Japanilaiset kesäasut keski-ikäisille naisille

  • katherined

Naiset, jotka kamppailevat pukeutumisen ja sovittelun kanssa, voivat eksyä, eikä yksittäisten esineiden valinnassa ole merkitystä, mikä johtaa vähemmän täydelliseen ja kunnolliseen pukeutumiseen. Keski-ikäisille naisille sopivimpia ovat ne korkealuokkaiset japanilaiset asut, jotta he pääsevät kunnollisesti ulos kadulle ja tuovat lisäpisteitä luonteeseensa.

01

Hihaton toppi + polvihame

Japanilaisten asukokonaisuuksien lukuisista sarjoista voimme nähdä, että tämän tyylin koostumus ei ole monimutkainen, ja painopiste on mukavuuden luomisessa, eivätkä valitut esineet ole liian hienoja tai liian vaativia henkilökohtaisiin olosuhteisiin. Voit ensin muistaa seuraavat pukeutumiskaavat ja yhdistää hihaton toppi polvipituiseen hameeseen, jossa ei ole vain siistejä, vaan myös hienoja piirteitä ja joka voi myös esittää tyylikkään tyylin.

Naiset voivat valita värin vartalonsa tai ihonvärinsä mukaan. Esimerkiksi tässä asussa on käytetty kahden mustan esineen yhdistelmää. Musta hihaton toppi on yleisin, ja musta lantiohame voi näyttää naisten täydelliset kaarevat. , vaikka väri ei saa muotoa loistamaan, mutta se on riittävän kestävä ja riittävän yksinkertainen.

Hihaton toppi on erityisen yksinkertainen ja siisti vaate, jonka yhdistelmänä eri housuihin voi saada rohkeamman tyylin. Jos vaihdat sen hameeseen, voit lainata tällaisia ​​vaatteita eri tunnelmalla lisäämään arvokasta luonnetta.

Sama yhdistelmä mustaa hihatonta toppia ja mustaa polven yli ulottuvaa hametta voi säilyttää saman yksinkertaisen tyylin myös kenkien valinnassa. Mutta jos haluat lisätä kohokohtia, voit vaihtaa värikkäisiin tennareihin, joiden on oltava erittäin muodikkaita mukavuudesta tinkimättä.

Hihattomat kappaleet ovat erityisen suosittuja kuumina päivinä, koska ne lisäävät mukavuutta ja raikkautta. Vaikka vaatteiden väri on hieman himmeä, sitä voidaan lievittää paljastamalla molempien käsivarsien iho.

Tummansinisen hihaton topin ja pitsillisen polven yli ulottuvan hameen yhdistelmä voi luoda hieman unenomainen tunnelma, mutta koska näiden kahden esineen värivalinnat eivät ole naisellisia, tämä asu vaikuttaa myös kuljettajan ikään.Erittäin anteeksiantava . Hameet voivat tuoda perspektiiviä, kevyttä ja eleganttia.

02

Luo kauneutta mekko-osien avulla

Jos sinulla on tapana tarkistaa päivittäiset sekalaiset tavarat säännöllisesti, voit huomata, että ennen japanilaisten asujen muotoilua sinun kannattaa valmistaa vaatekaappiin useita erimuotoisia hametuotteita, jotka eivät vain näy usein, vaan myös muodostavat selkeän kokonaisuuden. henkilökohtaisen luonteen optimointi. Vaikutus riittää luomaan kauneuden tunteen.

Valikoimissa voi olla joitain kaltevuuksia, kuten hameita tai mekkoja, löydät vastaavat tuotteet. Tämä musta pilkkuhame voi tarjota erittäin kevyen visuaalisen kokemuksen, ja hame kelluu sopivasti luoden älykkään tunnelman. Tätä yksittäistä tuotetta ei ole vaikea yhdistää, mutta siinä on useita kastikekaavoja.

Niille naisille, jotka pitävät tavallisista vaatteista, on helppo tuoda liian yksitoikkoisia visuaalisia kuvia, koska värien käyttö on liian yksinkertaista tai heidän päivittäin valitsemansa vaatteet ovat liian samanlaisia. Voit halutessasi korostaa trendikkäitä ominaisuuksia yksinkertaisella ja monimutkaisella yhdistelmäkuviolla.

Kuten yksinkertaisessa mustassa tai tummansinisessä T-paidassa, niiden omat ominaisuudet ja edut ovat, että niiden päällä ei ole painetta tai vaikeuksia, joten olisi liian yksinkertaista yhdistää yhtä tavallisia vaatteita kuin ne. Se voidaan yhdistää painettuyn yli polven hameeseen.Vaikka painettu kuvio olisi hieman monimutkaisempi ja kirkkaampi, ei tule ristiriitaa.

Tietysti myös painettuja esineitä. Ne eivät ole täynnä monimutkaisuutta, mutta täynnä anteliasta tyyliä. Lähtökohtana on, että taustavärin valinta on hyvin perinteinen ja kattava, eikä painatuksen valinta ole niin liioiteltu.

Kuten tämä musta painettu mekko, vaikka perusvärin käyttö on tylsää, printin koristelu voi vain hienovaraisesti korvata värin liian tylsän käytön puutteen. Mikäli mahdollista, voit valita myös kirkkaan värillisen laukun piristämään sitä.

03

Värin osuuden tulee olla sopiva

Ne naiset, jotka osaavat pukeutua, sisällyttävät tyyliinsä sopivasti useita värillisiä esineitä, mutta värillisten esineiden osuus ei saa olla liian suuri, muuten se häiritsee näkökenttää eikä pysty tulkitsemaan yksinkertaista kauneutta.

Tämä kollokaatiosarja on yhdistelmä valkoista toppia ja keltaista polven yli ulottuvaa hametta, jossa todetaan, että hame peittää koko lahkeen muodon ja värivalikoima on myös varsin energinen. Jos tämä mekko on mielestäsi hieman vetävä, kokeile käyttää hametta, joka takertuu pohkeeseen.

Keski-ikäisille naisille soveltuvissa japanilaisissa asuissa ei käytetä liikaa kirkkaita värejä vartalon lisäämiseen, vaan voit valita yksinkertaisen värijärjestelmän ja katseenvangitsevan värin tasapainottamaan toisiaan, rajoittamaan toisiaan ja täydentämään toisiaan.

Mustat tuotteet ovat luonnollisesti yhdistelmä kaikkia värijärjestelmiä, eikä värien vastavuoroista poissulkemisvaaraa ole. Naisella oli alavartalolla yllään vaaleanpunaiset löysät housut, ja on havaittavissa, että nämä housut luovat tarpeeksi hoikentavaa vaikutusta ja ilmeistä siisteyden tunnetta, jotta mustat vaatteet eivät ylläpidä vahvaa masennuksen tunnetta.Read more at:champagne prom dresses | blush pink prom dress

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus