Pukeudu hyvin ilman, että olet hellä

  • katherined

Monilla keski-ikäisillä naisilla on muutamia ryppyjä silmäkulmien ympärillä, mutta yleisesti ottaen he ovat punertavia, energisiä ja erittäin temperamenttisia. Heidän sydämensä on rauhallisempi, ei niin helposti sotkeutumaan kuin he olivat nuorena, eivätkä he ole erityisen hämmentyneitä pukeutumisesta. Heidän temperamenttinsa salaisuus on välttää hellästi pukeutumista ja luoda kunnollinen ilme, jotta tila paranee ja paranee.

01

Värin alla on tunnistusaste ilman ihonvärin testausta

Monet keski-ikäiset naiset luopuvat pukeutumisesta itsekin, koska he kokevat, että ulkonäköään on vaikea muuttaa pukeutumalla, mutta ihmisen henki on erottamattomasti sidoksissa hänen luomaansa vaatteisiin. Jos pukeudut umpimähkään ja valitset vaatteet, jotka ovat liian leveitä ja liian suuria istuaksesi, näytät olevan huonokuntoinen etkä tarpeeksi kunnollinen. On myös ihmisiä, jotka pukeutuvat lähes samalla tavalla joka päivä, ja heidän asujaan ei voi tunnistaa, joten he näyttävät erittäin suosituilta.

Riippumatta iästäsi, sinun ei pitäisi olla liian rento pukeutuessasi. Voit ottaa värillisiä alaosia parantaaksesi tunnettuuttasi, lisätäksesi kohokohtia ja luodaksesi ainutlaatuisen kauneuden. Esimerkiksi tämä vihreä hame, jonka väri on enemmän kevätmaiseman mukainen luoden elinvoiman tunteen, ja itse hameen elegantit ominaisuudet ovat myös tulkittavissa.

Kaikenlaiset värikkäät alaosat saavat naiset usein huimautumaan.Kirkkaat värit ja yksinkertaiset värit asettuvat yhteen ja niiden esittämä visuaalinen kuva on erilainen.Suodatuksesta on tullut iso ongelma.

Jos pidät raikkaasta ja hieman energisestä tyylistä, voit valita vihreät tai siniset pukuhousut. Kuten nämä housut, se on viileä, mutta ei koskaan liian kylmä tai liian vieraantunut. Ylävartalo on yhdistetty pieneen perusmuotoiltuun pukuun, joka on myös erittäin temperamentti ja jolla on erittäin taitava taju.

Värilliset esineet voivat aina herättää nopeasti kaikkien huomion ja tehdä asuista erityisen värikkäitä ja värikkäitä, mutta jos teet virheitä värinsovituksessa, se myös lisää puutteita ja lisää värinsovituksen rikkomisen tunnetta.

Näille kahdelle housulle on yhteistä se, että niissä on löysempi siluetti, mikä on mukava ja ohut päällä. Mutta ero on myös ilmeinen: vaaleanpunainen luo suloisen käytöksen ja keltainen tuo eloisuuden tunteen ja vähentää ikää. Ylävartalon vaatteiden ei tulisi mieluiten olla liian kirkkaita tai karkeita sävyjä. Erilaisia ​​maanvärisiä ja valkoisia esineitä on lisätty luomaan yksinkertaisuuden tunteen.

02

Neuletakki mukavuutta ja lempeää kauneutta varten

Nelikymppiset naiset voivat kokeilla pehmeitä vaatteita, kuten neuletakeita. Se ei ainoastaan ​​synnytä täyttä mukavuuden tunnetta, vaan myös parantaa pehmeysindeksiä.Vaikka luotu asu ei ehkä ole liian katseenvangitsija, se on houkuttelevampi mitä enemmän näytät.

Kuten tämä valkoinen neuletakki, se on monipuolinen muotoilu.Muodon yksinkertaisuus ja tyylin anteliaisuus voivat saada naiset säilyttämään temperamenttinsa aina. Käytä valkoista T-paitaa sisällä, väri on yhtenäinen ja koristeltu sinisillä farkuilla, tyyli on raikkaampi ja ikääntyvämpi.

Neuletakkimallit ovat runsaita, ja ne ovat peräisin värien monimuotoisuudesta ja siluetin eroista. Naiset, jotka eivät ole pitkiä, voivat käyttää yksiväristä neuletakkia, jossa on lyhyt malli vähentääkseen virheiden todennäköisyyttä.

Esimerkiksi tämä puhtaanvalkoinen neuletakki on tyypillisin perusmalleista. Tämä raikas värijärjestelmä, joka on hajallaan vaatteiden ulkonäössä, voi lisätä yksinkertaisuuden ja raikkauden tunnetta. Yhdistetäänpä se mustaan ​​hameeseen tai mustaan ​​mekkoon, se on eräänlainen sovitusmuoto, jolla luodaan antelias tyyli, joka voi muodostaa elegantin viehätyksen ja jonkin verran vakaan luonteen.

Neuletakin väri määrää naisten alavartalon asusteiden, erityisesti ihon sävyä lähempänä olevien asusteiden valintatilan. Ne eivät saa pitää liian kirkkautta. Vaikka ne ovatkin katseenvangitsijat, ne eivät ole tarpeeksi monipuolisia.

Aivan kuten tämä musta neuletakki, se on hyvin kapea muotoilu, mutta suuremman joustavuuden ansiosta, vaikka käsivarret olisivat hieman paksummat, se ei näytä liian hillityltä, ja se voi jopa heikentää käsivarsien turvotusta syvien värien kautta. . Yhdessä vaaleanpunaiseen hameeseen syntyy kontrastin tunnetta värien välillä, jolloin väriyhdistelmä ei ole yksittäinen, ja hameiden lisäys voi myös tuoda makeuden tunteen.

Naiset, jotka haluavat parantaa temperamenttiaan pukeutumalla ja sovittamalla, voivat muistaa sellaisen pukeutumismallisarjan, nimeltään "neulottu pusero + korkeavyötäröinen hame", jossa on sekä neuletakkien pehmeää tyyliä että hameiden eleganttia viehätystä.

Värien yhteensovittamisessa "yksi monimutkainen ja yksi yksinkertainen" -periaatetta noudattaen voit käyttää oranssinpunaisten neuletakkien ja ruudullisten hameiden törmäystä luodaksesi kevyen ja retrovisuaalisen vaikutelman, joka on myös erittäin korkea ja ohut.

03

Raidalliset T-paidat näyttävät nuorekkaalta

40-vuotiaat naiset voivat viivyttää ikänsä ilmenemistä harjoittelemalla tai pukeutumalla asianmukaisesti, jotta he näyttävät paremmilta kuin ikätoverinsa. Vaatteiden valinnassa kannattaa joskus kokeilla arkiasuja, raidallinen T-paita on yksi niistä.

Raidalliset T-paidat, jotka ovat pääasiassa mustavalkoisia tai sinivalkoisia, voivat aina osoittaa ikääntymistä. Hieman leveämpi istuvuuden takaamiseksi ilman sitomista. Valkoisilla väljät housuilla se on mukavampi ja anteliaampi.Read more at: silver prom dresses | purple prom dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus