Riippumatta siitä, kuinka vanha nainen on

  • katherined

Lämpötila on alkusyksyllä arvaamaton, joten voi olla hieman tunkkaista luoda ulkoasua erilaisilla raskailla takkeilla ja liian ohutta käyttää pelkkää T-paitaa tai paitaa.

Neuleliivit ovat käytännöllisiä ja monipuolisia ja kestävät syksyn kevyet lämpötilat, mutta ne eivät myöskään rajoita käyttäjänsä ikää tai vartalon muotoa, ja oikein käytettynä ne voivat palvella kaksitahoista tarkoitusta: ne siirtävät painopistettä ylöspäin ja parantavat tyylitajua. Tänä syksynä, riippumatta siitä, kuinka vanha nainen on, yllään neulottu liivi on suositeltavaa ottaa enemmän näistä 4 erilaista yksittäistä tuotetta, liian muodikas, toivon antaa sinulle inspiraatiota!

Yksi, neuleliivi + paita

Lämpötila syksyllä on vähitellen muuttumassa viileämmäksi, ja päällys korvaa ihon, tulossa korkein käyttöaste pukeutumistekniikoita, ja neulottu liivi johtuen hihaton tai pudota olkapää hihan suunnittelu, sekä monipuolinen ja käytännöllinen, ja tullut päällys maaginen aarre, naiset riippumatta siitä, kuinka vanha, voidaan säätää läpi neulottu liivi sisällä ja alusvaatteet tyyliin, muotoilla erilaisia tyylejä.

Tärkeintä neuleliivin käytössä on se, että kerrokset luodaan ja että sisävaatteet eivät koskaan saa ottaa päähuomiota.

Valkoinen paita täydentää neuleliiviä, ja sitä voidaan käyttää myös kunnollisen ja fiksun syyslookin luomiseen.

Tämä yhdistelmä ei ole liian nirso, sillä sitä voidaan käyttää 40:ssä ja sitä voidaan käyttää myös 60:ssä, varsinkin kun siihen puetaan tummanvärinen neuleliivi, sillä valkoisella paidalla on myös neutralisoiva rooli, jolla vältetään tylsä ilme ja vältetään 3-7- tai 4-6-suhde.

Ulkopuolella mustan ja sisäpuolella valkoisen lisäksi valkoista paitaa tai muuta vaaleaa paitaa voidaan käyttää myös pastellivärien, kuten beigen, aprikoosin tai likaisen valkoisen neuleliivin kanssa, kun naapurivärit ovat yhteensovitettuja ja hellävaraisia.

Tätä yhdistelmää käytettäessä on hyvä käyttää yksinkertaisten ja yksinkertaisten tekniikoiden yhdistelmää sekä käyttää sisä- ja ulkokappaleiden materiaalia ja väripalettia kerrostamisen tehostamiseksi.

Esimerkiksi käyttämällä kukka paita, raidallinen paita tai pilkullinen paita sijaan yksivärinen paita, sisällä ja ulkopuolella monimutkainen ja yksinkertainen, leikkisä ja tyylikäs mutta ei avoin.

Neuleliivi + T-paita

Syksyn kaupungeissa, joissa lämpötila on edelleen korkea, on suositeltavampaa yhdistää perus T-paita kuin neulottu liivi pitkähihaisen paidan kanssa, koska sen lisäksi, että perus T-paita ei ole ylivoimainen pääpaino, se voi myös pelata erinomaista ikää uhmaavaa vaikutusta, rentoa ja tyylikästä.

Tämä yhdistelmä ei myöskään vaadi käyttäjän ikää ja hahmoa, olitpa sitten 40- tai 50-vuotias tai 60- tai 70-vuotias, voit käyttää sitä "1+1>2"-vaikutuksella.

Tätä menetelmää käytettäessä neuleliivin on kuitenkin oltava sopivasti istuva, jotta se ei tunnu ahtaalta, ja värimaailman on oltava yksinkertainen ja raikas, kuten musta-valkoinen, khaki+valkoinen tai sinivalkoinen.

Sama tai vierekkäinen väri on erittäin edistyksellinen tapa käyttää neuleliivi + T-paita syksyllä, ja sen lisääminen voi usein parantaa kantajan temperamenttia, kuten beige neuleliivi ja valkoinen T-paita, joka on yksinkertainen, raikas ja puhdas.

Kun ulos kadulla avulla silkkihuivit tai korvakorut toimia viimeistely touch, täynnä temperamentti heti ulos.

Kolme, neuleliivi + farkut

Farkut ovat tyypillinen iätön tuote, jota voi käyttää parikymppisestä seitsemänkymppiseen tai kahdeksankymppiseen. Kun käytät neuleliiviä, jos et tiedä, millaisia housuja pitäisi käyttää, et voi mennä vikaan sen kanssa.

Tässä yhdistelmässä valkoiset tai siniset farkut eivät ole ainoastaan käytännölliset ja ikää uhmaavat, vaan niitä voi myös käyttää lempeän neuleliivin kanssa muodikkaan kipinän luomiseksi ja katutunnelman lisäämiseksi.

Suoralinjaiset, kapenevat tai leveälahkeiset farkut sopivat hyvin yhteen neuleliivin kanssa, ja niitä voi käyttää värikoordinointitekniikan avulla yhtenäisyyden tunteen ja hienostuneisuuden korostamiseksi.

Jos olet huolissasi siitä, että neuleliivi ja farkut ovat tylsiä, keski-ikäisten naisten kannattaa käyttää värikaiku-tekniikoita asunsa tehostamiseksi.

Ota esimerkiksi pari pieniä valkoisia kenkiä, joissa on sama väri kuin neuleliivissä, sekä mukavat että rennot, ensimmäinen ja viimeinen kaiku ja parantavat koordinaation tunnetta.

Neljä, neuleliivi + puolihame

Sen lisäksi, että neuleliivi on käytännöllinen ja mukava, se voidaan yhdistää eri vaatekappaleiden kanssa eri tyylin luomiseksi. Jos se on mukava ja raikas farkkujen kanssa, se voi korostaa kypsän naisen eleganttia ja lempeää temperamenttia puolihameen kanssa.

Erityisesti sateenvarjohameet, A-linjaiset hameet, suorat hameet, pukuhameet tai laskostetut hameet, jotka ovat pituudeltaan polven alapuolella ja nilkan yläpuolella, korostavat ulkonäön keveyttä ja luovat romanttisen ja dynaamisen visuaalisen vaikutelman.

Käytä sitä valkoisten kenkien, kangaskenkien tai Martin-kenkien kanssa saadaksesi ansaitsemasi huomion.Read more at: white prom dress uk | pink prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus