katherined

Tervetuloa sivulleni

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2022.

60+ lihavia mummon asuja

Muotipiirissä on sanonta, hyvä figuuri on kuningas, ja hyvä figuuri on muodikkaiden ja tyylikkäiden vaatteiden perusta, muuten siitä on mahdotonta puhua. Mutta itse asiassa monet vanhukset käyttävät yhteensovittamista murtaakseen tämän luontaisen vaikutelman. Vaikka he näyttävät ikänsä vuoksi pulleilta ja rikkaammilta kuin nuoremmat ihmiset tai heidän ikätoverinsa.

Mutta figuuri ei ole koskaan ollut este heidän tiellään kauneuteen, se on enemmän kuin liikkeellepaneva voima, joka tukee heitä jatkamaan kaunistamista. Esimerkiksi 60+ lihava mummo, jonka jaoin kanssasi tällä kertaa, hänen asujaan luettuani ymmärrän vihdoin, että hyvällä tai huonolla hahmolla ei ole mitään tekemistä muodin kanssa, katsotaanpa!

1. Kauneuden perusta hieman lihaville äideille

Kauniiksi tuleminen on sama kuin talon rakentaminen, kiinnitä huomiota maanläheisyyteen, askel askeleelta, kukaan ei voi saada muutosta päätökseen yhdessä yössä.

1. Sinulla on ajatus tulla kauniiksi

Ne naiset, jotka ovat vanhempia, lihavampia ja muodikkaampia, voivat tulla malleiksi yleisölle juuri siksi, että he ymmärtävät tämän totuuden, eivätkä he ole innokkaita menestymään, vaan luovat vankan perustan.

Mitä tulee pukeutumiseen, monet 60-vuotiaat turvonnut vartalo naiset pitävät enimmäkseen purkin rikkomisen mentaliteettia. Ajan myötä sovittelukykymme haudataan ja jopa ajatus mielikuvan parantamisesta katoaa. sovituksen kautta.

Tällä tavalla, vaikka kuinka kauan se kestää, emme edisty pukeutumisessamme.

Jos vartalosi ei ole hyvä, sinulla on oltava ajatus kauniista. Arjessa tällainen ajatus saa meidät kiinnittämään enemmän huomiota myös ympärilläsi olevien ihmisten tai bloggaajien vaatteisiin, jotta estetiikka voi kerätä ja parantaa.

2. Löydä sinulle sopiva tyyli

Kauniiksi tulemisen käsitteen vakiinnuttaminen voi viedä meidät pidemmälle kauneuden tiellä, mutta tässä vaiheessa suurin osa hieman lihavista äideistä on itse asiassa varsin epämääräistä siitä, mikä tyyli heille sopii, eikä siitä ole selkeää käsitystä.

Sinun on siis jatkuvasti opittava oman kehosi kaltaisilta bloggaajilta ja otettava ne käytäntöön, ja voit löytää itsellesi sopivan paikan ajan myötä.

3. Toiminta on tärkeämpää kuin teoria

Monet ihmiset saattavat sanoa, että he usein katsovat bloggaajien asuja ja heillä on mielipiteitä yhteensovittamisesta, mutta kun niitä todella harjoitetaan, tyyli ei silti näytä edistyvän. Miksi näin?

Vastaus ei ole tarpeeksi harjoittelua eikä teoreettista tietämystä. Kuten monet muodin mummot, he eivät vain tavoittele muotia pukeutuessaan, vaan myös tekevät säätöjä vartalon muotonsa tai muiden puutteidensa mukaan tehdäkseen sovituksesta heille sopivamman ja luovat ainutlaatuinen viehätys..

2. Lihavan mummon erityinen sovellus pukeutumisessa

Jos tiedät mihin tyyliin sopisit, etkä ole kääpiö toiminnassa, voit oppia taidoista, jotka voivat muokata vartaloasi ja parantaa vaatteitasi päivittäisessä sovittelussa.

1. Yhteensovittaminen eron tunteen luomiseksi

60-vuotiaan leveävartaloisen ja lihavavartaloisen naisen ei tule käyttää leveää vartaloa tai sisäkerroksen kanssa samanpituista turkkia, jolloin muoto joko näyttää "ämpäriltä" tai leventää vaakasuuntaista leveyttä, mikä johtaa erittäin raskaaseen ja epävakaaseen muotoon.

Ulkopituuden ja sisä lyhyen, lyhyt ylä- ja alaosa tai tiukka ylä- ja alaosa sopivat paremmin lihaville. Esimerkiksi pitkän liivin ja lyhyen paidan yhdistelmä tässä, yksi pitkä ja yksi lyhyt, on olemassa muodon aukon tunnetta.

2. Asianmukainen altistuminen iholle

Kontrastitunteen luomisen lisäksi lihavien naisten tulisi kiinnittää huomiota myös yksittäisten tuotetyylien valintaan. Yksinkertaisten tyylien etusijalle asettamisen lisäksi heidän tulisi käyttää myös lyhennetympiä housuja tai muita tekniikoita suurentaa ihoaluetta. .

Tällä tavalla sijoittumisestasi ei tule liian ahtaita, ja voit myös kääntää huomiosi pois, jotta vältytään kasvamasta puutteista, kuten pyöreä vyötärö ja vatsa sekä paksut jalat.

3. Kehon muuttaminen näkyy kaikilta osin

Kun nainen on yli 60-vuotias, jos hän haluaa muokata vartaloaan sovittelussa, hänen on kiinnitettävä huomiota kaikkiin pukeutumiskohtiin. Sisäosista pohjiin, kengistä asusteisiin nämä voivat lisätä tyyliäsi ja hienostuneisuutta ulkoasuisi.

Esimerkiksi painetun silkkihuivin valitseminen kaulan koristeluun on sekä hienoa että voi parantaa muodon eheyttä.

3. Kollokaatioiden osoittaminen

Pelkät teoriat eivät riitä, analysoidaan yhdessä tätä muotimummon kollokaatiota!

1. Takki + korkeavyötäröinen hame + polven alle ulottuvat saappaat

Tämä setti käyttää pukeutumisperiaatetta ulkopituus ja sisäpituus kokonaisuudessaan, takkien ja korkeavyötäröisten alaosien avulla vartalon osuuden optimoimiseksi, ja lyhyt hame on löysä A-versio, joten se voi muokata muotoa. jaloista.

Ja alavartalon polven alapuolella olevat saappaat sopivat parhaiten lyhyeen hameeseen, joka täyttää muodin hetkessä.

2. Keskitakki + musta pusero + mustat yhdeksän pisteen sukkahousut + terävät kengät

Suoramallinen keskipituinen takki on paras valinta lihaville isoäideille. Sitä voidaan käyttää talvella tai keväällä. Se on sovitettu siististi yhdeksän pisteen kynähousuihin ja näyttää pitkät lahkeet. Lisäksi alaosien väri ja sisäkerros on täydellinen. Ohut minuuteissa. Koska yhteislokaatio on yleisesti ottaen suhteellisen yksinkertainen, useimmat ihmiset voivat helposti oppia siitä.Read more at:lilac prom dress | gold prom dress


"Aarreesineet" 50- ja 60-vuotiaille naisille

Vaatekaapin tavaroiden runsaus on tarkoitettu naisten jatkuvasti muuttuville ja joustaville tyyleille, mutta aina löytyy "aarreesineitä", jotka sopivat edelleen naisille iästä riippumatta, jopa yli 50-vuotiaana tai 60-luku. Seuraavat vaatteet ovat parhaita, yksinkertainen muotoilu luovat monipuolisen vaikutelman, jonka avulla voit helposti parantaa luonnettasi.

01

yksivärinen paita

Talvella debytoivat untuvatakit tai -takit eivät ole enää keväällä soveltuvia, vaan ihmiset kiinnittävät huomionsa joihinkin kevyisiin ja ohuisiin esineisiin, ja yksiväriset paidat ovat yksi niistä. Erilaisten värien puhtaat tyypit tuovat muutosta luonteeseen ja mahdollistavat myös rennon tai älykkään tai vakavan ja taitavan mekon luomisen.

Paidat tuovat elinvoimaa. Naiset, jotka eivät halua pukeutua liian hienosti, voivat valita luonnonvalkoisia tai valkoisia paitoja ja työntää paidan helman housuihin tai verhota sen alas, mikä voi myös luoda ilmettä. kaksi valtioita. Edellinen on siistimpi, jälkimmäinen rennompi.

