virheitä. Monille tytöille yleismuoto on hyvä tai ei, avain on, että sen "perusta" ei ole tarpeeksi vahva!

Toiseksi, yksittäisen tuotteen löysyyden tulee sopia mahdollisimman pitkälle kaikkiin vartalomuotoihin.Ihanteellisin tila on suosia väljiä tyylejä.

Laihoille tytöille tyytymättömyys vartaloon riittää todistamaan hyvän hahmon olemassaolon.

Hieman lihaville tytöille he voivat myös käyttää vaatteiden nostamisen vaikutusta osoittamaan heikkoa tilaa ja tuntea "paperimiehen" onnea talvella, mikä on myös voittoa.

Lihaisemman lihan omaaville tytöille itseviljelyversio voi hillitä lihaista vartaloa, ja aistillisuus muuttuu välittömästi laihaksi.

Lopuksi, on oltava strategia yleiselle yhteissijoittamiselle.Älä usko hölynpölyyn, kuten "näyttää vain hyvältä, kun käytät sitä" ja "et voi mennä pieleen silmät kiinni".

Jos et kiinnitä huomiota menetelmiin ja strategioihin, supermallifiguuri menee hukkaan.Jos sinulla on omenan muotoinen figuuri tasapainoiseen vartaloon, on suositeltavaa valita pukeutumistapa tiukka ja löysä Mikäli sinulla on päärynän muotoinen figuuri, suosittelemme, että valitset ylä- ja alatiukkasidosmenetelmän, täydentävän pukeutumistavan yyds! ! !

Kolmas ominaisuus korealaisessa amatööripukeutumisessa on erilaisten pienten asusteiden hyvä hyödyntäminen. Jokaisen tulee valmistaa erilaisia ​​hattuja. Isonaamaiset tytöt valitsevat ämpärihatut ja kalastajahatut. Litteät tytöt valitsevat baretteja ja lehtipoikia, joilla on kasvot. cap.

Hattujen lisäksi myös kaulakorut ovat korvaamattomia asusteita.Kaulakoruja valitessasi voit valita V-pääntietyylisen vuorauksen tai perusmustavalkoisen pyöreän pääntie- ja korkeapohjaisen paidan.

Näkyvien hattujen ja korkealuokkaisten kaulakorujen lisäksi voit valita myös muita asusteita omien vaatetoiveidesi mukaan.

Jos haluat valita tyylikkäitä korvakoruja, on suositeltavaa laittaa hiukset korvien taakse, voit myös solmia siistin poninhännän ja vetää söpön ikääntyvän kuulapään.

Laukkua valittaessa on myös kiinnitettävä huomiota tiettyihin strategioihin: Pienet laukut yhdistetään ohuiden ja isojen laukkujen kanssa löysälle tavaralle.Read more at:short prom dresses | long prom dresses


Kuinka kauniita ovat tämän vuoden tulen "sumeat kengät"?

Viime vuosina "Maomao" -maailma on otettu laajalti vastaan ​​erilaisilla "Maomao"-malleilla. Kaikenlaisista pehmotakeista, samoin kuin kaikenlaisista kengistä ja laukkuista, näet "pörröisen" muotoilun.

Ja tänään esittelemme Mao Mao -kengät, jotka näyttävät erittäin lämpimiltä ja sopivat erityisesti talvikäyttöön. Sekä persoonallisuuden että muodin vuoksi monet naisjulkkikset käyttävät niitä. Katsotaanpa sitä alla.

Vinkkejä1: Vaaleanpunainen pehmolaukku + ruskeat pehmokengät, hittivärimuoti, persoonallisuustrendi

Liu Shishi ansaitsee olla jumalattareni, tämä on siro tunnelma ja oikea ottelu. Koko tyylissä on lempeä fiilis, ja kirjallinen tunnelma on vieläkin houkuttelevampi.

Koko kollokaatiosarjassa on "sumeita elementtejä", erityisesti sumea kenkädesign, joka heijastuu takin kanssa ja erottuu lähettilaukun kanssa. Se on persoonallinen kollokaatio ja tyylikäs ja muodikas kollokaatio.

Vinkki2: Ruskea pehmolaukku + ruskeat pehmokengät, sama väri on tyylikäs ja koordinaatiotaju riittää

Itse asiassa yksi yleisimmin käytetyistä karvaisten kenkien yhteensovitusmenetelmistä on sovituksen kaiuttaminen, mikä tarkoittaa, että kengissä ja yläosissa tietyn esineen väri kaikuu.

Kaikulla tarkoitetaan samoja tai samankaltaisia ​​väriteemoja, jotka voivat luoda koordinaation tunteen ylhäältä alas.. Yksinkertaisiakin perusmalleja voidaan käyttää yksilöllisesti.

Vinkkejä3: Musta pääväri + beige turkiskengät, monipuolinen ja perus, muodikas temperamentti

Mitä yksinkertaisempi, sitä muodikkaampi. Joskus en osaa sovittaa yhteen, mutta se on hyvä asia. Tällä hetkellä otamme kaapista yksinkertaisimmat tavarat ja yhdistämme niitä. Saattaa olla odottamattomia vaikutuksia.

Musta pusero + beige pehmokengät on sellainen efekti, yksinkertainen ja kestävä on yksinkertaisesti liian jännittävää.

Vinkkejä4: Beige untuvatakki + ruskeat turkiskengät, lempeä ja tyylikäs, elegantti tulkinta

Untuvatakki on ehdottomasti arjen välttämättömyys.Talvella ei pärjää ilman pitkää untuvatakkia.

Sekä untuvatakit että karvaiset kengät voidaan valita mielivaltaisesti, koska molemmat ovat erittäin lämpimiä esineitä, kunhan ne on valittu oikein, niissä voi olla luonnollinen koordinaatiotaju ja ne pysyvät helposti lämpiminä ja muodikkaina.

Vinkkejä5: Kontrastivärinen karvainen takki + beige karvaiset kengät, kontrastivärinen muoti, erinomainen ja katseenvangitsija

Kontrastivärijärjestelmän yhteensopivuus on aina edustanut katseenvangitsemista.Toisin kuin tavallisessa mustavalkoisessa, kontrastiväri on todella upeampi.

Ja samalla "sumealla" mallilla on tunne, että kengät kaikuvat, joten sijoittelu ei ole vain erinomainen, vaan myös erittäin lempeä ja näyttää koordinoidummalta.

Vinkkejä6: Musta pinottu villapaita + mustat turkiskengät, koordinoitu ja tunnelmallinen, yksinkertainen ja tyylikäs

Yleisesti ottaen saman värijärjestelmän yhteensovitus on koordinoidumpaa ja hillitympää, ja sama värisovitus mustan järjestelmän kanssa on vieläkin enemmän. Se on yksinkertaisesti niin hillitty, että se ei voi olla matala- avain, joten yhteensopivuus näyttää väistämättä tylsältä.

Pinoamistapa voi vain rikkoa tämän tylsän tunteen ja saada muodon näyttämään hieman erikoisemmalta, joten myös rento muotoilu voi olla yksilöllistä ja trendikästä.

Vinkkejä7: vaaleanpunainen villapaita + mustat turkiskengät, suloiset ja komeat, katseenvangitsijat

Ensi silmäyksellä se ei näytä hyvältä, mutta tarkkaan katsottuna se on erittäin järkevä ottelu. Silmää hivelevä mutta ainutlaatuinen, vaikka kaunis vaaleanpunainen peittää suurimman osan alueesta, on helppo näyttää tahmealta, jos sitä ei käytä kunnolla.

Sen kerrostaminen ja kerrostaminen ovat kuitenkin edelleen hyvin rutiinia, mikä saa ottelun näyttämään ainutlaatuiselta ja mielenkiintoiselta.

Vinkkejä8: Pieni tuoksuinen takki + beigenväriset turkiskengät, kestävä ja tyylikäs, älykäs tyyli

Xiaoxiangfengin suunnittelussa on kyse tyylikkäästä nimestä. Siksi myös sovitustyylin on jatkettava tätä lähestymistapaa, joten karvaisten kenkien muotoilu ei voi olla liian tavallinen.

Saman tyylin beige väri on sopivampi, lempeä ja temperamenttinen, joten koko ottelu näyttää erityisen koordinoidulta ja mukavalta.

Vinkkejä9: Perusfarkut + mustat turkiskengät, yksinkertainen arki, hillitty valikoima

Jos et osaa sovittaa karvaisia ​​kenkiä, helpoin tapa on valita perusfarkut.

Tämä Gu Li Nazha -sarja on oppimisen arvoinen, yksinkertainen ja hillitty, sopii mihin tahansa tyyliin. Housuissa suositellaan yhdeksän pisteen muotoilua, joka tuo esiin karvaisten kenkien edut ja antaa muodin tuntua.Read more at: cheap prom dresses uk | prom dress shops uk


Vain nämä kaksi kaavaa tarvitaan pukeutumiseen talvella

Hei, hedelmät ovat täällä jakamassa tämän viikon satoa.

Tällä kertaa Guo Guo soitti "intiimiä pientä pehmustettua takkia", joka tuo sinulle lämpöä ja lempeyttä tähän kylmään ja kuivaan talveen.

Siksi tämän päivän pukeutumistaidot ovat erityisen huomaavaisia, täysin päivittäisiin tarpeisiin sopivia, yksinkertaisia ​​ja helppoja ymmärtää ja käyttää.

Jokapäiväisessä elämässä meidän täytyy säästää aikaa ja vaivaa kaksinkertaistaaksemme kauneuden, joten jotta yhteensovittaminen olisi yksinkertaisempaa, sen pukemisessa on oltava hieman rutiinia.. On erittäin mukavaa käyttää kaavaa.

Nykyään emme puhu monimutkaisista rutiineista. Puhumme vain kahdesta erittäin monipuolisesta pukeutumiskaavasta. Kerron hiljaa, että tämä on myös monien muodikkaiden esanssien käyttämän pukeutumisolemuksen ydin. Tästä syystä näytät hyvältä riippumatta kuinka käytät sitä, joten pidä kiirettä. Ota pieni kirja käteen ja kirjoita se ylös.

Vaikka pukeutumistapaa on vain kaksi, ne ovat silti "dramaattisesti" ja "yksinkertaisia ​​ja selkeitä", mutta lempeää luonnetta ei ole juurikaan, ja sinulla on kaikki mitä haluat.

Sitten aloitamme pienet muotivinkit, vaiheita ei ole montaa, yksinkertainen voidaan oppia.

01

Pitkä takki + leveälahkeiset housut

"Pitkä takki + leveälahkeiset housut"

Yksi kaavoista on pitkän takin ja leveälahkeisten housujen yhdistelmä.

Nämä kaksi esinettä ovat hyvin yleisiä esineitä talvella, mutta jokainen yhdistelmä voi saada ihmiset loistamaan, vaikutus ei ole vain hämmästyttävä, vaan myös erittäin käytännöllinen.

Vaikka ymmärrät kaavan, sinulla täytyy silti olla paljon epäilyksiä. Älä huolehdi sen ratkaisemisesta puolestasi.

Vinkkejä1: Miksi valita pitkä takki?

Yllä olevaan kuvaan verrattuna sama untuvatakki on yhdistetty beigen leveälahkeisten housujen kanssa, mutta vaikutus on aivan erilainen.

Etu ①: Peitä lantio ja lantio, muokkaa jalkojen muotoa

Syynä on turkin muokkaava vaikutus.Leveälahkeisten housujen haittana on paljas lantion leveys ja lantion ympärysmitta, mutta pitkä turkki peittää tämän osan hyvin, joten modifikaatiovaikutus on luonnollinen.

Toinen erittäin tärkeä tekijä pitkille turkille talvella on pitää lämpimänä.

Etu ②: Intiimi lämpö, ​​ei hätää

Siinä on lämpöä, ja siinä on myös joitain aputoimintoja, joiden avulla voit lähteä kadulta rauhallisin mielin, paksuna ja turvottomana.

Pitkä takki voi olla untuvatakki, villatakki tai vaikka pehmotakki.Rutiinit ovat samat.

Vinkkejä2: Kuinka valita pitkä takki?

Pitkä takki voi olla untuvatakki, villatakki tai vaikka pehmotakki.Rutiinit ovat samat.

Tekniikka ①: Viivat ovat selkeitä ja putoavat luonnollisesti

Mutta olipa takki millainen tahansa, ne kaikki tarvitsevat yhteisen piirteen eli siistin ompelun. Siisti leikkaus ei välttämättä ole suora malli, vaan siinä on otettava huomioon selkeä tekniikka ja luonnollisesti putoavat pystyviivat.

Siksi ei ole suositeltavaa valita liian löysää versiota ja yrittää valita vartalollesi sopiva koko. Mutta kokemuksesta puhuminen ei ole absoluuttista, joskus löysä muotoilu on myös tyyliä, kunhan vain osaa siihen sovittaa.

Tekniikka ②: Löysä ja ei turvonnut, vain +10cm

Mutta koska monet tytöt eivät ole niin hyviä sovittelemaan, tässä pieni ehdotus kaikille.. Talvella yksittäistä tuotetta valittaessa voi harkita 10 cm tilaa, joka on noin 5 cm leveämpi kuin vartalo.

10 cm tarkoittaa tässä kokonaisympärysmittaa, kuten 95 cm rinnan ympärysmitta, silloin on suositeltavaa valita 105 cm takki.

Mutta on yksi poikkeus, untuvatakit. Koska sen kangas on suhteellisen pehmeää, meidän on jätettävä enemmän tilaa. Rinnanympärys on myös 95 cm Untuvatakkia valittaessa tarvitset noin 110 rintakuvan.

Tällä tavalla saamme ulkoasun, joka lisätään moniin lämpimiin sisätiloihin ilman turvotusta.

Vinkkejä3: Miksi valita leveälahkeiset housut?

Syy siihen, miksi leveälahkeisista housuista voi tulla top1-ottelun pelaaja, johtuu sen "villi-matchista". Ehdoton tyylinen siirtoasema, mikä tahansa yhdistelmä on pieni ongelma sen edessä.

Etu ①: monipuolinen yläosa, todellinen pääavain

Jos kohtaat yhteensopivuusongelmia etkä tiedä miten aloittaa, kuuntele neuvojani, käytä mustia leveälahkeisia housuja, vaikka se ei olisikaan liian muodikasta, et mene pieleen.

Jopa itse voi vaihtaa vapaasti, version vaihtaminen ei ole ongelma, tarvitaan vain pari Martin-saappaat, ja työkalut "komea" voidaan vaihtaa sekunneissa.

Etu ②: vahva plastisuus

Tai yksinkertaisesti kääri housut, niin voit myös vaihtaa housuversiota leikkiäksesi helposti kaikenlaisilla kollokaatioilla.

Vinkkejä4: Kuinka valita leveälahkeiset housut?

Valitse leveälahkeiset housut voivat alkaa väristä, monipuolisen mustan lisäksi valittavana on myös monia värejä.

Tekniikka ①: Yksinkertainen + katseenvangitsija, jossa on hierarkiaa

Toimintoa on kuitenkin muutettava takin värin mukaan. Jos suurin osa turkin väreistä on suosittuja värejä, suositellaan mustaa ja valkoista.

Jos hopeatakki on yksinkertainen ja antelias, housut voivat itse asiassa olla hieman katseenvangitsevammat ja lisäävät tyylin tuntua.

Lisäksi ulkoasu on myös erityistä huomiota vaativa linkki, ns. Sinulle sopiva on paras, joten layoutin valinta on mitattava.

Tekniikka ②: leveys +8 on ohuempi, leveys +12 pitää lämpimänä

Itse asiassa normaaleissa olosuhteissa meidän tarvitsee mitata vain paksuimman osan ympärysmitta. Jos lantion ympärysmitta on suuri, mittaa ensin lantion ympärysmitta. Lyhyesti sanottuna, valitse levein ympärysmitta plus 8㎝, mikä on tavallinen valinta, ja add 12㎝ Voit lisätä parin leggingsit lisäämään lämpöä.

Vinkkejä 5: Kuinka valita sisämatka?

Jos takkia ei tarvitse avata, sisäinen kuluminen voidaan jättää huomiotta. Jos haluat olla tarkempi, voit kokeilla "yksinkertaisinta" yhdistelmää ja valmistaa perusmallit.

02

Pitkä takki + polvihame

Pitkä takki on edelleen päähenkilö, mutta tällä kertaa sivuroolimme on vaihtunut leveälahkeisista housuista polvipituisiin hameisiin. Mikä kemiallinen reaktio näiden välillä tapahtuu?

Vastaus on "herkkyys" ja "ohuus" Lempeys on hengityksen välissä ja laihtuminen on joka hetki.

Vinkkejä1: Polvihameen kanssa rautamies on myös pehmeä

Julma ja armoton, kuin minimalistinen puku, minun on myönnettävä, että polvipituisen hameen lempeä luonne on naiseuden siunaus.

Tällainen lempeys ei tietenkään ole yksinomaan pukujen kohdalla, vaan pitkän takin kanssa yhdistettynä se on vieläkin hellämpi. Sen lisäksi, että se on lempeä, sen toinen puoli on myös erittäin liikuttava.

Vinkkejä2: Hame on pitkä ja muodikas

Visuaalisen viestinnän edut määrittelevät polven yli ulottuvien hameiden edut, joten kun hameet paljastuvat, ne voivat esitellä muodikkaita laihdutustaitojaan.

Myös alunperin kompakteista pitkistä esineistä on tullut etu, joten pitkät takit + polvihameet sopivat pienille ihmisille.

Vinkki3: Yhdistä sama väri lisätäksesi lempeyden tunnetta

Hameen lempeyttä voi siunata myös värillä, loppujen lopuksi saman värisarjan käyttäminen ei petä koskaan.

Tällä kertaa yli polven hameiden edut todistettiin jälleen kerran. Yksinkertainen hameen kosketus on vakaa muotitaju.

Vinkkejä4: Kolmiosainen kaiku, lisää koordinaatiota

Vastaavuuden tulee olla hajanainen, joten alkuperäisellä pohjalla sitä voidaan asianmukaisesti parantaa.

Ns. kolme kappaletta voidaan ymmärtää myös kolmeksi reseptiasennosta, pää, vyötärö ja jalat.Pää on hattu tai huivi ja vyötärö vyö tai lähettilaukku Jalat ovat luonnostaan ​​kenkiä ja sukkia. Valitsemalla yhden kolmesta paikasta toisiaan toistamaan, voit yhdistellä ja yhdistää muotia ja hierarkiaa.

Kuinka valita polvihame?

Versio on päätyyppi, ja väriä täydennetään. Lyhyesti sanottuna se on laittaa versio etusijalle.

Pienen A-muotoisen ruohoversion istuttaminen ei voi vain muokata kuviota, mutta samalla se ei näytä turvonneelta, se on erittäin käytännöllinen yksittäinen tuote.

Kuinka valita sisäajot?

Laaja valikoima leveälahkeisia housuja on tuonut meille plastisuutta, ja myös pieni valikoima ylipolven hameita on paljon hyötyä.Monille valinnaisuuden vähentäminen on aikaa ja työvoimaa.

Valittaessa tulee kiinnittää huomiota kahteen seikkaan:

Värit ovat katseenvangitsija ja yhteensovitettu

Ohut ja ohut versio.Read more at:off the shoulder prom dress uk | trumpet mermaid prom dress


Älä pukeudu liian rennosti vanhuksille

Millainen on 60-vuotias nainen? Eri mentaliteetilla myös esitetty tilanne on erilainen. Jokaisella ikäryhmällä on oma tilansa, ja tärkeintä on oppia sopeuttamaan mentaliteettiaan ja elämäntapaansa. Kun jotkut naiset saavuttavat tietyn iän, he usein valittavat, että heidän asunsa eivät ole tarpeeksi kauniita, varsinkin talvityyleissä, jotka eivät voi näyttää kauneuttaan tai esitellä omaa tyyliään.

Voit ajatella kollokaatiota. Tutustu 65-vuotiaan äidin pukeutumistapaan, jossa käytetään näppärästi leveyden ja kapeuden yhdistelmää, ei vain pukeutuakseen hyvään vartaloon, vaan myös näyttääkseen elegantin luonteen, viettelevän ja viehättävän.

Leveyden ja kapeuden yhdistelmänä on käyttää löysää takkia, jossa on ohut sisäkulutus vaatteissa, joka luo leveyden ja kireyden kontrastin kautta rennon kuvan, joka ei vain näytä ohuelta, vaan näyttää myös temperamentilta.

Punainen turkki + musta itseviljely: Syksyllä ja talvella kaikki pitävät turkista, jotka eivät vain pysty ylläpitämään riittävää lämpötilaa, vaan ovat myös siro asento ja persoonallinen kauneus. Punainen takki on kirkas ja silmiinpistävä. Sellaisena takin päällä talvella kaduilla kävely on ehdottomasti yleisön huomion kohteena. Se erottuu mustasta sisustuksesta, joka on muodikas ja siisti.

Se, näyttääkö nainen nuorelta vai ei, ei itse asiassa ole kiinni iästä ja ulkonäöstä, vaan mentaliteetista ja tilasta. Punainen syntyy lämpimällä luonteella, muoti ja katseenvangitsija voi tuoda myös ikääntymisen vaikutuksen, varsinkin vaaleaihoisille naisille, se näyttää kauniimmalta punaisella liikkeellä.

Musta sisätyyli valitsee ohuen tyylin, leveän ja tiukan kontrastin, ei tuo turvotuksen tunnetta jättäen osan tilan suunnittelusta korostaen vapaata ja eleganttia tunnelmaa.

Vihreä match + musta slim fit: musta korkeakaulainen slim fit on lämmin ja ohut, ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa värisen turkin kanssa näyttämään tyylikästä tunnelmaa, erityisesti hieman lihavavartaloisille naisille. Musta on myös valinta alemmille Housut, ohuuden aura voidaan kaksinkertaistaa.

Aikuisten naisten ei tulisi keskittyä vain mustaan ​​takkia valitessaan. Kuten tämä vihreä takki, se ei ole erityisen kirkas tyyppi, mutta se on hyvin yksilöllinen. Yhdessä mustaan ​​se tuo retroa ja modernia charmia. Tyyliin valittiin kylpytakkityylinen muotoilu Vyö kiristää vyötäröä, joka on laiska ja naisellinen. Ja jos haluat saavuttaa siron asennon, ohut istuvuus on välttämätön.

Kamelitakki + kahvinvärinen tiukka istuvuus: Mitä yksinkertaisempi talvitakki, sitä edistyneempi se on, tyyli on anteliaampi, eikä väri saa olla liian hieno. Esimerkiksi samanlaisten värien yhteensovittaminen ei ole vain vaikeaa sopivat yhteen, mutta luovat myös tyylikkään ja temperamenttisen vaikutelman.

Hellävaraisen kamelin turkin ja itse viljelevän kahvinvärisen neulepuseron yhdistelmä on erittäin viehättävä, väri on hillitty ja lempeä, kerros on myös hyvin selkeä ja se voi myös tuoda esiin kypsän ja jalon luonteen. Slim fit -sisämalli sopii enemmän kauniille vartalolle naisille, ja takki avattaessa voi huomata naisten seksikästä ja hurmaavaa.

Valkoinen takki + valkoinen pohjapaita: Valkoinen näyttää yksinkertaiselta, mutta se on erittäin viehättävä Puhdas väri luo tyylikkään ja elegantin tunnelman. Tämän kaksirivisen valkoisen takin sisällä on valkoinen villapaita, jonka puhdas värimaailma antaa tyylikkään ja hienostuneen tunteen, kun taas löysä tyyli ja sileät linjat voivat tuoda myös rentoa ja luonnollista kauneutta.

Vaikka valkoinen takki on muodikas ja kaunis, se ei siedä hyvin likaa. Pieni lika suurentuu loputtomasti valkoisen edessä. Vain se nainen, joka todella arvostaa valkoista, rakastuu häneen ehdoitta. Valkoinen takki on erittäin kattava ja sitä voidaan yhdistää useisiin väreihin, joista valkoisen ja valkoisen yhdistelmä on puhtaampi ja romanttisempi.

Valkoinen muotoilu on väistämättä tylsää ja tylsää.Tällä hetkellä hieno meikki on välttämätöntä. Ensinnäkin, säädä ihon sävy tasaisesti ja herkästi. Kulmakarvat ovat heikosti pyyhkäisty tasaisen ulkonäön luomiseksi. Kiinnitä huomiota värin muutokseen. Ei liian jäykkä.

Huulipunaa ei saa olla vähemmän, se on erinomainen kumppani keski-ikäisille naisille ihonvärinsä vahvistamiseen. Kokonaismeikki on vaalea, mutta se voi myös heijastaa hyvää ihoa.Tämä meikki on herkkä mutta ei upea, kaunis eikä tahmea.

Valkoinen puuvillapehmustettu takki + valkoinen itseviljely: Syksyllä ja talvella monet naiset suosivat lyhyitä puuvillapehmustettuja takkeja. Ne ovat paitsi lämpimiä ja mukavia, myös erittäin käteviä käyttää. Yhteensopivuuden suhteen ei ole rajoituksia Housut tai hameet sopivat hyvin. Tavalliset tyylit näyttävät kuitenkin yleensä liian keskinkertaisilta, älä varsinkaan täytä niitä puuvillapehmusteisten vaatteiden päälle.

Tämä äiti käytti näppärästi kerrosmenetelmää, puuvillapehmustettuja vaatteita + pukua + valkoista ohut neulepuseroa, tavallisten yksittäisten tuotteiden yhdistelmää luodakseen täyteläisen kerroksen, joka voi tuoda lämpöä ja muodikkaan tunteen. Alavartalo on yhdistetty sinisen farkkuparin kanssa, jonka raikas väri lisää keveyden tunnetta, vähentää ikää ja näyttää hyvältä.

Jokainen nainen toivoo voivansa elää ihanteidensa mukaan, mutta jotkut ihmiset jättävät myös katumuksia, koska he kiinnittävät liian vähän huomiota itseensä ja ilmaisevat toiveensa vain suullisesti ilman mitään. Vain itseään rakastavalla naisella voi olla enemmän energiaa rakastaa muita Millainen mielentila olet. Voit yhtä hyvin aloittaa pukeutumalla ja pukeutumalla tyylikkääksi ja viehättäväksi naiseksi.Read more at:purple prom dress uk | gold prom dresses uk


On taas päällystakkien ja untuvatakkien käyttökausi  1

Oletko huomannut, että vaikka vaatekaappimme on täynnä vaatteita, meillä on vain muutamia vaatteita, joita käytämme toistuvasti joka päivä?

Vuoden vaihteessa lämpötila laskee ja laskee ja on päällystakkien ja untuvatakkien käyttökausi.

Joten tänään jaetaan syys- ja talvitakkeja ja untuvatakkeja käytettäväksi. Eri tyyliset yhteensovitetut esittelyt voivat vastata eri ihmisten tarpeita, jotta voit käyttää niitä kuukauden toistamatta niitä.

Vaikka syys- ja talvitakkeihin ja untuvatakkeihin on monia tyylejä ja värejä, on suositeltavaa aloittaa perusmalleista, jos haluat käyttää niitä yhteensopivina.

Minimalistinen tyyli

Vaikka minimalistinen tyyli onkin hillitty tuhansissa muodissa, se on aina ylitsepääsemätön. Värimaailmassa ei ole enempää kuin kolme väriä Neutraalit värit kuten tavallinen musta, valkoinen ja harmaa ovat eniten käytettyjä värejä minimalistisissa tyyleissä Näennäisen yksitoikkoinen värijärjestelmä sisältää täyteläisiä kerroksia. kaunis.

Jos kaapissa on musta takki, voit käyttää sitä luomaan minimalistista tyyliä, ja voit pinota beigen ja kermanvalkoisen paidan kirkastaaksesi ja lievittääksesi tylsyyttä.

Mustavalkoisten ruudullisten elementtien lisääminen on mielenkiintoisempaa kuin puhtaita värejä, sillä siinä ei ole vain retromakua, vaan siinä on myös kerrostuntumaa.

College tyyliin

Viimeisen kahden vuoden aikana myös college-tyyliset asut ovat olleet erittäin suosittuja, hieman rentoja ja hieman kirjallisia ja kirjallisia, ja ne ovat nuorekkaita ja energisiä.

Klassinen sarvinappitakki on erinomainen yksittäinen tuote college-tyylin luomiseen.Lisäksi joidenkin lyhyiden lyhyiden untuvatakkien pukeutumistapa, joissa on pystykaulus + suorat housut/sokkihousut + loaferit, on myös kiinteä kollokaatio college-tyyliin .

Tytöt, jotka pelkäävät pohjoisen kylmää, voivat myös käyttää hattuja ja hanskoja ulkoillessaan ja valita kirkkaita värejä pitääkseen lämpimänä ja saadakseen koristeellisia koristeita.

Urheilullinen tuuli

Istu toimistossa pitkään, rentoudu viikonloppuisin, käytä mieluummin mukavia ja väljiä urheiluvaatteita ja ole esteetön oma itsesi.

Syksyn ja talven urheilutyyliin valokuvatuimmat ovat lenkkeilyhousut, joissa on jalkaterät, ja housujen lahkeet voidaan sulkea tiukasti lämpötilan lukitsemiseksi. Valitse mustaan ​​verrattuna tyylikäs vaaleanharmaa, joka ei ole niin tylsä ​​sen kanssa. Yhdistä neuletta tai puseroa ja pinoa se paksun ja lämpimän untuvatakin kanssa. Grace ja lämpötila ovat kaikki verkossa.

Jos haluat olla viileämpi, voit vaihtaa urheilukengät Martin-saappaat, jolloin aura kohoaa suoraan kaksi astetta.

Tyttömainen tyyli

Tärkeintä tyttömäisessä tyylissä on heijastaa eloisuutta, joten on parasta välttää värin himmeitä tummia värejä, kuten lempeä kerma ja makea vaaleanpunainen ovat erittäin energisiä.

Jos et halua pukeutua lapsellisesti, vaaleanpunaista voi käyttää apuvärinä yhteensopivuusalueen kaventamiseksi. Esimerkiksi vaaleanpunainen turkki tulee valita huolella, varsinkin pitkä, jota ei ole helppo hallita suuren alueen takia.

Sen lisäksi, että korostat tyttömäistä temperamenttia värijärjestelmästä, voit myös luoda tyttömäistä tyyliä versiosuunnittelun avulla, kuten käyttämällä löysää untuvatakkia retrotyylisellä laskoshameella, puemalla paljasjalkainen esine ja ritarisaappaat. ihmiset makeita ja suloisia Viileä tunne, tämä pukeutumistapa sopii hyvin myös pienille tytöille.

Lempeä tuuli

Kevyt taitava tyyli ei ole kovin nirso, se sopii moneen tilanteeseen ja sitä käytetään eniten jokapäiväisessä elämässämme. Jos haluat korostaa lempeyden tunnetta, valitse pehmeitä ja vähän säilyviä väriyhdistelmiä.

Esimerkiksi klassinen khaki-takki, käännemuotoilu on yksinkertainen ja tyylikäs, ja kaurapuuvillaneulemekko on kerrostettu lempeästi ja temperamenttisesti.

Viileä turkki on integroitu, ja elegantti maitoteen väri on valittu heikentämään voiman tunnetta, ja vaaleat farkut ovat rentoja ja tyylikkäitä.

Turkiskaulus on kuolematon ja kaunis ja täynnä huippuluokan tunnetta. Se sopii hyvin yhteensopiviin mekoihin. Se on paitsi katseenvangitsija päivittäiseen käyttöön, myös erittäin valokuvauksellinen matkalla otettaessa.

Kylmän talven tullessa untuvatakeista on tullut välttämättömyys päivittäiseen käyttöön.Jos vaatekaapissasi on jo klassista mustaa, valkoista ja harmaata, kannattaa tänä vuonna aloittaa uusia värejä. Vaalean ja pehmeän sinisen mukana tulee hellävarainen suodatin ja perusväristen housujen kanssa. Hameen pukeutuminen on erittäin katseenvangitsija.

Liikennetuuli

Työmatkalla pitää pukeutua tavallista rauhallisemmin, jotta värien yhteensovittamisessa ei voi hypätä liikaa. Tällä hetkellä, kuten klassiset kameli-, khaki- ja ruskeat takit, joilla on oma aura, ne eivät ole yhtä tylsä ​​kuin musta ja voidaan pukea. Pois tunnelmallisesta ja kyvykkäästä älyllisestä luonteesta.

Neulotut neulepuserot ja paidat ovat klassinen sisäpuolen yhdistelmä, joka on yksinkertainen ja muodikas, mutta myös sisätiloissa on hyvä riisua takki.

Pohjaksi voit valita samanväriset pukuhousut ja housut, jotka näyttävät auraa ja muokkaavat lahkeen muotoa, ja väri venyy ylös ja alas ja sillä on merkittävä vaikutus.Read more at:grey prom dresses uk | purple prom dress uk