katherined

Tervetuloa sivulleni

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2021.
Edellinen

Älä käytä sokeasti 50-vuotiaan naisen jälkeen  1

Ajan kuluminen tekee naisten ulkonäöstä vähemmän kiinteän kuin nuoruudessa ja he menettävät täyden kollageeninsa, mutta he voivat myös saada enemmän viisautta tai selvempää ymmärrystä elämästä. Myös pukeutumisessa niistä tulee entistä tarkempia, eivätkä tee niin paljon kiertoteitä kuin nuorena. Yli 50-vuotiaille tytöille pääset kurkistamaan joidenkin japanilaisten sekalaisten mallien asuihin, esimerkiksi vuonna 1973 syntynyt Yuko Wuming on lähes puolisadan vuoden iässä yhtä kaunis kuin kolmekymppinen. .

01

Kiinnitä huomiota värien yhteensovittamiseen ja kaikuun

Muotoilusta ilman värejä puhuminen on epätäydellistä. Värihän määrää muotoilun onnistumisen todennäköisyyden. Asukokonaisuus tarvitsee myös harmonisten ja tasapainoisten värien siunauksen antaakseen muodikkaampaa loistoa. Jos pidät hillitystä pukeutumistyylistä, voit kiinnittää huomiota tapaan sovittaa värejä ylhäältä alas. Erityisesti joidenkin perusvärien keskinäinen tulkinta voi auttaa lisäämään pukeutumisen yksinkertaisuuden tunnetta.

Wuming Yuko valitsi tummanharmaat topit ja housut, joista näkyy, että nämä housut on suunniteltu urheiluhousuihin, jotka näyttävät äärimmäisen rentoilta ja niiden ryhti on tullut rennommaksi.

Väritasapainon tapa on hyvin yksinkertainen, toisinaan värien hiljainen yhteistyö, kuten saman värin yhteensovittaminen, riittää tekemään pukeutumisesta tiiviimmän ja katseenvangitsevamman.

Kuten tämä pitkä valkoinen takki, mekon kerrostaminen sen päälle on tapa tasapainottaa värejä. Lisäksi hameen tyylisuunnittelu on erittäin kevyt, ja se on myös loistava yhteissijoitusmalli talvivaatteiden häivyttämiseen. Tällaisella hameella ei ole ikärajaa, eikä figuuria vaadita.Sisävaatteeksi se on täysin sopiva ja täysin pätevä.

Tiukan aikataulun omaavien toimistotyöntekijöiden on vaikea ponnistella paljon vaatteiden sovittamiseen päivittäin.Värien käytössä he voivat käyttää tasapainoisia menetelmiä virheiden todennäköisyyden vähentämiseksi.

Wuming Yuzin asu, takin asu ja housujen käyttö ovat samaa harmaata väriä. Värien ei kuitenkaan tarvitse olla liian samankaltaisia, vaan hieman eron säilyttäminen antaa sinulle kerroksittain etenemisen ja värisiirtymän tunteen.

Jokaisen muotoilun osan väritasapaino on myös naisille vaikea ratkaistava.Mitä enemmän värejä käytetään, sitä kirkkaammat värit lisäävät sovituksen virheprosenttia. Siksi värisovituksen ratkaisemisen lähtökohta on valita oikeat värit ja se on helppo sovittaa yhteen.

Mustavalkoisella voi usein olla voittamaton paikka.Tämä johtuu siitä, että ne eivät aseta paljon vaatimuksia naisten yhteensopivuuden vahvuudelle, eikä niitä juurikaan painoteta. Voit käyttää suoraan mustan takin ja mustan yhdistämistä Käytä täydennyksenä valkoisia housuja ja kengissä on mustia, jotta ylä- ja alasivuilla on hiljainen koordinaatiovaikutus.

02

Denimhousut heikentävät raskasta tunnelmaa

Talvella pukeutuminen on todellakin erittäin helppoa ilmaista raskauden tunnetta, koska vaatteiden määrän kasvu saa muodon painon nousemaan suoraan ja väri ei ole hyvin säädetty, mikä aiheuttaa tällaisen puutteen. Voit käyttää suoraan sinisiä denimhousuja heikentämään raskasta tunnelmaa.

Esimerkiksi näiden farkkuhousujen ja pitkän takin yhdistäminen voi säätää tunnelmaa, kun pitkän takin väri on erittäin syvä.Yhdeksän pisteen housujen muotoilu on myös erittäin mukava käyttää. Yhteensopivia kenkiä, kangaskenkiä, korkokenkiä ja lyhyitä saappaita on lukemattomia, mikä riittää näkemään, että sinisissä farkuissa on laaja mieli.

Farkut eivät ole yksittäinen tuote, jolla on tietty suunta, vaan ne ovat vain materiaaliltaan samanlaisia, ja muita tekijöitä voidaan muuttaa mielensä mukaan. Olipa kyseessä pituus tai oma väri, naiset voivat valita suosikkinsa kohdistetusti. ystävällinen.

Kuten nämä farkut. Se on hieman löysempi, leveä turkki, joka osoittaa naisen rennomman tilan.Tällainen ottelu on enemmän yhden tuotteen käyttöä mukavamman pukeutumiskokemuksen luomiseksi.

03

Ota vanhentuneet kengät

Joillakin kengillä ei ole ilmeisiä vaatimuksia vuodenajalle, olipa kyseessä kuuma kesä. Se on edelleen talvella purevien kylmien tuulien kanssa, joten sitä voidaan käyttää normaalisti.

Vanhentuneet kangaskengät ovat tyypillinen tyyppi. Viisikymppisille naisille tällaisten kenkien käyttäminen ei vaadi pituutta, ja toiseksi, vasikoita ei vaadita, mikä voi antaa niiden tulla täysin luonnolliseen tilaan. sopiva ja tunnelmallinen asu. Canvaskengät voidaan yhdistää vahvasti verhottujen housujen kanssa, mikä vapauttaa sattumanvaraisuuden.

Jos aloitat yhteensopivuuden näkökulmasta, kangaskenkien värin valinnassa, valkoinen on luonnollisesti paras valinta, ja se on myös ensimmäinen tärkeä väri, jota ihmiset harkitsevat. Siitä lähtien, kun tämä kenkä tuli suosituksi, sen suosio ei ole koskaan kadonnut, mutta yhä useammat iäkkäät naiset voivat käyttää sitä.

Tässä Wuming Yukon asussa on kanvaskenkiä ja siihen on lisätty hieman ikääntymistä vähentäviä elementtejä, mutta samalla sarvinappitakkien käyttö sopii myös ikääntymisen teemaan. Tällainen turkki säilyttää hyvän yhteensopivuuden edun värin vuoksi.Read more at:purple prom dress uk | pink prom dress uk


30 vuoden iän jälkeen sinun on osattava pukeutua ranskaksi, opi nämä 4 pistettä  1

Aikuiset naiset yli 30 vuoden iän jälkeen pitävät yleensä kovasti joistakin romanttisista ja eleganteista pukeutumistyyleistä. Mitä tulee romanttisiin ja elegantteihin mekoihin, ihmiset tulevat ensimmäisenä mieleen ranskalaisnaisille, jotka pitävät tätä tyyliä kuoliaaksi, romanttisena ja eleganttina. Jos heidän luonne on kaiverrettu heidän luihinsa, yksinkertaisella ja hienolla sovitustavalla tämä tunnetyyli esitetään elävästi. 30-vuotiaana heidän on voitava käyttää ranskaa. Opi nämä 4 pistettä ja hallitse ranskan kielen olemus helposti pitää päällä.

1. Väri on yksinkertainen ja hieno

Ranskalaisten naisten eleganssi heijastuu yleensä värien yhteensovittamisesta. He kokeilevat harvoin liian kirkkaita värejä, kuten iso punainen, kirkkaan vihreä tai Barbie. Tämä väri on yleensä heidän asussaan. Kaikki ovat hyvin harvinaisia, ja jotkut perus musta, valkoinen , harmaa ja ruskea ovat pohjimmiltaan heidän päivittäisen pukeutumisensa pääteeman.

Koko vartalon värisovitus on hyvin yksinkertaista ja perussaman värin tai samankaltaisen värisovitusmenetelmän avulla saadaan aikaan visuaalinen harmonia ja yksinkertaisuus. Vaikka eri väriyhdistelmiä olisikin, niitä on periaatteessa korkeintaan kolme. äärimmäisen yksinkertainen tapa värinsovitus ei yleensä ole kovin silmiinpistävä, mutta se on erittäin kestävä, ja mitä enemmän katsot, sitä enemmän katseet.

Ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​koko vartalon värisovituksessa.Perusmustan ja harmaan lisäksi yleisin on lämmin ruskea tai kameli.Tämä lämmin värisovitusmenetelmä on yksinkertainen ja hellävarainen, joka ei sovi vain kypsän naisen vartaloon Naisellisuus esitetään ja ihon kohtalaisen kirkastumisen vaikutus voidaan esittää tällä värinsovitusmenetelmällä.

Toiseksi tyyli on rento ja laiska

Tyylin yhteensovittamisen suhteen he harvoin kokeilevat niitä erittäin tiukkoja ja itseään viljeleviä esineitä. Sen lisäksi, että he yhdistävät ranskalaisiin asuihin klassista eleganssia ja romantiikkaa, he kiinnittävät paljon huomiota myös yhteensovittamisen mukavuuteen. Vartalon sijoittelun suhteen he korostaa kohtalaisen löysää versiota, jolla korostetaan rentoa ja laiskaa kollokaatiotyyliä.

Vaikka käytät pukutakkia, valitset erittäin mukavan casual-tyylisen puvun.Casual-tyylinen pukutakki on yleensä version suunnittelussa leveämpi ja korkeampi, eivätkä sen pukemisen vartalon muotovaatimukset ole kovin korkeat.

Tai käytä laiskaa ja mukavaa mohairpuseroa korkeavyötäröisen hameen kanssa, joka voi näyttää romanttisen tyylin ja pitkien jalkojen yhteensopivuuden.

Kolmanneksi lisävarusteiden valinta on kirsikka kakun päällä

Ranskalaiset naiset eivät ole kovin tylsiä pukeessaan asuja, vaan he ovat yleensä hyvin hillittyjä ja yksinkertaisia ​​valitessaan yhteensopivia vaatteita, ja he näyttävät huomaamattomilta, mutta he ovat erittäin hyviä käyttämään asusteita, jotka parantavat ottelun yleistä rakennetta.

Esimerkiksi pääntiessä oleva kukkainen silkkihuivi ei voi ainoastaan ​​osoittaa yleisen sijoituksen rikkautta kukkaisen silkkihuivin asettamisen kautta, vaan myös välttää pääntien tilaa sovitettaessa ja puhaltaa silkkihuivin kulmaa. tuuli, joka on romanttinen Kuitenkin raaka.

Aaltopisteelementti on ranskalaisen tyylin klassisin elementti. Tämän aaltopisteelementin suunnittelumenetelmä on hyvin yksinkertainen. Kevyellä ja puhtaalla valkoisella aaltopisteellä perusmustalla ei koko vartalon värisovitus ole kovin hyvä mutta mitä enemmän katsot, sitä viettelevämpi.

Hieno kaksikerroksinen pieni kaulakoru yhdistetään korkeapääntiiseen puseroon, joka on romanttinen ja tyylikäs ja näyttää hahmon kaarevuuden.

Neljänneksi hienojen kiharaisten hiusten romanttinen arvo on täynnä

Romanttista ja eleganttia naisellisuutta korostavien vaatteiden yhdistelmän lisäksi kampaukset voivat korostaa myös kypsän naisen naisellisuutta, kuten mallin mallin mukaista lyhyttä kiharaa hiusta, joka on romanttinen ja elegantti, jossa on erittäin herkkä tunne. pienten kiharat hiukset ovat sekä elegantteja että suloisia, ja niillä voi olla erittäin hyvä vaikutus kasvojen muodon muokkaamiseen.

Ranskalaistyyliset kiharat hiukset luovat yleensä yksinkertaisuuden ja luonnollisuuden tunteen, olipa kyseessä sitten jäykkä tai kihara, niiden tulee korostaa yksinkertaisuutta ja luonnetta ja käyttää luonnollisia kiharoita kypsän naisen lempeyden osoittamiseen.

Aikuisten 30-vuotiaiden naisten tulisi oppia sovittamaan yhteen romanttinen ja elegantti ranskalainen tyyli sekä laiska ja rento ranskalainen tyyli osoittaakseen kypsien naisten viehätyksen.Read more at:grey prom dress uk | gold prom dresses uk


50-vuotias nainen, pukeudu vain tällaisiin talvivaatteisiin  1

Pukeutuminen ja pukeutuminen ei ratkaise ainoastaan ​​sitä, onko ulkoinen kuva tyylikäs ja siisti, vaan myös heijastelee 50-vuotiaan naisen makua, estetiikkaa, näkemystä ja itsensä viljelyä. Sopivasti, älykkäästi ja tyylikkäästi ja elegantisti pukeutunut 50-vuotias nainen saa ihmiset ajattelemaan, että hänellä on oltava jotain itselleen, eikä hän suostu näyttämään ikääntyessään huolimatonta imagoaan, vaan käyttää vaatteita laajentaakseen eleganssiaan ja kauneuttaan häneen. vanhuus.

Esimerkiksi tällä kertaa kanssasi jakamaan tulleen amatööribloggaajan mekko on sekä tyylikäs että yksityiskohtainen, mikä on suuri viitearvo 50-vuotiaille naisille. Tänä talvena maailman nähnyt 50-vuotias nainen pukeutuu vaatteisiinsa tällä tavalla, mikä on muodikasta ja tyylikästä ja voi lisätä tunnettuutta!

1. Mekko on yksinkertainen, mutta siinä on yksityiskohtia

Useimmat 50-vuotiaat naiset valitsevat perusmallin välttääkseen virheitä yksittäisen tuotteen valinnassa tai käyttävät liikaa voimaa lisätäkseen tunnettuutta joukolla hienoja yksittäisiä tuotteita. Jos haluat tasapainottaa käytännöllisyyttä ja muotia, kumpikaan näistä ei ole toivottavaa.

Yleisesti ottaen voimme tehdä perusmalleista talvivaatekaapin päähenkilön, kuten valitsemalla yksinkertaiset ja runsaat neulepuserot, neulepuserot, pohjapaidat, kapeat farkut, suoralahkeiset housut sekä lisäämällä vaatekaappiin muutaman päällekkäisen varoituksen. tyyli elementeillä.

Se voi olla ruudullinen, koiranhampainen takki, pieni tuoksuva takki, ruudulliset leveälahkeiset housut tai epäsäännöllinen pitkä takki, jossa on ompeleet, neulepusero, jossa on halkiot ja niin edelleen.

Vaikka nämä tuotteet eivät ole yhtä yksinkertaisia ​​ja hillittyjä kuin perusmallit, suurin osa päällekkäisistä malleista ja kohokohdista on hallittavissa tietyllä alueella, ja tavalliset noin 50-vuotiaat voivat helposti hallita niitä. päivittäiset tyylit, vältä liiallista pukeutumista.

Kuten täällä värjätty puuvillavaatteet, se on lämmin, mukava ja oma tunnustuksensa, se on värikkäämpi kuin musta puuvillavaatteet tai muut yksiväriset puuvillavaatteet, ja tylsyys on pyyhitty pois.

Toiseksi luo korkea vyötärölinja

Se, ovatko 50-vuotiaat naiset nähneet maailmaa, heijastuu heidän asenteensa pukeutumiseen Maailman nähneet naiset ovat pukeutumiseen ja pukeutumiseen erittäin erityisiä, ja he kiinnittävät huomiota myös vyötärön asentoon sovittelussa.

Kuten useimmat talvitakit tai neuleet ovat suhteellisen paksuja ja väljiä, vyötärölinjan nostaminen ei vain lievitä turvotusta, vaan myös optimoi 50-vuotiaan naisen oman vartalon osuuden, jolloin voit näyttää tyylikkäämmän ja hoikemman.

Vyötärölinjaa voi nostaa monella tapaa, täällä käytetään esimerkiksi epäsäännöllisiä villapaitoja ja korkeavyötäröisiä leveälahkeisia farkkuja, jotka ovat muodikkaita ja yksilöllisiä, ja epäsäännöllinen muotoilu myös hiljaa kohottaa vyötärölinjaa.

Vyötä voidaan pitää talven välttämättömimpänä asusteena.Pitäisitpä sitten villapaitoja, takkeja tai untuvatakkeja päällä, vyöllä vyötärölinjan sulkeminen voi rikastaa pukeutumistasoa ja säätää vartalon mittasuhteita.

Kuten tässä ohuessa vyötärönauhassa, keskipitkän villapaidan kanssa yhdistettynä se antaa myös kunnollisen ja tyylikkään vaikutelman, vaikka helmaa ei olisikaan painettu.

Kolmanneksi, yritä yhdistää saappaat enemmän talvella

Todella muodikkaat 50-vuotiaat naiset pukeutuvat kaikin puolin hyvin, hiuksistakin huokuu hienouden tunnetta.Talvella he kiinnittävät erityistä huomiota yhteensopiviin kenkiin.

Kuten lyhyistä saappaista tai polven alle ulottuvista saappaista, uskon, että 50-vuotiaan elegantin naisen kenkäkaapista ei tule pulaa. Nämä saappaat eivät vain pidä lämpimänä, vaan myös tekevät 50-vuotiaan naisen talvisesta ilmeestä muodikkaamman ja kauniimman.

Otetaan esimerkiksi Martin-saappaat Nämä lyhyet saappaat ovat siistejä, tyylikkäitä ja nuorekkaita yhdistettynä housuihin tai suoralahkeisiin farkkuihin.

Saappaiden kauneus ei heijastu vain lämmössä, vaan heijastuu myös perusesineiden yhdistämisessä sen kanssa, mikä voi tehdä alkuperäisestä muodosta huokuu loistoa, jota on vaikea sivuuttaa.

Esimerkiksi paksu neulepituinen neuletakki ja denim leggingsit, nämä kaksi esinettä näyttävät hyvin tavallisilta, mutta polvisaappaiden käyttämisen jälkeen samanvärisen aluspaidan kaiku, yleinen tyylitaso paranee välittömästi useilla kerroksilla.

Tässä on kiinnitettävä huomiota kahteen yksityiskohtaan. Ensinnäkin, vaikka saappaat ovat lämpimämpiä, niiden pituus on parasta olla hieman polven alapuolella. Kuten ylipolven saappaat, sitä ei ole helppo hallita, kun taas alle saappaat. -polvisaappaat ovat siistimpiä ja joustavampia.

Lisäksi saappaat on ensin yhdistettävä pienijalkaisiin housuihin, ja lahkeet ovat pidemmät.Jos kyseessä on lyhyitä saappaita, kannattaa valita suorat housut, kengänhousut tai polven yli ulottuvat hameet.

Neljänneksi, yritä yhdistää perinteisiä ja yksinkertaistettuja menetelmiä

Mitä tulee pukeutumiseen ja pukeutumiseen, 50-vuotiaat naiset, jotka ovat todella nähneet maailmaa, eivät rajoitu puhtaisiin väreihin, vaan he näkevät vaatekaapissa aina painettuja esineitä, kuten painettuja takkeja, retrojacquard-puseroja tai painettu puolikas. hameet..

Näiden esineiden pinta on peitetty tyylikkäillä ja muodikkailla painokuvioilla, jotka ovat kerroksellisempia ja huomiota herättävämpiä kuin puhtaat värituotteet. Talvella käyttäminen voi helposti rikkoa tylsän mekon.

Mutta kun sovitat näitä kollokaatioita, sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota värien yhteensovittamiseen.

Voimme esimerkiksi noudattaa periaatetta yhdistää perinteinen ja yksinkertainen niin, että puhtaan värin yksittäistuotteen väri on yhdenmukainen painetun yksittäistuotteen kanssa, tai käyttää tummaa väriä muotoilun ja värinsovituksen päähenkilönä, mikä on sekä kypsä että muodikas kaiken kaikkiaan.Read more at:yellow evening dress uk | cheap prom dresses uk


50-vuotias nainen rakastaa "takki + kukkahame" talvella  1

Keski-ikäisten naisten eleganssi ei heijastu vain tavoissa, sanoissa ja teoissa, vaan myös pukeutumisessa, minkä vuoksi monet 50-vuotiaat naiset rakastavat kauneutta vanhetessaan. Pukeutumisessa he eivät enää rajoitu joihinkin vanhanaikaisiin tyyleihin, vaan etenevät ajan mukana ja tuovat pukeutumistyyliinsä uutta elinvoimaa.

Esimerkiksi talvella 50-vuotiaat naiset, jotka ovat todella tyylikkäitä, käyttävät harvoin takkeja ja leggingsejä. He käyttävät mieluummin "takkia + kukkahameita". He ovat muodikkaita, romanttisia ja temperamenttisia. Katsotaanpa!

1. Takin + kukkahameen edut

50-vuotiaat naiset ovat erilaisia ​​kuin nuoret tai työssäkäyvät naiset.Nuoret tykkäävät pukeutua röyhkeästi tai suloisesti.Työssä työskentelevät naiset kiinnittävät huomiota siistiin ja kyvykkyyteen,mutta kun nainen täyttää 50v, hänellä on tietty taloudellinen kyky,elämä ei ole enää niin kiireinen ja aikaa riittää.Pukeutumisessa kiinnitetään enemmän huomiota sopivaan ja tyylikkääseen sijoitteluun sen sijaan, että puettaisiin rennosti ajan ja vaivan säästämiseksi.

1. Harkitse sekä eleganssia että romanttista muotia

Takit ja kukkahameet täyttivät täysin 50-vuotiaan naisen pyrkimyksen eleganssiin, muotiin ja romantiikkaan, tehden yleisestä talvesta makean ja lempeän.

Verrattuna päällystakkeihin, joissa on leggingsit ja farkut, tämä tyyli on myös uudempi ja ainutlaatuisempi, naisellisempi ja luo kevyen ja ketterän kauneuden.

2. Vähennä ikää ja optimoi kehon mittasuhteet

Takkeja ja kukkahameita voidaan kutsua "takki+hame" -tyylin huippuluokan versioksi.Se on valinta, jota voi käyttää ylellisyyden tunteella ilman suurta vaivaa. Ja kukkahameet ovat hyvin tunnistettavissa, kun taas talvitakit ovat enimmäkseen yksivärisiä.. Perinteisen ja yksinkertaisen tyylin yhdistelmä tekee pukeutumisiän nuoremmaksi ja rikkoo tylsyyden.

Toiseksi kukkahameet ovat enimmäkseen sateenvarjohameita, laskoshameita tai A-linjaisia ​​hameita, jotka ovat riittävän löysät ja kevyitä ottamaan huomioon jalan muotoiset puutteet, kuten taipuneet jalat ja paksut jalat.

2. Kukkahame tyyli

Kun useimmat naiset täyttävät 50 vuotta, takkivalikoima on periaatteessa sama, suurin osa niistä on mustia, harmaita, valkoisia tai maanläheisiä yksivärisiä takkeja, ja pukeutumisvaikutukseen vaikuttavista tekijöistä on tullut kukkahametyylejä.

1. Painettu laskoshame

Hameen pinnalla kukkakuvioitu painettu hame on klassisin ja romanttisin. Se voi ilmaista 50-vuotiaan naisen eleganttia ja älykästä puolta paremmin kuin muut kukkahameet. Kerroksellisella poimutuksella se luo entisestään älykäs kaunotar.

Sitä käytettäessä on suositeltavaa valita kuvioitumpi villa- tai satiinimateriaali, joista ensimmäinen pitää lämpimänä ja hellävaraisena, kun taas jälkimmäinen säteilee hieman kiiltoa ja vakuuttavaa ylellisyyttä.

2. Ruudullinen hame

Kylmällä talvella on myös eräänlainen painettu hame, jota ei saa jättää huomioimatta, eli ruudullinen hame, ruudullinen elementti on klassista ja retroa, hieman kirjallisempaa ja taiteellisempaa kuin painettu hame, ja se on suhteellisesti enemmän. pidättyväinen ja hillitty.

Kuten villaiset ruudulliset suoralahkeiset housut, pieni ruudullinen sateenvarjohame tai twill-laskoshame, yhdistettynä yksiväriseen takkiin, kaunis ja viehättävä.

3. Kukkamekko

50-vuotiaille naisille, jotka eivät halua murehtia liikaa, on suositeltavaa yhdistää päällekkäisiä printtejä tai kukkakuvioisia mekkoja suoraan talvella.Pienet kukkamekot ovat suhteellisen leikkisiä ja suloisia, eivätkä ne ole niin nirsoja kuten isoprinttimekot.

Kun käytät, valitse yksivärinen takki, joka sopii kukkahameen taustaväriin tai kukkahameen väriin, jolloin yleismuoto paranee.

4. Pitsihame

Vaikka pitsimateriaalista valmistettu kukkahame ei ole yhtä katseenvangitsija kuin painettu hame, pitsikankaalla on oma romanttinen tunnelmansa, joka voi yksivärisellä pitkätakilla lisätä mekkoon kaksitoista pistettä vetistä hellyyttä.

Pitsihameet ovat kuitenkin värivalintaisempia. Yleensä kirkkaita värejä ei suositella. Ne ovat edullisia minuuteissa. Voit yrittää vaihtaa beigeen, mustaan ​​tai valkoiseen.

Kolmanneksi pukeutumistaidot

"Takki + kukkahame" -mekossa 50-vuotiaiden naisten täytyy paitsi kiinnittää huomiota hameen valintaan, myös hallita taidot tehdä yleispukusta kauniimpi ja hienostuneempi.

1. Värien yhteensopivuus

Useimmat tietävät klassisen periaatteen, jonka mukaan värejä on enintään kolme. Itse asiassa korkeamman tason värisovitustekniikka on varmistaa värien yhteensopivuus. Esimerkiksi yleisin tapa yhdistää sama väri ja viereiset värit on luonnollinen ja riittävän antelias.

50-vuotiaat naiset, joilla on hyvä värinhallintakyky, voivat kokeilla talvella myös khaki + punainen, khaki + sininen tai ruskea + vihreä.

2. Osoita vyötärölinjaa

Suurin osa pitkien takkien yhdistämiseen käytetyistä kukkahameista on väljiä ja kevyitä, ja niillä on korkea figuuritoleranssi.Tällä hetkellä vyötärölinjaa voi korostaa tukkimalla helmaa tai vyötärönauhaa, jotta vältytään löysiltä vaatteilta ja energian puutteelta.

Tällä tavalla, vaikka figuuri olisi pieni tai lihava, voit käyttää hyvää luonnetta.

3. Lyhyillä saappailla on siunausvaikutus

Käytettäessä takkia kukkahameella, jokainen valitsee enemmän kenkiä, mutta lyhyet saappaat ovat suositeltavimmat, jotka eivät vain pidä lämpimänä ja mukavana, vaan tekevät mekosta myös herkemmän ja muodikkaamman.Read more at: gold prom dresses uk | grey prom dress uk


"Takki + paita" on käytännöllisin yhdistelmä talvella  1

Suurin osa naisista on 50-60-vuotiaita, ja he pukeutuvat käytännöllisesti ja avokätisesti, ja talvella he valitsevat usein päähenkilöksi päällystakit ja luovat niillä katu- tai kotityyliä. Vaikka takki on klassinen ja antelias, usein sovituksesta puuttuu muodin tunne, mikä tekee mekosta myös paljon halvempaa.

Talvella 50- ja 60-vuotiaille naisille suositellaan valitsemaan pukeutumistila "takki + paita", jolla pinoamisen avulla voidaan pitää lämpimänä ja muodissa ja samalla tehdä paitaa. takki kaunis. Totta puhuen "takki + paita" on käytännöllisin yhdistelmä talvella.50- ja 60-vuotiaat naiset pukeutuvat todella muodikkaasti!

1. Erilaisia ​​tapoja "takki + paita"

Sekä takit että paidat näyttävät olevan käytännöllisiä esineitä, jotka eivät ole enää yleisiä, mutta nämä kaksi ovat toisiaan täydentävässä suhteessa.Yhdistelmän jälkeen niitä on helppo päivittää, jotta takit ja paidat näyttävät muodikkaammilta ja tyylikkäämmiltä.

1. Takki + neulottu liivi + paita

Yhdistelemällä takkeja paitojen kanssa, eri paitatyyleillä ja -väreillä tai muodon eri asemilla saa aikaan erilaisia ​​visuaalisia tehosteita, mikä antaa paidalle myös rikkaamman muodin ominaisuuden turkin muotoon.

Esimerkiksi talvella 50- ja 60-vuotiaat naiset voivat käyttää paitaa takin sisäkerroksena, jossa on vaalea V-pääntie tai rakkauspääntie neulottu liivi keskellä Paita ja neuloseliivi ovat siistit. ja toinen lempeä, mikä saa takin näyttämään hyvältä. Hän näyttää kohteliaammalta ja täynnä kirjoja.

2. Takki + paita + pohjapaita

Toinen tapa on käyttää paitaa siirtymäkohteena päällystakin ja sisäpukujen välillä, jolla voidaan rikastaa pukeutumistasoa yksinkertaisten paitojen avulla, mikä sopii hyvin iäkkäille ja lihaville äideille.

Tässä on yksityiskohta, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, joten sinun on käytettävä korkeavyötäröisiä leveälahkeisia housuja nostaaksesi vyötärölinjan asentoa.

Jos sinulla on hoikka vartalo, voit kokeilla korkeavyötäröisten leveälahkeisten housujen lisäksi myös korkeavyötäröisiä suoralahkeisia farkkuja, jotka yhdistävät lyhyet saappaat ja luo helposti pitkät lahkeet.

Älä kuitenkaan unohda avata paidan kaulusta.Pyöreän pääntien ja puolikorkeapääntiisten pohjapaidoiden vastakohtana pukeutumisen painopiste voidaan siirtää ylöspäin, mikä on hyvännäköistä ja muodikasta.

3. Takki + paita

Talvella helpoin kollokaatiosuunnitelma on pukea paita suoraan takin kanssa, se ei vaadi kantajalta omia kollokaatiotaitoja ja yleisö voi helposti hallita sitä.

Vinkkejä: Kaksikerroksinen pukeutuminen on tärkeämpää värinmuutoksissa kuin kolmikerroksinen kuluminen.Yleensä suositellaan yhdistelemään suoraan valkoisia paitoja muodon kirkkauden lisäämiseksi tai yhdistämään samanvärisiä paitoja eri sävyillä.

2. Sitä voidaan käyttää paitana takin sisällä

Takkeja ja paitoja voi yhdistää monella eri tavalla, ja monia paitoja voidaan yhdistää takkiin. 50- ja 60-vuotiaat naiset, joilla ei ole aavistustakaan, voivat valita seuraavista kolmesta.

1. Valkoinen paita

Valkoiset paidat tuntuvat puhtailta, siisteiltä ja klassisilta. Vaaleilla ja kirkkailla sävyillä ne sopivat eri takkien yhdistämiseen Esimerkiksi vaaleiden turkkien yhdistäminen on virkistävää ja hellävaraista, ja mustan ja tummanharmaan takin yhdistäminen piristää helposti.

Se sopii hyvin myös kamelin, kahvin, karamellin, vintage-punaisen tai tummanvihreän takkien kanssa, sinun täytyy olla vaatekaapissasi.

2. Sininen paita

Olipa kyseessä vaaleansininen tai kirkkaan sininen paita, sillä voi olla rooli talven tylsyyden murtamisessa ja rationaalisuuden ja korkean tason tunnetta tuodaan muotoon, joka sopii hyvin yhteen mustaan ​​ja khakin turkkiin.

Tällä tavalla on kuitenkin suositeltavaa valita sisimmälle pohjapaidalle musta.Musta ja sininen ovat tummia ja sinisiä, mikä on vielä upeampaa.

3. Ruudullinen/raidallinen paita

Talvitakit ovat enimmäkseen yksivärisiä, ilman ylimääräistä koristelua. Paitoja yhdisteltäessä huolehdit asujen kohokohtien puutteesta. Sitten voit käyttää raidallisia tai ruudullisia paitoja lisätäksesi tyyliisi retroa ja siisteyttä.

Ruutu- ja raidoituselementtien lisäämisen myötä esineiden väliset kerrokset erottuu.

3. Mitä housuja minun pitäisi käyttää, kun käytän takkia + paitaa?

Päällystakkeja ja paitoja käytetään periaatteessa avoimesti, jotta paita paljastuu hierarkian tunteen lisäämiseksi.Tällä hetkellä 50-60-vuotiaiden naisten tulee kiinnittää huomiota alaosien valintaan.

1. Siniset korkeavyötäröiset farkut

Useimmat 50- ja 60-vuotiaat naiset haluavat näyttää nuoremmilta ja katumaisemmilta. Tällä hetkellä voit keskittyä joihinkin iättömiin esineisiin, kuten sinisiin korkeavyötäröisiin farkkuihin, ja käyttää niitä rennon muodin parantamiseen.

Niistä pidät vapaasta ja helposta pukeutumistyylistä tai lahkeen muoto ei ole täydellinen.Voit valita korkeavyötäröiset denim-leveälahkeiset housut.Takki ja paita ovat pitkät ja lyhyet, mikä on korkea ja tyylikäs.

2. Korkeavyötäröiset leveälahkeiset housut

Yli 60-vuotiaille lihaville äideille, joilla on paksut reidet ja leveät haarat, korkeavyötäröisiä leveälahkeisia housuja suositellaan farkkujen päälle. Niihin yhdistetään samanväriset takit ja paidat. Ne ovat tyylikkäitä ja älykkäitä sekä näyttävät pitkät lahkeet.Read more at:off the shoulder prom dress uk | burgundy prom dresses uk


Permin hiukset eivät käpristy seuraavana päivänä, ongelma piilee näissä pisteissä  1

Netilaiset valittavat usein, että hiukset eivät käpristy heti permingin jälkeen seuraavana päivänä, ja jotkut sanovat, että hiukset ovat melkein suorat shampoopesun jälkeen. On monia syitä sille, miksi hiukset eivät käpristy permanentin jälkeen, ja jokaisen tilanne voi olla erilainen, mutta useimmat syyt siihen, miksi hiukset eivät käpristy permanentin jälkeen, liittyvät seuraaviin kolmeen kohtaan, erityisesti kolmanteen kohtaan. Kun sinut on valitettavasti valittu, sitä edistyneempi. hiusnaamio ei tule takaisin!

Tämän numeron pääsisältö:

Kihara on liian kuuma eikä vastaa hiustesi laatua;

Syynä on epätarkka pehmeneminen tai liian korkea tai matala lämpötila;

Väärinkäyttö aiheutti vakavia vaurioita hiuksille.

Selvitetään näistä kolmesta näkökulmasta yksityiskohtaisesti syyt, miksi permi ei käpristy seuraavana päivänä. Tämän luettuasi sinun tarvitsee vain verrata näitä sisältöjä ja yhdistää kokemuksesi ja tehosteet selvittääksesi, missä ongelma on.

01

Ensimmäinen kohta: kihara on liian kuuma eikä vastaa hiustesi laatua

Parturiin silittämään menessään 90 % tytöistä pyysi kiharoita, isoja taivutuksia tai mitä luonnollisempi sen parempi. Tämä niin sanottu iso kihara, iso taivutus tai luonnollinen rakennevaikutus kuitenkin vaatii erittäin korkeaa hiuslaatua.Jos hiuksesi ovat pehmeät, vaurioituneet, joustamattomat ja huonokuntoiset, niitä on vaikea permoida. Sellainen vaikutus. .

Kaikenlainen kihara ja kaarevuus, sinun on sovitettava oma hiustesi laatu saada ne pois. Hiukset ovat paksut ja terveet, erittäin joustavat ja vahvat, ne voidaan silittää mihin tahansa kiharan muotoon. Vaurioituneista hiuksista ja pehmeistä hiuksista on kuitenkin vaikea sanoa, koska tämän tyyppisillä hiuksilla on löysä rakenne, linkitysrakenne katoaa tai ne ovat luonnostaan ​​riittämättömiä, eivätkä ne voi tukea suurempia kiharoita tai kaarevia, mikä tarkoittaa, että ne eivät sovi suuriin kiharoihin ja kiharat.

Jos olet tämän tyyppisiä hiuksia ja valitset permanentin ja kihartamisen, on erittäin todennäköistä, että kihartunut kampaus ei käpristy seuraavana päivänä tai shampoopesun jälkeen se ei koskaan palaa juuri kihartuneeseen vaikutukseen. Koska tuoreen permanentin vaikutuksen on muotoillut herra Tony, nukkuessasi tai shampootessasi se palautuu todelliseen hiustesi laatuun, joten hiukset eivät käpristy.

Hyvännäköisiä kampauksia on monia.Jos hiusten laatu ei ole tarpeeksi hyvä, on parasta olla kokeilematta. Koska se ei ole tehokasta, jos poltat sen, se vahingoittaa hiuksiasi ja kuluttaa rahaa ajankäyttöön, mutta tulos ei ole sitä mitä odotit. Permin tulee perustua omaan hiustesi laatuun, valitse oikea kiharamuoto, tämä on luotettavin tapa.

02

Toinen kohta: liiallinen pehmenemis- tai kuumennuslämpötila on liian korkea tai liian alhainen

Permin vaikein osa on juoman hallinta ja tarkka lämpötilan hallinta. Jos herra Tony on kokematon ja epätarkka arvioinnissaan, se johtaa liialliseen pehmenemiseen ja kiharat joko eivät käpristy tai jäykkiä ja joustamattomia tai märät hiukset ovat käpristyneet eivätkä käpristy kuivuessaan. Sama pätee, kun lämpötila on liian korkea.Hiukset eivät ole vain jäykkiä, vaan myös hauraita ja katkeavat helposti Kiharamuoto kasvaa ja hiukset tulevat suoriksi pian shampoopesun jälkeen.

Liiallinen pehmentäminen on erittäin haitallista. Tämä johtuu siitä, että pehmentävä siirappi on voimakkaasti emäksistä. Jos sitä käytetään liikaa, se aiheuttaa hiusten rakenteen rentoutumista, proteiinin menetystä ja veden haihtumista, mikä ei vaikuta vain hiusten kimmoisuuteen ja rakenteeseen. kiharaa, mutta myös aiheuttaa vakavia vahinkoja hiusten laadulle. Hiuksilla itsessään ei ole elinvoimaa ja itsekorjautumiskykyä, ja ne ovat peruuttamattomia vaurioiden jälkeen. Riittämätön pehmennys on myös tärkein syy hiusten joustavuuden puutteeseen ja riittämättömään kihartumiseen permanentin jälkeen.

Lämpötilan hallinta on myös erittäin tärkeää - hiuksilla on tietty lämmönkestävyys, jos lämpötila ylittyy liian kauan, hiukset hiiltyvät. Kun hiiltymä tapahtuu, Da Luo Jinxiania ei voida pelastaa. Korkean lämpötilan vauriot eivät ole vähäisempiä kuin kemialliset vauriot: Hiukset eivät vain kovettu, vaan myös katkeilevat helpommin. Jos lämpötila on liian alhainen, hiukset eivät muotoudu kokonaan ja kiharat suurentuvat tai ei käpristy permin jälkeen.

Tämä on suurin syy siihen, miksi hiuksia ei käyristytä seuraavana päivänä permanentin jälkeen tai hiukset eivät ole käpristyneet shampoopesun jälkeen. Siksi haluan varoittaa sinua, että sinun on löydettävä Tony-opettaja, jolla on hyvät taidot ja rikas kokemus, kun jatkat permissä varmistaaksesi permin laadun. Jos haluat vain olla halpa ja löytää tuntemattoman tai kokemattoman Tony-opettajan, voit pelata vain onnella.

03

Kolmas kohta: toimintavirheet aiheuttavat vakavia vaurioita hiuksille

Kuten aiemmin mainittiin, kun hiukset ovat vaurioituneet, se on peruuttamaton. Sillä itse hiukset ovat vaurioituneet, pehmennys, kosteus ja lämpötilan säätö permanentin aikana eivät ole riittävän tarkkoja, tai käytös, kuten tahallinen pehmenemisajan pidentäminen ja lämmityslämpötilan nostaminen liiallisesta permanentista ilman kihartumista, aiheuttavat vakavia vaurioita hiukset.

Jos hiusvaurion aste saavuttaa enemmän kuin asteen 9, ei periaatteessa ole pelastusta. Tämän tason vaurioitumisen vuoksi proteiinin menetys on liian suuri, kosteutta ei voida lukita, eikä hiuksilla ole joustavuutta. Shampoopesun aikana hiuksia ei voi kammata ilman hoitoainetta. Kuivumisen jälkeen pörrö on ärtyisä ja se voi katketa ​​kädellä vetämällä eli hiukset ovat nekroottisia.

Tämän tyyppisille hiuksille voidaan sanoa, että riippumatta siitä, kuinka paljon hoitoainetta käytät, hiusnaamion päivittäinen käyttö ei auta. Hiukset eivät enää pysty imemään ravinteita. Niin kauan kuin peset hiukset hiusnaamion viimeistelyn jälkeen, hiusten ravintoaineet katoavat välittömästi. Tällaiset hiukset eivät käpristy tai suorista niitä, ne voidaan vain leikata pois.

Nämä ovat kolme tärkeintä syytä, miksi hiuksesi eivät käpristy seuraavana päivänä permanentin jälkeen. Jos näin käy sinulle, voit löytää syyn yllä olevien kolmen kohdan mukaisesti. Erityiset havaitsemismenetelmät ovat seuraavat:

Jos hiukset eivät ole kiharat, pese ne ensin. Jos märät hiukset ovat kiharat, ne eivät ole kiharat kuivauksen jälkeen, eivätkä hiukset ole vaurioituneet tai kuivat, se johtuu väärästä hoidosta ja muotoilusta. Suosittelemme parantamaan muotoilua kyky.

Hiukset eivät ole tarpeeksi kiharat, mutta hiusten laatu ei vahingoitu. Tämä tilanne johtuu ensimmäisessä tai toisessa tyypissä mainitusta riittämättömästä pehmenemisestä tai alhaisesta lämpötilasta. Hiusten laatu ei ole vaurioitunut. Tanko on liian paksu ja sitä voidaan vain muokata ja lävistetty uudelleen..

Märissä hiuksissa on kiharat, ja kiharat lisääntyvät heti, kun ne ovat kuivia, sekä kuivia ja pörröisiä, minkä pitäisi johtua liiallisesta pehmenemisestä ja korkeasta lämpötilasta. On suositeltavaa käyttää märkä hiusten muotoilumenetelmää, levitä vaahtovahaa märkiin hiuksiin pitääksesi hiukset kosteina. Suorita enemmän hiusnaamiohoitoa päivittäin ylläpitääksesi hiuksiasi.

Märät hiukset eivät ole liian kiharat.Kuivauksen jälkeen pörrö ei ole ollenkaan kihara ja hiusten päiden väri vaalenee.Tämä on kolmas tilanne, josta ei ole periaatteessa apua.On suositeltavaa leikata pois ja aloittaa yli.Read more at:navy prom dresses uk | dark green prom dresses uk


Kuinka käyttää talvivaatteita ilman turvonnutta muotia  1

"Mitä minun pitäisi pukea joka päivä" on vaikea ongelma, joka vaivaa tyttöjä. Toisaalta meidän on käytettävä vaatteita, jotta ihmisen vartalo saadaan paremmaksi. Toisaalta emme voi sivuuttaa lämpötilan vaikutusta. Muodikas nelikymppinen nainen pukeutuu yleensä näin talvella, ei turvonnut tai näyttänyt vanhanaikaiselta ja täynnä tunnelmaa päivittäisissä asuissaan.

01

Lisävarusteet luovat upeaa charmia

Pukeutumisprosessissa monet ihmiset jättävät huomioimatta asusteiden valinnan. Itse asiassa muotosarjan luoma hieno ja muodikas maku määräytyy joskus valitsemiesi lisävarusteiden mukaan.

Tällainen muoto ja rakenne on äärimmäisen liioiteltua, mutta tyyliltään liioittelemattomat korvakorut voivat tuoda nerokkaan koristeluvaikutelman.Mitä suurempi ääriviiva, sitä katseenvangitsevampi ja sitä enemmän se voi muokata kasvojen muotoa.

Asusteiden valintaa ja sijoituspaikkaa voidaan muuttaa mielensä mukaan, ja ne voidaan valita myös naisten henkilökohtaisten tapojen mukaan. Oikeiden asusteiden valinta iän mukaan on hiljainen suunnitelma ja sääntö yksittäisen tuotteen valinnassa, sillä yli 40-vuotiaat naiset voivat alkaa kokeilla tai ottaa yhteyttä helmikoruihin.

Jos sinusta tuntuu, että helmikaulakorun hallinta on vaikeaa, etkä ole vielä tarpeeksi vanha käyttämään sitä, voit korvata sen pienemmällä helmikorvakorulla. Helmihiukkasten ei tarvitse olla suuria ja pyöristettyjä, ja pienet täplät korvien ympärillä voivat tehdä naisten vaatteista kalliimpia ja täynnä hienoutta.

02

Lämmin takki

Monet nuoret naiset, jotka haluavat käyttäytymistä mutta eivät lämpötilaa, luottavat vain päällystakkeihin täydentääkseen muodikkaita asuja. Poikkeuksena on kuitenkin monia ihmisiä, jotka eivät tule olemaan liian voimakkaita muotitajun kysyjänä, vaan kiinnittävät enemmän huomiota lämpöindeksin muodostumiseen. Tällä hetkellä joitakin voimakkaasti lämpimiä takkeja voidaan käyttää uudelleen.

Kuten tämä musta untuvatakki, se on yksinkertaisin muotoilu, mutta se on erittäin käytännöllinen, eikä se koskaan vanhene, sillä se on aina tärkeässä asemassa vaatekaapissa horjumatta. Kun lämpötila ei ole niin kylmä, sisäkerros voi olla ohuempi.Kun lämpötilaa on alennettu, voit pinota erilaisia ​​paksuja ja pehmeitä villapaitoja.

Untuvatakkien suunnittelussa on itse asiassa ero paksuuden ja ohuen kerrosten välillä.Ohut kerros voi myös toimia oikein kylmän tuulen estämisessä. Se sopii alkutalvelle ja on vähemmän turvonnut.

Kuten tämä, untuvatakki on väriltään tumma, mutta ulkonäöltään sileä. Se voidaan yhdistää hupulliseen puseroon, koska untuvatakin pääntie itsessään on hyvin yksinkertainen, ja neuleen hatun lisäys voi täyttää untuvatakin paikan luoden hierarkiaa, erittäin ikääntymistä, ja erittäin urheilullinen. Tällaista yksittäistä tuotetta käytetään sisäänrakennettuna tuotteena, itse asiassa väri tulee olla kiinteä tai valita paikoilleen.Jotkut perusvärit, valkoinen ja harmaa ovat turvallisimpia.

Jotkut naiset hallitsevat untuvatakkeja, jotka saavat ihmiset aina tuntemaan itsensä vanhemmaksi ja vanhemmaksi, koska värejä ei ole valittu oikein ja värejä ei ole sovitettu yhteen. Jos olet kyllästynyt klassiseen mustaan, voit vaihtaa sen valkoiseksi tai luonnonvalkoiseksi.

Kuten tämä vaalea untuvatakki, jossa on hupullinen malli, se on eräänlainen yksittäinen tuote, jolla on ikää lyhentävä tehtävä. Se on erittäin kevyt käyttää, eikä tyyli ole pitkä. Yhdistettynä joihinkin housuihin, jotka voivat peittää lahkeen vikoja, se voi pelata täysin Muokkausvaikutusta jalkojen muotoon. Nelikymppiset naiset sopivat hyvin ajamaan tätä untuvatakkia, joka on lämmin ja muodikas, ja se on myös hyvin nuori.

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on pyöreä vartalo ja näytät aina lihavalta käyttäessäsi untuvatakkia, voit ensin koskettaa joitain untuvatakkiliivejä vähentääksesi hihojen tikkauksia, jolloin käsivarret näyttävät ohuemmilta ja käyrät näkyvät selkeämmin. , jotta saavutetaan laihdutusvaikutus.

Kuten tämä untuvatakki liivi, sen väri on hyvin yksinkertainen, ja se on myös yksittäinen tuote, jonka avulla naiset voivat sekoittaa ja sovittaa yhteen haluamallaan tavalla. Sisäpuvun valinta on vielä päätettävä lämpötilan mukaan.Lämpö on kylmä ja paksuja vaatteita, kuten huppareita, voidaan lisätä. Lämpötila ei ole niin alhainen ja voit vaihtaa kevyempään pohjapaitaan tai neuleeseen villapaita.

03

Yhdistä hihna

Monien nelikymppisten naisten asuja tarkkaillessamme voimme todeta, että he osaavat käyttää joitain malleja figuurin muokkaamiseen ja mittasuhteiden rekonstruoimiseen.Vöiden yhdistäminen on heidän totuttuaan tekniikkaa. Ei haittaa, jos itse vaatteissa ei ole tätä elementtiä, voit solmia ohuen vyön suoraan ulkopuolelta.

Esimerkiksi tässä harmaassa pitkässä takissa on valkoisten vöiden tikkaukset, jotka estävät vaatteen leveä ja hieman pidempi siluetti aiheuttamasta korkeuden painamista.

Nelikymppiset naiset eivät enää käyttäydy holtittomasti, heillä voi myös olla selkeä käsitys pukeutumisesta, he voivat tietää, minkä tyyppisiin vaatteisiin heidän vartalonsa sopii ja mikä väri sopii heidän ihonvärinsä.

Kuten tämä syvä pitkä takki, arvioi ensin värin suhteen, se kuuluu luokkaan, joka sopii hyvin yhteen naisten ihon sävyn ja vartalon kanssa. Version näkökulmasta vyötärötyyli ilmaisella kuljetuksella ja joustavilla vyönvaihdoilla kaunistaa tehokkaasti kehon mittasuhteita. Tämä yksittäinen tuote on myös erittäin helppo sovittaa yhteen. Voit käyttää erilaisia ​​syviä värejä vahvistamaan auraa ja yhdistä sitten vihreään pussiin helposti hälventämään tylsää tunnelmaa.Read more at: grey prom dresses uk | pink prom dress


"Takki + yhdeksän pisteen housut" on suosituin tapa talvella  1

Kuten sanonta kuuluu, ihmiset luottavat vaatteisiin ja Buddha luottaa kultaisiin vaatteisiin. Tyylikäs ja kunnollinen pukeutuminen ei vain pidä sinut hyvässä kunnossa, vaan myös jättää hyvän vaikutelman ulkomaailmaan. Työpaikalla pärjäät hyvin jokapäiväinen elämä.

Talven jälkeen, nopean lämpötilan laskun vuoksi, monet eivät kuitenkaan toistaiseksi tiedä sovittelusta eivätkä ole halukkaita pukeutumaan pinnallisesti, joten voit yhtä hyvin ottaa oppia japanilaisista sekalaisista vaatteista ja yhdistää lyhennetyt housut villaiset takit. Tänä talvena "takki + lyhennetyt housut" on suosituin tapa. 40-vuotiaana pukeudu muodikkaasti ja näytä ohuelta. Katsotaanpa!

1. Yhdeksän talveen sopivaa housua

Villatakki pitää lämpimänä ja tunnelman. Yhdeksänsien housujen tärkein etu on, että niissä näkyy pitkät lahkeet paljastamalla osio nilkasta. Näiden kahden esineen yhdistelmä voi tuottaa vaikutelman "1+1>2" Samalla kun olet muodikas, voit välttää turvonneita ja tylsiä vaatteita.

Tällä menetelmällä keski-ikäisten naisten on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota leikattujen housujen valintaan.

1. Yhdeksän pisteen savukehousut

Yhdeksänpistehousut voidaan jakaa useisiin tyyppeihin eri materiaalien, housutyyppien ja värien mukaan, mikä täyttää useimpien ihmisten päivittäiset työpaikan pukeutumistarpeet. Ensinnäkin, jos olet keski-ikäinen nainen työpaikalla, voit yhtä hyvin yhdistää villatakin korkeavyötäröisiin yhdeksän pisteen piippuhousuihin.

Yhdeksän pisteen savukehousut on leikattu kolmiulotteisiksi suoriksi linjoiksi, mikä paitsi muokkaa lahkeen linjoja, myös lisää muotoon yksinkertaista ja muodollista muodollisuuden tunnetta.. Isot naiset ovat täynnä auraa ja ovat erittäin ystävällisiä. tähdet taivutetuilla jaloilla.

2. Siniset denim suorat lyhennetyt housut

Leikattuissa housuissa käytettyjen housujen tyyppi on kriittisin pukeutumisvaikutukseen vaikuttava tekijä.Onhan monien ihmisten saavuttaessa keski-iän helppo kerääntyä rasvaa reisiin, eikä lahkeen muoto ole tarpeeksi suora. Helppoa paljastaa lyhyet jalat.

Tällä hetkellä voit käyttää sinisiä farkkuhousuja, joissa on suorat lyhennetyt housut villaisten takkien yhdistämiseen.

Tämäntyyppiset housut voivat piilottaa säären muotoiset puutteet, kuten paksut lahkeet ja taipuneet lahkeet, ja myös yleistä vapaa-ajan tyyliä parannetaan. Toiseksi suoralahkeiset farkut ovat erittäin käytännöllisiä ja ne voidaan periaatteessa yhdistää kaikenlaisten villatakkien kanssa.

Jos haluat korostaa kohokohtia, voit yhtä hyvin käyttää retropunaista puseroa tai takkia yhdistettynä sinisiin farkkuihin.Punaisen ja sinisen kontrasti on tyylikäs ja tyylikäs.

3. Värilliset lyhennetyt housut

Vaikka talvella asuu monenlaisia ​​perusvärejä ja maanläheisiä sävyjä, värijärjestelmä on silti hyödyllinen, esimerkiksi 40-vuotias nainen voi käyttää villatakkina värillistä villapaitaa tai yhdistellä neutraalin väristä villatakkia. Käytä lyhennettyjä housuja.

Värilliset lyhennetyt housut ovat kuitenkin liian tiukkoja, hieman löysät kapenevat laskostetut housut kestävät lahkeen muotoa ja ovat myös erittäin ystävällisiä keski-ikäisille naisille, joilla on keltainen alavartalo.

2. Kuinka valita villatakki?

Housutyylien lisäksi on myös takkityylejä, jotka vaikuttavat päällystakkien ja lyhennettyjen housujen vaikutukseen.

1. Perusvillatakki

Keski-ikäisille yli 40-vuotiaille naisille, jos haluat käyttää sovittamista korostamaan kypsää luonnettaan, on suositeltavaa valita yksinkertaisia ​​ja runsaita perusvillatakkeja, kuten harmaa, musta, kamelin, ruskea tai kaurapuuro. Sopii.

Yhdistä korkeavyötäröiset lyhennetyt housut talvella ja avaa takki luodaksesi helposti ulkopituuden ja sisäpuolen lyhytvaikutelman, jossa näkyy korkeus ja lahkeen pituus.

2. Viittatakki

Viittamaista takkia voidaan pitää talven aarreesineenä, jonka tyylikäs tunnelma voi parantaa vaatteiden tunnistamista ja se vaikuttaa myös ylävartalon rasvakudoksen muokkaamiseen.

Viitta itsessään on kuitenkin värikkäämpi, eikä väri saa olla liian äänekäs. Hiljainen ja pehmeä beige, beige, kamelinläheinen tai vaaleanharmaa sopivat paremmin Yhdeksän pisteen tupakkahousujen ja joustavan yhdistelmän yhdistelmällä voidaan myös välttää lyhyiden vaatteiden ulkonäkö.

3. Kuinka valita kengät?

Uskon, että kaikilla on kokemusta, monet pukeutuvat yksinkertaisesti ja anteliaasti, mutta väärän kenkävalinnan takia mekko pienenee huomattavasti, varsinkin käytettäessä villatakkia ja lyhennettyjä housuja, on tärkeämpää valita oikeat kengät.

1. Terävät kengät

Teräväkärkiset kengät teräväkärkillä kissankorkoilla, litteät kengät tai muut pumput Pohkeen linjan pidentämisen lisäksi lyhennettyjen housujen talviyhdistelmä voi näyttää myös lahkeen pituuden paljastamalla hoikka nilkka.

Toiseksi terävät kengät ovat erittäin naisellinen yksittäinen tuote, ja kun takki tai lyhennetyt housut ovat hieman sitkeitä, ne voivat myös toimia tasapainossa.

2. Terävät lyhyet saappaat

Keski-ikäisille naisille, jotka ovat huolissaan nilkkojensa liian kylmästä, he saattavat haluta käyttää teräväkärkisiä lyhyitä saappaita talvella teräväkärkisten kenkien sijaan suojaamaan nilkkoja kylmältä ja tuulelta linjan pidentämisen perusteella. näky.

Mustat teräväkärkiset saappaat, kamelin keskipaksukorkoiset teräväkärkiset saappaat tai käärmekuvioiset saappaat sopivat.

3. Valkoiset lenkkarit

Syy, miksi et voi sivuuttaa kenkien valintaa pukeutuessasi, ei johdu vain siitä, että kengät määräävät mukavuustason, vaan myös siitä, että kengät vaikuttavat yleiseen pukeutumistyyliin.Read more at: prom dresses uk online | short prom dress uk


Tämä 80-vuotias mummo voi pukeutua paremmin kuin nuoret  1

Monet ajattelevat, että naisten muodin viehätys vähenee vuosi vuodelta iän mukaan, mutta aina löytyy isoäitisukupolvia, joilla on sydän olla hyväksymättä vanhaa eivätkä kumarra ikää. Heillä on vielä 70-80-vuotiaana muodin tunne, joka ei ole huonompi kuin nuorten. Tämän artikkelin päähenkilö on 80-vuotias isoäiti, joka pukeutuu paremmin kuin nuoria, hän on yksinkertaisesti oppikirja kävellessä pukeutumisesta.

01

Värin valinta

80-vuotiaat isoäidit voivat itse asiassa kaunistaa omaa ainutlaatuista tyyliään, mutta he ovat usein hieman konservatiivisia värien käytössä.Useimmat ihmiset ajattelevat, että musta ja valkoinen on turvallista ja he voivat pysyä mukavuusalueella.Kaikki loukkauksen tunteet.

Älä kuitenkaan hämmentydy näistä kahdesta väristä, vaan kokeile muita värejä. Löydät tietysti kaikenlaisia ​​yllätyksiä. Kuten tämä musta korkeapääntie, siihen yhdistetään maanvärinen vakosamettihame.Värien välistä kontrastia voidaan käyttää heijastamaan tyyliä, joka ei ole tylsä.

Lähemmäksi kasvoja istuvien esineiden kohdalla sinun on huolehdittava värin käytöstä, sillä kun se ei ole yhteensopiva ihon värin kanssa, se näyttää helposti tummalta, näyttää energiseltä ja energiaa puuttuu. Yli 70- tai 80-vuotiaiden isoäitien tulee myös kiinnittää huomiota värin valintaan.

Tämä mummo valitsi yhdistelmäksi valkoisen puuvillapehmustetun takin ja mustan villakaulus, joka voi heijastaa hyvin yksinkertaista tunnetta. Hameiden käyttö ei jatkanut perusvärien tyyliä, vaan omaksui suoraan vakosamettihameen. Tässä hameessa on lämpimien värien ominaisuudet, jotka voivat lisätä muodon kirkkautta.. Isoäidillä on myös baskeri, joka on todella muodikas, elegantti ja tyylikäs.

02

Päällysvaatteiden valinta

Monet isoäidit käyttävät talvikaudella erilaisia ​​untuvatakkeja, ja itse asiassa he voivat valita useista takkeista. Yksi niistä on myös lampaan villatakki, joka on pehmeä kosketukselle, vähemmän turvotusta ja pörröinen kuin untuvatakit, ja sitä voidaan käyttää alkutalvella.

Tämä mummo valitsi erittäin pehmeän värin karitsan villatakin, jonka keskipitkä malli on erittäin ikääntyvä päällä, mikä voi tehdä isoäidin vartalosta hienostuneemman ja kapeamman. Tässä takissa on monia kerroksia, jotka voidaan yhdistää suoraan erivärisiin korkeapääntiisiin pohjapaitoihin, mikä antaa kerrostuntuman.

Vanhusten pukeutumis- ja pukeutumistapa ei ole koskaan staattinen, mutta oman ajattelunsa rajoitusten vuoksi heistä tulee vähitellen konservatiivisia pukeutuessaan, näyttävät yksitoikkoisilta ja heiltä puuttuu inspiraatiota ja persoonallisen muodin viehätysvoimaa.

Tämä mummo on oppikirja kävellessä pukeutumisesta. Hänen pukeutumiskuvionsa ei ole koskaan jäykkä, eikä se näytä jäykältä, eikä se vaikuta liioittelemiseen, vaan voi heijastaa isoäidin lapsellisen viattomuuden ja elinvoimaisuuden tilaa. Tämä hyvin yksinkertaisen värinen lampaanvillatakki on pohjimmiltaan yksituote kaiken ikäisille, koska väri ei ole ilmeinen, ja myös yhteensopivan sisäosan ja housujen väri voi olla mahdollisimman rikas.

On monia takkeja, jotka voivat esiintyä usein talvella. Villaelementti on suosituin ja sillä on laajin käyttöalue. Lisäksi on olemassa nalletakkeja, jotka voivat antaa naisille enemmän valinnanvaraa pukeutumisessa.

Tämä mummo valitsi khakinvärisen nalletakin, joka on värivalinnan näkökulmasta suhteellisen yksinkertainen, ja se saa aikaan puhtaan ja valkoisen ihon sävyn. Takissa voi olla tietty volyymi, mutta se ei ole iso, vaan se voi tehdä mummon pukeutumisesta mukavan, lämpimän ja kauniin.

Jos arvelet, että nalletakki itsessään on raskas ja raskas tunnelma, voit käyttää sitä auki ja käyttää tällaista menetelmää vähentääksesi tämän ominaisuuden syntymistä ja myös saada naisten pukeutumistyyli näyttämään luonnolliselta ja anteliaalta.

Tämä mummo käytti värejä sisällä. Se on suhteellisen yksinkertainen ja voi korostaa lempeää ja eleganttia kuvaa.Housujen käyttö on vakosamettia, rakenne on vahva ja ääriviivat leveät, se ei näytä lihavalta käytettynä ja näyttää erittäin tunnelmalliselta.

03

Lyhyt untuvatakki

80-vuotias mummo on nähnyt paljon maisemia, ja heillä on tarpeeksi kokemusta tukeakseen ulkoasun viimeistelyä ja mekon luomista, joka paljastaa heidän henkilökohtaisia ​​ominaisuuksiaan. On kuitenkin myös isoäitejä, jotka kiinnittävät enemmän huomiota lämmittämiseen, ja he kiinnittävät erityistä huomiota päällysvaatteiden valintaan talvella.

Tämä lyhyt sininen untuvatakki kuin isoäidin body on kokeilemisen arvoinen. Version asetelma on erittäin korkea, näyttäen siisteyttä, värien käyttö ei ole yksitoikkoista, eikä se näytä hienolta, yksinkertainen usvansininen, laukaisi korkean tason pukeutumistuntuman.

Tämän isoäidin pukeutumiskyky on loistava. Hän osaa muokata talven ilmettä muodikkaaksi. Hän osaa yhdistää vaatteita paremmin kuin nuoret ja hänen vaatteissaan on iättömyyden piirteitä iästä riippumatta. Voi kokeilla. .

Esimerkiksi tämä untuvatakki on paras esimerkki. Untuvatakin lyhyt muotoilu osoittaa tiettyä lämpövaikutusta.Housut voivat olla hieman pidemmät ja leveämmät, mikä voi muuttaa lahkeen muotoa ja luoda talvivaatteen, joka ei ole jäykkä ja turvonnut.Read more at: long prom dresses | short prom dresses


Kuinka pukeutua talvella ja vaihtaa vuodenaikaa? Kokeile näitä "kevyitä tuttuja" asuja  1

Muodin kehityksen myötä elegantti ja muodikas tyyli on tulossa yhä suositummaksi. Sen lisäksi, että se on yksinkertainen ja helppo oppia, valon ja tutun yhdistelmä voi usein tarjota miellyttävän kauneuden, parantaa luonnetta ja näyttää hyvältä. sopii erittäin hyvin vaalean kypsälle noin 40-vuotiaille naisille.Ihmiset oppivat.

Varsinkin talvikaudella uskon, että monet pukeutuvat rennosti, koska heillä ei ole aavistustakaan, joten voit yhtä hyvin kokeilla näitä "kevyt tuttavuus" asuja, jotka ovat elegantteja, romanttisia ja lämpimiä ja kauniita. Toivottavasti antaaksemme sinulle vihjeitä!

1. Maan sävy on lämmin ja parantunut

Jos 40-vuotias nainen haluaa luoda oman kevyen ja tutun asun, hänen on ensin suodatettava värit, koska asussa väri on usein intuitiivisin ja eri väreillä on eri kuvakieli. Esimerkiksi musta, valkoinen ja harmaa ovat yksinkertaisia ​​ja edistyksellisiä.. Päähenkilö Jian Fengin asussa.

Vaikka kevyen tutun kollokaatiossa kiinnitetään huomiota myös yksinkertaisuuteen ja kunnollisuuteen, se eroaa minimalistisesta tyylistä: se ei tavoittele sokeasti yksinkertaisuutta, vaan keskittyy värien käyttöön tai kollokaatioon luomaan elegantti ja muodikas tunnelma ja jatkamaan romantiikkaa talveen.

Siksi 40-vuotiaat naiset voivat talvella kokeilla lämpimiä ja parantavia maanläheisiä sävyjä, kuten beigeä, lämmintä aprikoosia, vaaleaa kahvia, vaaleaa khakia, kamelia tai karamellia, luodakseen lämpimän, makean ja pehmeän romanttisen tunnelman ilman vaivaa.

Kamelitakit, khaki tuulitakit, karamellipuserot tai tummat kahvilaskoshameet ovat kaikki talvella käytettyjä työkaluja keveyden ja tutun tunteen luomiseen.Nämä värit eivät ole vain täyteläisiä ja pehmeitä, vaan myös yksinkertaisia ​​​​värien yhteensovittamista.

Yleensä voimme käyttää samaa värijärjestelmää eri sävyillä, tai voimme yhdistää maanläheisiä sävyjä käyttämällä mustaa, valkoista tai denimsinistä.

Maanvärijärjestelmä voidaan jakaa tummaan ja vaaleaan värijärjestelmään eri kylläisyyden mukaan, joista tumma khaki, tumma kameli tai tumma kahvi ovat vakaampia ja älykkäämpiä. Toimistotyöntekijät voivat käyttää niitä tasapainottamaan eleganssia ja muodollisuutta.

Jos sitä käytetään päivittäisiin tilaisuuksiin ja pidät romanttisesta ja lempeästä asettelusta, voit valita beigen, lämpimän aprikoosin tai kerman, joka on hiljainen, pehmeä ja raikas.

Toiseksi villatakki takaa lämmityksen laadun

Sen lisäksi, että 40-vuotiaat naiset käyttävät värejä luomaan keveyden tunnetta, joutuvat talvella kiinnittämään huomiota myös yksittäisten tuotetyylien valintaan ja pyrkimään varmistamaan, että mekko on sekä lämpöinen että käytös.

Puhumattakaan villaisen takkikankaan laadukkaasta koostumuksesta, sillä tyyli on yksinkertainen ja antelias, se voi venyttää laadukkaan tunteen samalla kun piilotettu liha on ohuempaa. vanha nainen ei voi olla talvella väliin.

Ensimmäinen on tällainen pitkä takki ruudullisilla elementeillä, joka on hieman tyylikkäämpi ja komeampi kuin puhdas väri.Talvella on muodikasta yhdistää farkkuja tai puolihameita.

Kun 40-vuotiaat naiset käyttävät puhtaan väristä villatakkia korostaakseen vaaleaa ja kypsää luonnetta, he voivat antaa etusijalle inkivääriä, laventelia, kukkariisin kamelin tai kermanvalkoisen värin. Nämä värit ovat visuaalisesti hiljaisia ​​ja pehmeitä, mikä ei ainoastaan ​​​​osoita vaalea iho, mutta myös lisää arkuuden tunnetta.

Lisäksi villatakkiversiota ei suositella liian itsekasvattavaksi.A- tai O-tyypin turkit ovat figuuria sietävämpiä, leikkisämpiä ja romanttisia ja sopivat paremmin kevyille naisille.

Kolmanneksi villapaita on lempeä ja lämmin

Päällystakkien lisäksi neulepuserot ovat yleisin käytännöllinen esine 40-vuotiaiden naisten talvivaatekaapeissa.Pehmeiden neulemateriaalien käytön ansiosta neuleet korostavat kypsän naisen lempeää luonnetta.

Ja pusero on erittäin mukava ja lämmin.Ei sovi enää talvikäyttöön.Se on myös erittäin käytännöllinen yhteensovituksessa.Voit käyttää sitä yksinään tai päällystakina.

Yksin käytettynä voimme valita beigen, viininpunaisen, inkiväärin tai usvansinisen neulepuseron, versio on sopiva ja löysempi yhdistettynä neulehameisiin, laskoshameisiin tai leveälahkeisiin housuihin, laiska ja romanttinen.

Jos käytät neulottua neuletakkia luomaan kerroksittain, voit harkita rombista tai raidallista villapaitaa ja pinota sisälle korkea-aukkoisen pohjapaidan tai paidan, joka on täynnä kerroksia.

Sisäväriä ei kuitenkaan suositella liian hyppiväksi, voit valita naapurivärin, joka on samanlainen kuin neuletakki.

Neljä, pinoaminen ja yllään muodikas ja leikkisä

40-vuotias nainen voi myös talvella kevyen tutun tunteen luomisessa aloittaa kollokaatiolla ja käyttää kerrostamista muodin tunteen lisäämiseksi ja mekosta leikkisämmäksi ja eloisammaksi.

Yleisin on käyttää paitaa korkeapäällisen neulepuseron pukemiseen tai neulottua liiviä korkeakaula-aiheiseen paitaan ja pitkä musta villatakki taittelemaan ulkopuolelta sidoksen painopisteen siirtämiseksi. Voita lämpötila ja armo.

Jos haluat korostaa romanttista naisellisuutta entisestään, voit korvata paidat ja neulotut liivit kukkailla mekoilla.

On huomioitava, että pinottaessa paitoja ja pohjapaitoja päällystakkeilla, ylävartalo on tarpeeksi katseenvangitsija, alaosien kohdalla on suositeltavaa valita mahdollisimman paljon pienistä mustista housuista, pienistä valkoisista housuista tai tiukoista farkuista.Read more at: yellow prom dresses uk | purple prom dress uk

Edellinen