Jos paitojen värit ovat liian samankaltaisia, tämän tyyppisissä vaatteissa on vaikea saada aikaan muutosta tyyliin.Tumman ja vaalean paidan avulla voit luoda kaksi hyvin erilaista ilmettä.

Olen huolissani siitä, että valkoinen paita tuntuu liian turvonneelta ja jos sitä ei ole valittu oikein, se näyttää lihavalta.Tummanmustalla paidalla voit säätää ja muokata vartalon muotoa. Naisella on myös vaalea korkeavyötäröinen hip-pack-hame, joka voi näyttää siroisalta ja täyteläisemmältä. Myös useiden neutraalien värien lainaus voi heijastaa naisellisuutta.

Paitojen ulkonäkö ja yhteensopivuuskuviot ovat varsin erilaisia.Seuraavat kaksi asukokonaisuutta voivat antaa sinulle inspiraatiota, jotta 50- ja 60-vuotiaat naiset eivät ole erityisen huolissaan päivittäisistä asuistaan.

Pehmeä paita yhdistettynä vaaleanpunaiseen hameeseen ei anna ihmisille hellävaraista ilmettä, koska hame ei vaikuta ihon sävyyn ja voi tuoda suloisen, älykkään ja elegantin tunnelman. Denim-tyylinen paita on siistimpi, ja se on myös erittäin ikääntyvä esine.Valkoisissa housuissa raikkaat värit voivat aina antaa ihmiselle täyden ylellisyyden tunteen.

02

eripituiset tuulitakit

Lämpötilan nousu on asteittainen prosessi, pukeutumisen ja sovituksen tulee luonnollisesti pysyä lämpötilan muutoksen mukana. Kun ei ole erityisen lämmin, se vaatii joidenkin takkien yhteistyötä. Viisi- ja kuusikymppiset naiset voivat käyttää eripituisia ja epäyhtenäisiä värejä olevia trenssitakkeja luodakseen rennon kauneuden ja yksinkertaisuuden tunteen.

Pitkä tuulitakki, jonka pituus on nilkassa, voi kutistua kauniiksi kaareksi vyön yhteistyöllä, jolloin tuulitakki voi näyttää tyylikkäitä ominaisuuksia.. Jos valitset keskipitkän tuulitakin, voit avata sen suoraan ja näyttää tunnelmallisemmalta.

03

sopii eri väreihin

Aikuiset naiset suosivat aina erityisesti pukuja, koska tämäntyyppiset vaatteet pitävät heiltä riittävästi auraa ja saavat ne näyttämään kunnollisilta erilaisissa tilanteissa. Puvun väri ei kuitenkaan saa olla yksittäinen tai liian vaalea, vaan voit käyttää mustaa tai muita virkistäviä värejä.

Tämän naisen puku on rento tyyppiä.Värien käyttö on puhdasta ja tunnelmallista ja leveälahkeisten housujen kanssa se voi aina ilmaista näyttävimmän puolen. Tämän tyyppinen puku ei ole liian tavallinen tai näytä liian klassiselta ja vailla tunnustusta.Väriyhdistelmä ei ole sotkuinen tai hieno, mutta se on poikkeuksellisen viehättävä. Housujen lisäys muokkaa lahkeita ja luo ylellisyyden tunteen.

04

perusmuotoiset housut

50-60-vuotiaiden naisten kannattaa valmistaa useita eri muotoisia aarteita.Sisäkerroksen ja turkin lisäksi housujen käyttö ei saa astua ukkosen päälle.Jos housut ovat aina erittäin tiukat, näyttää siltä, ​​​​että lahkeet eivät ole sileä. , näyttää siltä, ​​että alavartalon ääriviivat ovat erittäin turvonneet, mikä vaikuttaa kauneuteen.

Valkoiset leveälahkeiset housut kuuluvat raikkaaseen maisemaan riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan käytät. Housut eivät ole liian kovia, mikä tekee niistä mukavammat käyttää. Lyhyillä osilla se luo suhteen 30-70 pistettä, mikä auttaa jalkojen kaarevuutta, venymistä.

Yleisimmin käytetyt housut ovat vain musta ja valkoinen. Valkoinen luo selkeän visuaalisen vaikutelman ja musta tuo joustavan pukeutumismallin. Nämä kaksi housutyyppiä ovat välttämättömiä. Värit ovat terävässä kontrastissa, mutta molemmilla on etuna hyvä hallinta ja hyvä yhteensopivuus.

Jos olet yli viisikymppinen ja edelleen hoikka, voit kokeilla mustia kynähousuja. Keväällä voit käyttää yhdeksän pisteen mustia housuja luodaksesi siistin tilan.Jos figuurisi ei mielestäsi ole erityisen täydellinen, voit valita mustat löysät housut, joissa on hyvä drape, yhdistettynä erivärisiin kirkkaisiin takkeihin ja ruudullinen muotoilu. ei ole painetta yhdelle esineelle.

Riippumatta siitä, kuinka vanhat naiset ovat, he voivat valmistaa muutaman esineen, jotka on helppo sovittaa yhteen ja hallita. Eri perustyylejä pitkät housut on valmisteltava paikalleen. Ne eivät ole toimettomina vuodenaikojen vaihtuessa, eivätkä ne menetä suosiotaan vähitellen ajan myötä.

Mustavalkoisten housujen lisäksi ehdolla ovat myös siniset farkkuhousut, jotka ovat tyyliltään virkistävämpiä kuin muut housuvärit ja voivat myös tuoda suoraan iän alenemisen etua.Read more at:grey prom dress uk | rose gold prom dress uk


Yli 50-vuotiaiden naisten on osattava pukeutua

Ajan kuluessa monet iäkkäät naiset ymmärtävät vähitellen itseään, tutkivat itseään ja voivat myös selvittää pukeutumisen vihjeitä sekä suunnan ja reitin. Heidän ulkonäkönsä ei ehkä ole niin kaunis, ja heidän vartalonsa ei ehkä ole niin täydellinen, mutta he voivat lainata asuja, jotka muokkaavat heidän kuviaan osoittamaan heidän luottamustaan ​​ja tyyliään. Viisikymppiset naiset voivat käyttää lyhyitä ja pitkiä kollokaatioita keväällä luodakseen laihtuvan vaikutuksen, joka on erittäin edistynyt.

01

Pääasiassa leveälahkeiset housut

Lyhyen pituuden sovitus tarkoittaa lyhyiden toppien ja housujen välisen yhteistyön käyttöä mittasuhteiden optimoimiseksi, lahkeiden pidentämiseksi pystysuunnassa ja lyhyille naisille hoikan vartalon saavuttamiseksi. Pitkät ja pitkät ihmiset voivat näyttää kaikki etunsa hallitseessaan tällaisia ​​vaatteita. Housujen käytössä pääasialliset voivat olla leveälahkeiset housut, jotka voivat vahvistaa rentoa ja rentoa tunnelmaa, luoda auraa ja niitä voidaan pitää mukavasti päällä.

Tällä lähes 60-vuotiaalla japanilaisella mallilla on edelleen erinomaiset mittasuhteet. Hän käyttää valkoista paitaa ja mustia leveälahkeisia housuja korkean vyötärölinjan siunauksella, mikä luonnollisesti muokkaa hänen vartaloaan. Mustat leveälahkeiset housut tekivät hänestä täynnä auraa ja saattoi heijastaa muodollista tunnetta.

Leveälahkeisten housujen värit ovat poikkeuksellisen erilaisia, mutta kaikki ovat yleensä konservatiivisia ja ottavat valkoisen ja mustan päävärinä. Musta on vakaa ja kypsä, mikä vahvistaa ja vahvistaa auraa. Valkoinen on virkistävää ja antelias , Voi luoda hyvin yksinkertaisen mekon.

Tämä värisovitussarja on äärimmäisen virkistävä.Minunvihreä T-paita on ohut, eikä näytä leveältä ja viivytetyltä. Yhdistettynä leveälahkeisiin housuihin vaateversioiden välinen kontrasti voi korostaa ja korostaa kuljettajan pituuden etua. . Naiset, jotka ovat kyllästyneet käyttämään mustia vaatteita, saattavat haluta oppia tästä asukokonaisuudesta, joka vähentää ikää ja on rento.

02

Tee vyötäröstä ohuempi

Kaikki naiset eivät voi vielä 50-60-vuotiaana säilyttää hoikkaa vartaloa tai kompaktia vartaloa, joka muistuttaa nuoruuttaan. Vartalon ääriviivat voivat pyöristyä, mutta heidän ei tarvitse kiinnittää huomiota vain itseensä. On parempi rakentaa vahvuuksia ja vältä heikkouksia suoraan käyttämällä niitä. Naisten, jotka eivät ole niin laihoja, on kiinnitettävä huomiota vyötärölinjan selkeään merkintään.

Esimerkiksi tässä asussa keskitytään korostamaan vyötärölinjaa lisäämällä topin helma, jolloin valitut housut eivät ole kireät. Juuri näiden löysähousujen toleranssin ansiosta vyötärölinja ei paksune kankaiden päällekkäisyyden vuoksi. Alavartalon mustat housut ovat erittäin monipuoliset, mutta väriltään hieman tumma ja niihin yhdistetty toppi voi olla vaaleita värejä.

Vyötärölinjaa voi korostaa monella tapaa, yksi ratkaisu on vyön sovittaminen suoraan tai voit valita vyötärön kutistuvan topin, joka auttaa mittasuhteita muuttamaan merkittävästi.

Tämän naisen käyttämät asut ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja ihmisten hyväksymiä. Suunnittelut eivät ole liioiteltuja ja ovat hyvin jokapäiväisiä. Varsinkin tämä musta toppi, jonka ääriviivat eivät ole liian tiukat, mutta vyötäröllä lyhennettynä se on ohuempi kuin tavalliset löysät mustat asusteet. Hartioiden asento ja hihansuiden muotoilu ovat löysät ja mukavat päällä.

03

Älä ole liian sinkku

Lyhytmittaisella kollokaatiolla tarkoitetaan pääasiassa vaatteiden pituuksien välistä yhteistyötä, ja lahkeen muotoa pidentää pidemmät alaosat, mutta yksittäisen tuotteen värille ei ole liikaa vaatimuksia. Jos 50-vuotiailla naisilla on konservatiivinen tai jopa yksittäinen pukeutumiskäsitys, he voivat käyttää mustan ja valkoisen yhdistelmää tuhotakseen mustan syvyyden ja heikentääkseen valkoisen tylsää tunnetta.

Kuten tämä lyhyt musta takki, se voi luoda paljon tyyliä, ja koko asu on hyvin yksinkertainen ja sileä. Niin kauan kuin muotoon sekoitetaan hieman valkoista, asu on erittäin antelias. Housujen värisävy on sama kuin päällysvaatteiden, mikä johtaa selvempään painonpudotukseen.

Vanhemmille naisille valkoinen pukeutuminen on virkistävämpää, tyylikkäämpää ja ikääntyvää.Voit käyttää valkoisen T-paidan ja valkoisten housujen yhdistelmää säilyttääksesi yksinkertaisen värien yhteensopivuuden.

Valkoista ei kuitenkaan kannata käyttää lyhyiden takkien valinnassa, sillä se menettää hierarkian tunteen ja tasoittaa vaatteiden sijoittelua. Naisella oli yllään lyhyt vihreä takki, siisti ja tyylikäs.

Jokaiselle henkilölle sopivat värit ovat epäjohdonmukaisia, ja he voivat kokeilla erilaisia ​​​​värejä. Jos ihon sävy on vaaleampi, voit käyttää vaaleankeltaista luodaksesi eloisan näkökyvyn.

Lyhyitä toppeja on monenlaisia.Tämä nainen valitsi vaaleankeltaisen neuletakin ja avasi alanapin, mikä voi vähentää kapeasta tyylistä johtuvaa pidättyväisyyttä.

Viisikymppiset naiset eivät kevään jälkeen ole liikaa huolissaan vaatteiden yhteensovittamisesta, vaan he voivat muokata jalkojen muotoja, parantaa mittasuhteita ja kaunistaa vartaloaan käyttämällä lyhyttä ja pitkää sovitusta.

Keski-iän jälkeen sinun ei pitäisi aina käyttää kovin tylsiä värejä, muuttaa värimaailmaa ja käyttää valkoisen ja sinisen yhdistelmää tuodaksesi esiin tuoreen ja täynnä tyyliä. Kuten tämä asu, housut ovat vaaleansinisiä, ja sisäpinta on valkoinen paita, mikä voi heikentää ikää.Read more at:white prom dress uk | pink prom dress uk


Mitä eroa on hiusnaamion ja hoitoaineen välillä

Onko hiusnaamio sama kuin hoitoaine? Tämä on sisältö, josta saan eniten kyselyitä nettimiehiltä. Jos tehosteet ovat samat, kalvoa ja hoitoainetta ei tarvitse levittää. Siksi näiden kahden välillä ei ole vain eroa, vaan ero on erittäin suuri. Älä käytä sitä väärin, se ei ole vain tehoton , mutta myös tuhlaa aikaa.

Mitä eroa on hiusnaamion ja hoitoaineen välillä? Katsotaanpa ensin seuraavat kolme kohtaa, ja sitten selitän sinulle yksityiskohtaisesti hiusnaamion ja hoitoaineen roolin sekä oikean käytön.

1. Hiusnaamio on vaurioituneiden hiusten erikoishoitotuote, jonka tehtävänä on täyttää hiuksen sisäontelo ja täyttää hiusorvaskeden epätasaisuudet sekä hoitaa hiuksia sisältä ulospäin;

2. Hoitoaine on shampoon tukituote, joka voi vain lisätä sileyttä, eikä sillä ole hiuksia hoitavaa tehtävää;

3. Hiusnaamio voi parantaa hiusten vaurioitunutta tilaa, kun taas hiustenhoitoaine voi vain lisätä hiusten voitelevuutta, mikä on ero.

Näistä kolmesta kohdasta näkee, että vaurioituneille hiuksille hiusnaamion vaikutus on loistava, sillä se voi parantaa hiusten kuntoa, ja sillä on myös sileyttä ja kiiltoa lisäävä vaikutus. Hoitoaineet voivat vain lisätä hiusten sileyttä shampoopesun jälkeen, ei sen enempää.

Laajenna tietämystäsi:

Jotta kaikki ymmärtäisivät selkeämmin hiusnaamion ja hoitoaineen eron, selitän alla nämä kaksi tuotetta yksityiskohtaisesti. Lopuksi kerron hiusnaamion ja hoitoaineen oikean käyttötavan. Ymmärrät sen luettuasi. .

1. Hiusnaamion rooli:

Hiusnaamiolla on erittäin voimakas tunkeutumis- ja kapselointivaikutus.Ravintoaineet pääsevät hiusten aivokuoreen, täyttävät vamman muodostumia aukkoja, lukitsevat ravintoaineet hiuksiin ja korvaavat luonnolliset ravintoaineet ravitsemaan hiuksia. Samalla se kiedoi hiusten orvaskelle putoamisen syntyneet kuoppia tiukasti, lisää hiusten sileyttä ja kiiltoa sekä estää ravinteiden katoamista ja veden haihtumista.

Hiusnaamion molekyylirakenne on hyvin pieni ja sillä on vahva tunkeutumiskyky.Käytettäessä se tunkeutuu hiuskuoren sisäpuolelle hiuksen märän tilan laajenemisvoiman avulla ja täyttää kolot ja viat. vaurioituneena. Tarkoituksena on Lukittaa ravinteet hiuksiin pitkäksi aikaa.

Hiusnaamio sisältää myös makromolekyylistä keratiiniainetta, joka käärii käytön jälkeen kalvokerroksen hiusten pintaan, mikä voi tehdä hiuksista kiiltävämpiä ja sileämpiä sekä pidentää hiusnaamion vaikutusta.

Hiuksiin tulevat ravintoaineet kuitenkin häviävät hitaasti shampoopesun aikana, koska hiusnaamion ravintoaineet ovat keinotekoisia aineita, vaikka ne voivat korvata hiusten ravintoaineet, mutta pysyvyys on huono, ja jokainen shampoo kantaa. pois, ja kun ravinteet ovat kadonneet, hiukset palaavat kuivaan tilaan, joka oli ennen hoitoa.

Siksi hiusnaamio tulee tehdä vähintään kerran viikossa, jotta varmistetaan, että hiusten ravintoaineet kertyvät kyllästyneeksi, hiukset paranevat ja kimmoisuus ja sitkeys palautuvat.

2. Ihonhoitoaineiden rooli:

Hoitoaine on shampoon lisätuote. Pääainesosa on kationinen pinta-aktiivinen aine, joka voi neutraloida shampoon jäännösanionisen pinta-aktiivisen aineen ja voi myös kääriä kalvokerroksen hiuksiin lisäämään sileyttä.

Hoitoaineen molekyylirakenne on suhteellisen suuri, eikä se pääse hiusten sisäpuolelle, vaan se voidaan vain kerääntyä ja kääriä hiuksen orvasketeen, joten hoitoaineen toiminta rajoittuu voiteluun, eikä sillä ole hiusten vaikutusta. huolenpitoa varsinaisessa merkityksessä.

Älä siis odota hoitoaineiden parantavan vaurioituneita hiuksiasi. Hiusvauriot ovat peruuttamattomia. Voit käyttää hiusnaamion ravintoaineita vain tilapäisesti korjaamaan hiuksia. Hoitoaineet eivät voi parantaa hiusten laatua eivätkä korjata hiuksia, mutta shampoopesun aikana ne estävät hiuksia sotkeutumasta ja sotkeutumasta sekä tekevät hiuksista sileät.

3. Hiusnaamion ja ihonhoitoesanssin oikea käyttö:

Nyt kun tiedät hiusnaamion ja hoitoaineen toiminnot, esittelen sinulle kuinka näitä kahta tuotetta käytetään.

Kuinka käyttää hiusnaamiota

Pyyhi shampoopesun jälkeen pyyhkeellä niin paljon, ettei se tippu, ota sopiva määrä hiusnaamiota, levitä hiusten kärjestä vähitellen ylöspäin, eikä sitä tarvitse levittää terveisiin osiin.

Tasaisen levittämisen jälkeen hiero hiuspalaa varovasti kämmenelläsi, jotta hiukset imevät hiusnaamion ravintoaineet. 3-5 minuutin hieronnan jälkeen kääri hiukset suihkumyssyllä ja lämmitä sähkölämmittimellä. kalvolla tai muulla lämmityslaitteella 30 minuuttia.

Lämmityksen jälkeen avaa suihkumyssy ja anna hiusten jäähtyä luonnolliseen lämpötilaansa ja huuhtele hiusnaamio pois lämpimällä vedellä. Älä käytä huuhtelun aikana shampoota, saati hoitoaineesta. Koska itse hiusnaamiolla on voimakas kosteuttava vaikutus, shampoon käyttö vaikuttaa vaikutukseen, ja hoitoaineen käyttö on myös tarpeetonta.

Föönaa hiukset shampoopesun jälkeen hiustenkuivaajalla.Föönaus on prosessi, joka auttaa hiusnaamiota kietomaan hiusten pinnan, joten se on kuivattava. Jos et föönaa, vaikutus heikkenee huomattavasti.

Kuinka käyttää hoitoainetta

Kuiville, pörröisille ja vakavasti vaurioituneille hiuksille kostuta hiukset ennen shampoopesua ja käytä hoitoainetta. Levitä hoitoainetta vaurioituneille alueille, hiero ja vedä sormet hiusten läpi tai kampaa hiuksia leveähampaisella kammalla ja anna vaikuttaa 5 minuuttia.

Kun peset shampoopesun, pese ensin hoitoaine hiuksiin, sitten noudata normaalia shampooprosessia, pese hiukset ja lopuksi levitä hieman hoitoainetta hiusten latvoihin, hiero sitä hetken, muista käyttää hoitoainetta Pese puhtaaksi ja se voitelee.

Kun peset shampoolla normaaleille hiuksille, pese hiukset ensin shampoolla ja sitten voitelemiseen hoitoaineella, jotta pestyt hiukset ovat sileämpiä ja kiiltävämpiä.Read more at:purple prom dress uk | gold prom dresses uk