Naoko Osa on paras puettava nainen

  • katherined

Monet kypsät naiset eivät luota pukeutumiseen ja yhteensovittamiseen, vaan uskovat itsepintaisesti, että vain naiset, joilla on pitkä vartalo ja kauniit kasvot, voivat käyttää muodikkaita ja kauniita kuvia. Itse asiassa jokaisella naisella on omat ominaisuutensa: niin kauan kuin hän säilyttää kauneuden mielensä ja osaa pukeutua, hän voi olla myös kaunis ja säteilevä.

Tänään jaettu vanhempi bloggaaja on japanilainen Naoko Osusa, joka on paitsi muotilehtimalli, myös muotilehtien toimittaja ja oman studion perustanut, on erittäin taitava fashionista. Stylistina hän jakaa usein muodikkaita asujaan.Vaikka hän on alle 160cm pitkä, hänellä on lukemattomia faneja.Hän voi erottua nuorten ja kauniiden kukkien joukosta omalla viehätysvoimallaan yli 500-vuotiaana.

Jos katsot vain ulkonäköä tai korkeutta, Naoko Oakusan on vaikea saada väistämätöntä yhteyttä mallien kanssa. Hänen ulkonäkönsä ei ole erinomainen, hän ei ole kaunotar perinteisessä mielessä, eivätkä hänen kasvonpiirteensä ole erityisen näkyvät.. Ympärillämme voi olla monia tällaisia ​​​​naisia.

Jumala ei kuitenkaan nauttisi ruoasta ja syö isoa ruohoa, vaan muotitajullaan ja vahvalla itseluottamuksellaan hän on voittanut lukemattomien naisten tunnustuksen ja tullut heidän sydämensä jumalattareksi.

Vaikuttavin asia Naoko Okussa on hänen kirkas hymynsä, olipa kyseessä puristettu hymy tai leveä nauru, hän on erittäin vilpitön ja kirkas, näyttää mukavalta ja luonnolliselta ja voi antaa hänestä alitajuisesti hyvän vaikutelman. Hän on älykäs ja luonnollisesti tietää, että hänellä on monia puutteita, mutta se ei vaikuta hänen tunnustamiseensa itsestään.

01

Kirkas hymy tarttuu

Hyvällä tuulella pitäminen tekee ihmisistä entistä kauniimpia, hymyilet itsellesi joka päivä ja annat itsesi loistaa kirkkaasti. On vilpittömiä ja vääriä hymyjä, vilpitön hymy voi tuoda iloa keholle ja mielelle, kun taas väärä hymy vain väsyttää fyysisesti ja henkisesti.

Vaikka Naoko Oku ei olekaan pitkä, hän ei kuviensa perusteella näytä olevan erityisen pienikokoinen tyyppi, vaan tyylikkään ulkonäön lisäksi hänen erinomaiset sovitustaitonsa ovat välttämättömiä. Hänen asussaan ilmeisin piirre on vyötärölinjan kohottaminen.

02

Nosta vyötäröä pitemmälle hahmolle

Ihmisen pituudella on sekä todellinen pituus että näköpituus Todellinen pituus on todellisin viivaimella mitattu pituus ja visuaalinen pituus on se, kuinka pitkältä näytät muiden silmissä. Elämässä, ellei sinua verrata muihin, visuaalinen pituus on pohjimmiltaan hallitseva tekijä.

Naoko Ogra osaa parhaiten nostaa vyötärölinjaa saadakseen itsensä näyttämään pitemmältä. Suurin etu vyötärölinjan nostamisessa on vartalon osuuden optimointi: Lyhyen yläosan ja pitkän alaosan rungon osuus näyttää korkeammalta ja hoikemmalta.

Esimerkkinä tämä ulkoasu, musta hihaton paita, jossa on sininen korkeavyötäröinen hame, löysästi vartaloa vasten käytettynä se on luonnostaan ​​riittävän mukava, mutta visuaalista korkeuden tunnetta ei ole. Naoko Okua työnsi toppinsa hameeseensa, hahmotteli vartalonsa mittasuhteet ja astui jalkaan mustat korkokengät.Täydellinen kultaisen leikkauksen figuuri sai hänet näyttämään pitkältä ja siroilta.

Naoko Oakusan vartalo ei ole täydellinen, hänellä on selvempi päärynämäinen figuuri, eli ylävartalo on suhteellisen hoikka ja rasvaa kertyy enemmän lantioon ja reisiin. Monien keski-ikäisten naisten keho on suhteellisen yleinen liikunnan puutteen ja keski-ikäisen rasvan vuoksi.

03

Sopivasti paljastava iho lisäämään naisellisuutta

Hänen asustaan ​​näkee, että hän ei pukeutunut huolellisesti, koska hänen vartalonsa ei ollut tarpeeksi hoikka.Hän pystyi hallitsemaan helposti kaikenlaisia ​​​​vaatetyylejä, yllään musta haalari + punaiset korkokengät, edistynyt ja seksikäs.

Vaikka vaatteiden tyyli on erilainen, yksityiskohtien käsittelytapa on sama. Esimerkiksi tässä yksiosaisessa mustalla on ilmeisiä etuja laihduttamisessa.Mustan tuoman tylsän tunteen ratkaisemiseksi hihaton muotoilu paljastaa käsivarsien ihon, mikä lisää välittömästi keveyden ja tuoton tuntua. Takana oleva V-muotoinen muotoilu on täydellinen yhdistelmä muotia ja seksikkyyttä.

Rinnassa on yhdistetty kultainen kaulakoru lisäämään glamouria. Se on kiedottu kaulan ympärille kahdesti muodostaen V-muodon, ja on helppo keskittyä kasvojen ympärillä oleviin kasvoihin. Kirkkaan punaisella huulipunalla se on tunnelmallinen ja viehättävä.

Naoko Oka osaa parhaiten käyttää menetelmää oppia toistensa vahvuuksista pukeutumisessa, suurentaa etuja, piilottaa puutteet ja näyttää kaikille itsestään parhaan puolensa. Se on erittäin hyödyllinen naisille, jotka ovat myös päärynän muotoisia.

04

Löysä hame peittää lihan ja näyttää ohuemmalta

Naoko Dacaon asuista selviää, että hän valitsee yleensä ohuemman ylävartalon yhteyteen löysempiä alaosia, jotka voivat vain korostaa ylävartalon kaarta, peittää pulleat lantiot ja kaunistaa vartaloa korkean vyötärölinjan avulla. Tämä kollokaatio ei sovellu vain päärynän muotoiselle vartalolle, vaan sopii myös hoikka ylävartalon naisille, jotka haluavat saavuttaa pituutta lisäävän vaikutuksen.

Yksi syy siihen, miksi monet ihmiset pitävät Naoko Dacaon asuista, on se, että ne ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä, hänen tyylinsä näyttää yksinkertaiselta ja elegantilta, ja siinä on muodikas tunnelma, ja hänen vartalonsa muokkaamisen vaikutus on erittäin näkyvä. Esimerkiksi tätä mustavalkoista yhdistelmämekkoa voivat hallita monet ihmiset. Ylävartalo on kapea-istuva paita, joka lisää hieman muodollisuutta Hame on löysä laskoshame, joka on tyylikäs ja romanttinen ja näyttää ohuelta ja korkealta.Read more at:red prom dresses uk | mermaid style prom dress

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus