Iltapuku

  • katherined

Iltapuku on juhlapuku, joka on pukeutunut illalla klo 20.00 jälkeen. Se on kaikkein huippuluokan, erottuvin ja monipuolisin pukeutumistyyli naisten mekkojen joukossa. Tunnetaan myös nimellä iltapuku, illallinen ja pallomekko. Se on usein yhdistetty huiveihin, takkeihin, viitoihin ja muihin vaatteisiin, ja yhdessä upeiden koristehansikkaiden kanssa se muodostaa yleisen pukeutumisvaikutelman.

Perinteiset tyylit: Korosta naisten kapeaa vyötäröä, liioittele hameen painoa lonkan alapuolella ja paljasta hartiat, rinta ja käsivarret, jättäen tilaa upeiden korujen ilmaisulle. Kuten: matala pääntie -muotoilu, jossa on vahva koristelun tunne korostaa jaloa ja tyylikästä muotoilua, keskitytään upotusten käyttöön, kirjontaan, kauluksen laskostukseen, upeisiin pitsiin, jousiin, ruusuihin, mikä antaa ihmisille vaikutelman klassisista ja ortodoksisista vaatteista.

Perinteiset iltapuvukankaat: Illan kommunikointia varten yön ylellisen ja lämpimän ilmapiirin vuoksi materiaalit ovat enimmäkseen upeita ja jaloja materiaaleja, kuten merseroituja kankaita ja kimaltelevaa satiinia.

Iltapuku tilaisuus

Konsertit ja oopperatalot: Käytä silkkimekkoja puuvillaisten shortsien sijasta. Taiteellisen ilmapiirin huomioon ottamisen lisäksi on toinen syy: musiikin heijastuminen silkkikuidusta on järkevintä, mikä voi tehdä musiikin vaikutuksesta pyöreämmän.

Ystävän häät: Naimattomille ystävien häät ovat erinomainen tilaisuus tavata samanikäisiä ystäviä. Muodollinen työ työssä tuntuu tässä tilanteessa liian jäykältä, eikä se heijasta persoonallisuutesi ainutlaatuista puolta. Iltapuvun käyttäminen voi tehdä sinusta päivän provosoivimman kumppanin.

Business -cocktailjuhla: Riippumatta tämän cocktailjuhlan koosta, jos et ole nimenomaisesti merkitty, että voit käyttää vapaa -ajan vaatteita, sinun on käytettävä iltapukua osoittaaksesi huomiosi. Tietenkin, jos tiedät etukäteen, että cocktail -juhlan teema ei ole suuri, vaan vain "puhujajuhla", älä käyttäydy kuin Hollywood -tähti. Mekkohameet, jotka ulottuvat polviin, voivat paremmin heijastaa rehellisyyttäsi ja nuoruuttasi.

Ruokailu hotellin yhteydessä olevassa länsimaisessa ravintolassa: Tällöin hieno viini ja ilmapiiri voivat jättää unohtumattoman vaikutelman enemmän kuin ruokia. Ystävällisessä ilmapiirissä tyylikkäistä iltapukuista tulee ilmaston sovittelija.

Muodollinen illallinen: juhlapuvun käyttäminen illallisella on kunnioitus ja kiitollisuus isännälle. Kun pukeudut huippuluokan mekkoihin, pureskelevien, huutavien ja humalassa olevien ihmisten määrä vähenee huomattavasti. Iltapuvun käyttäminen saa ihmiset käyttäytymään lopullisesti.

Sovitusperiaate

Kehon muoto ja mekko:

Siro ja hieno-sopii keskikorkeaan vyötärö-, sideharso- ja vyötäröalennusmekkoihin kehon mittasuhteiden muuttamiseksi. Pitäisi yrittää välttää alavartalon hameen liian pörröisyyttä ja pyörivän holkin suunnittelun tulisi myös välttää liiallista liioittelua; ylävartalo voidaan muuttaa enemmän, vyötärölinjaa suositellaan käytettäväksi V-muotoista hieman matalaa vyötärömallia tunteen lisäämiseksi laihuudesta.

Vanhukset, joilla on hoikka hahmo-luonnollinen ripustin, mitä tahansa pukeutumistyyliä voidaan kokeilla, etenkin merenneito-hääpuku, jossa on kehän helma, voi paremmin näyttää hahmosi.

Niille, joilla on täyteläinen vartalo-sopii suoriin leikkauksiin ja ohuempi mekko. Pitsikukkien tulisi valita ohuempi tasainen pitsi korkeakaulaisten tyylien sijasta; vyötärön ja hameen suunnittelun tulisi välttää monimutkaisuutta mahdollisimman paljon.

Ihotyyppi ja pukeutuminen:

Vaalea iho: Valitse vaaleanpunaisen ja pehmeän värinen mekko ja vältä raskaita värejä, kuten punaista ja mustaa samettia, muuten se näyttää epäjohdonmukaisuuden tunteen.

Tumma ja terve tyyppi: valitse kirkkaat värit, jotka sopivat terveeseen kuvaan, ja aloita ihonväri. Vältä vaaleanpunaisten mekkojen valitsemista, tai tumma iho peittää ne.

Keltainen ihonväri: Keltainen ihonväri saa sinut tuntemaan olosi huonommaksi, joten voit myös valita välivärisen mekon. Ellei sinulla ole hyvä kasvomuoto, sinun tulisi yleensä välttää liian monimutkaisten mekkojen valitsemista.

Pukeutumiskyky

1 Musta ei ole koskaan vanhentunut

Jotta pukeudut hyvin, on tietysti parasta yhdistää vaatteen teemaväri suosittuun väriin. Jos sinulla ei ole aikaa valita tyylikästä mekkoa, osta vain yksinkertainen tyyli-musta, avoin kaulus, hihaton, yksinkertainen ja varattu, eikä se koskaan ole vanhentunut. Viimeistele silmäsi hienoilla yksityiskohdilla. Hieno tupsu-brodeerattu huivi ja korkeakorkoiset nahkatossut voivat ilmaista väsyneen vanhan naisen tyylin; vaaleanpunainen mokkanahkainen käsilaukku ja korallikaulakoru ovat täynnä romantiikkaa.

2 Tarvikkeet määräävät muodin

Et voi aina esiintyä samoissa kasvoissa joka kerta, eikö? Tämä vaatii enemmän työtä yksityiskohtien parissa. Upea huivi, kiiltävä kaulakoru, pari huomiota herättävää korvakorua ja herkkä rannekoru ovat kaikki söpöjä tapoja muuttaa tavalliset vaatteet pieniksi mekkoiksi. Silkkihuivit, päähineet ... ovat kaikki kantajia, jotka esittävät avantgarde-elementtejä, jotka voivat parhaiten heijastaa muotiasi. Älä epäröi käyttää rahojasi ja sinun on etsittävä vaihtoehtoja äläkä seuraa trendiä. Muista kuitenkin, että kun käytät sitä, älä käytä koko settiä, tarkista se. Käsilaukkujen tyylien on oltava täydellisiä eri tilaisuuksiin sopiviksi.

3 Trendikäs liivi on erittäin hyödyllinen

Kun olet poissa töistä, pomo ilmoittaa sinulle yhtäkkiä osallistuvansa tärkeään cocktailjuhlaan hänen kanssaan illalla. On luonnollisesti mahdotonta mennä kotiin vaihtamaan vaatteita. Onko mahdollista ostaa setti kadulta väliaikaisesti? Pieni liivi on paras apu tähän aikaan. Eurooppalaiset suunnittelijat ovat ottaneet käyttöön upeita pieniä liivejä sekä päiväksi että yöksi. Osta pieni liivi, jossa on paljetteja, kirjontaa ja kimallusmateriaaleja. Käytä sitä takin alla päivällä, niin maisemat eivät ole ilmeisiä. Ota takki pois yöllä, ja seksikäs ja ylellinen ilmapiiri tulee heti näkyviin. Mitä tulee väriin, jos haluat olla katseenvangitsija, voit valita punaisen, vaaleanpunaisen ja muita loistavia värejä, ja voit valita mustan ja harmaan hienovaraisuudesta-takaa, että et anna pomon pyörittää silmiäsi .

4 Zhongzhuang on kätevin

Smaragdinvihreä thaimaalaistyylinen pitkä liivi tai cheongsam näyttää rennolta, mutta sen on oltava uusi suosikki juhlissa tai cocktailjuhlissa. Lämpö on ollut keskipuvussa useiden vuosien ajan, ja nyt se on odottamatta osoittanut vauhtia polttoaineen lisäämiseksi tuleen. Tietenkin, jotta kiinalaisten vaatteiden maku kuluu, se riippuu heidän omista maagisista voimistaan. Tärkeintä on välttää matkimista, kun käytät keskivaatteita. Tärkeintä on parantaa sitä erilaiseksi, erityiseksi ja oman temperamentin mukaiseksi.

5 Hylkää kaikki piirretyt

Muodollinen tilaisuus ei ole juhlapuku, se ei sovellu olemaan lapsellinen - tämä on melkein laki. Loppujen lopuksi avantgarde ja klassikko ovat täysin eri asioita.

Iltapuvun perusvärit

Musta-musta antaa ihmisille kylmän, salaperäisen ja jalouden tunteen ja näyttää samalla naisen seksikkäitä ominaisuuksia. Jos muutat tyyliä enemmän tai lisäät kirkkaita koristeita, kuten hameen ontto pitsi, tumman kukan koristelu kankaassa, erilainen huivi ... voit rikkoa mustan tunteen, joka on liian juhlallinen ja tehdä naisista kauniimpia liikkuessa.

Valko-valkoinen iltapuku, tyylikäs ja jalo temperamentti, joka symboloi samalla naisten laatua ja virheetöntä. Iltapuvut tarvitsevat yleensä kirkkaita koristeita, jotta niistä tulee yöllä tähtiä, kimaltelevia kankaita, taitoksia, pitsiä, paljetteja tai helmiä.

Punainen-punainen on intohimoinen ja hillitty, ja punaiset mekot tekevät naisista entistä viehättävämpiä. Kirkas punainen palaa koko yön. Siksi voit lisätä lootuksenlehtiä punaiseen kankaaseen tasapainottaaksesi punaisen vaikutuksen, jolloin ihmiset ovat pehmeämpiä ja makeampia. <

Suunnittelu ja värisuunnittelu ja värimekot hylkäävät yhden mekon: värien tulee olla värikkäitä ja kirkkaita ja koristeiden on oltava uusia ja ainutlaatuisia. Rypytykset, pitsi, paljetteja, jatkuvia mutta muuttuvia kukkakuvioita ovat tyylikkäitä ja muodikkaita.

Iltapuku

Lisävarusteet: Voit valita korkealaatuisia lisävarusteita, kuten helmiä, safiireja, smaragdeja, timantteja jne., Tai voit valita keinotekoisia helmiä.

Kengät: Lisää sandaaleja, joissa on korkokenkiä, tai korkokenkiä, jotka ovat erittäin muokattuja ja sopivat mekkoihin. Jos varpaasi paljastuvat, niitä on muutettava samanaikaisesti kasvojen ja käsien meikin kanssa.

Laukku: hieno ja tyylikäs, enimmäkseen valittu kiiltonahka, pehmeä nahka, sametti, kulta ja hopea silkki sekoitettuja materiaaleja, valmistettu yhdistämällä, kirjonta, kudonta ja muut tekniikat. Upea, romanttinen, hieno ja tyylikäs ovat iltapukupussien yhteiset ominaisuudet .

Iltapukuesimerkin esittely

Yleisesti ottaen mekko voi esiintyä vain yhdessä suuressa kohtauksessa. Jos tämä ehto on liian ankara, älä ainakaan anna ajoittain tapaavien sisäpiiriläisten nähdä sinua pukeutuvan samaan pukuun kahdessa vierekkäisessä kokouksessa. Jos taloudelliset olosuhteet rajoittavat sinua, voit valita nopeuden vastaavan iltapuvun.

Hihaton halkio pitkä hame: Ihmiset, joilla on epätyydyttävä jalan muoto ja rintakuva, voivat valita tämän pitkän hameen, yritä valita huippuluokan suosittuja kankaita, kuten eläinmerkintöjä, valonheittosilkkiä jne., Upean ulkonäön lisäämiseksi. Tärkeimmät kohdat: Valitse hihaton malli, jossa on korkea kaulus ja upotetut hartiat, muuten se näyttää liian kodikkaalta.Read more at:www.formaldressuk.com

Silkkihame: Mekkona se maksimoi ihmisen raikkauden, puhtauden ja elinvoiman. Tyyli tulee olla yksinkertaisin. Kankaan värin suhteen kukilla on subtrooppinen mysteeri ja intohimo, musta näyttää jaloilta ja salaperäisiltä, ​​ja vihreä korostaa luonteen rauhallisuutta ja ujoutta. Keskeiset kohdat: Housun hameen ja mekon lyhyen yläosan henkselit, mitä ohuemmat ne ovat, sitä iltaisin ne maistuvat.Jos leveys ylittää 7 mm, se on epämääräinen.

Kiinalainen vaatetus + suora viiltohame: kankaat, joissa on itämainen viehätys, sen jälkeen kun ne on valmistettu kiinalaisiksi vaatteiksi, ne yhdistetään suoraan halkiohameeseen, joka luo ainutlaatuisen temperamenttitilan klassikoiden päälle. Kiinalaistyylisissä vaatteissa, joiden päärunko on punainen tai kirkkaan sininen, on upea ja tyylikäs ilmapiiri upean ja upean taustalla. Keskeinen kohta: Tämä tyyli sopii paremmin kypsille ja älykkäille naisille.

Henkseli -lyhyt mekko + silkkiset suorat housut: Vaikka yli 90% naisten mekkoista on hame -tyylisiä, myös housujen persoonallisuus on vakiintunut. Lyhyt hihna voi olla matala tai avoin. Kangas sopii mustalle, vihreälle, kullalle ja hopealle. Leveiden housujen väri voi olla sama kuin shortsin, mikä on helppo tasapainottaa. Kohta: Sinun on käytettävä tikkukengät, muuten se on kuin kunnollinen rento puku.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus